Звездни компромати-95

• 53 998
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
Първата е Памела Андерсън.

На мен ми прилича на София Лорен.

София има много специфични черти-голяма уста, нос и малка квадратна брадичка. Определено не е тя. Но ми се струва прекалено хубава, за да е Пам.

# 616
# 617
  • някъде
Пам е

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 22:11 от zhekova

# 618
  • Пловдив
Памела е.

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 22:19 от ЗлаВещица

# 619
Коцето и Надя са в Горещо, ужасява ме просташкия им начин на говорене, вероятно смятат, че са някакви супер звезди, постоянно се прекъсват един друг #Cussing out Доста е дразнещо

# 620
Коцето и Надя са в Горещо, ужасява ме просташкия им начин на говорене, вероятно смятат, че са някакви супер звезди, постоянно се прекъсват един друг #Cussing out Доста е дразнещо
Peace
Много са зле, добре, че Райна се оттърва от този мъж.
И кой ги нарочи за любимците на България? Ужас......любимци Whistling

# 621
Точно това мислех да напиша, дори не осъзнават простотията си, опитват се един през друг да блеснат, и гледат към Венета, бълвайки глупостите си, може би очакват аплодисменти...  ooooh! Това са идолите, и звездите явно...

# 622
# 623
И тази Надя ooooh!Кой я излъга, че и тя е звезда незнам. И Коцето е един селски тарикат.....и той се взе за звезда на Пайнер. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 624
# 625
А какво ще кажете за това.......потресена съм просто!Ама кой мозък го съчини това бе?????Мисля че това вече е черешката на тортата....:
http://www.slava.bg/news/28458.htmlhttps://
Да не би пък да сте го обсъждали вече?????Отскоро съм тук и изпускам...

# 626
много прости Коцето и Нядя, язък за хубостта й. А утре Анелия ще мрънка при Цветанка Ризова, какво ли интервю ще се получи  Rolling Eyes

# 627
# 628
ха ха САРА -ДЖЕСИКА ПАРКЪР ме разби!А при ДЕМИ мур ГОЛЯМО СКУБАНЕ НЕ ВЕЖДИ Е ПАДНАЛО!!!! Twisted Evil

# 629
ха ха САРА -ДЖЕСИКА ПАРКЪР ме разби!А при ДЕМИ мур ГОЛЯМО СКУБАНЕ НЕ ВЕЖДИ Е ПАДНАЛО!!!! Twisted Evil
Сара -Джесика Паркър на последната снимка преди прилича на Гагата

Общи условия

Активация на акаунт