откачените ми свекита са токлова сърдити че не дойдоха да видят бебето,изумени са как така сме рискували живота на бебето с това пътуване
сякаш на тях им пука за него 

Много ме кефи Гугъла днес 
И още повече ме вдъхновиха живот и здраве и ние да си имаме трички. Ама това по натам. А ми прави впечатление, че доста дечица са създадени след прекъснат акт и като погледна анкетката, че най-голям брой хора са посочили именно този метод, то и аз това съм посочила де

През нощта не съм я чула да пръцка,ама сутринта като се събуди в 6:30..............лелееее то беше озвучаване, то чудо! НАправо подскачаше от повивалника
, след което последва едно жестоко осиране до вратлето и смях от нейна страна разбира се
! Но, иначе не се е свивала от коремче! Което ми напомня да споделя - от Еспумизана Влади пръцкаше много, но ревеше привечер, което означава,че газовете излизат, но не помага на спазмите. Върнахме се на Саб Симплекс от 2 дни и пръцка много рядко, но не плаче от коремче! Максимум 10 мин да се посвие на ден! Което значи,че той действа на спазмите!
Нищо им няма на децата! Ако в колата е топло и удобно, няма от какво да се притесняваме. Та те спят по време а път!!! Не се ядосвай, а се радвай , че най - накрая си си в къщи!!! 

, само незнам дали ще успея да го гледам, че Ема яде през половин-един час 
кърмейки и цедейки се.

Антоанета, по-скоро питах дари си ги гледаш различно, но и това, което сподели, беше интересно! МарияП, права си, че децата се третират според характера, според него и ние си нагласяме поведението...
Тонче, много ме трогна,(даже насълзи) а и като гледам на каква възраст си родила ми даваш кураж, че ще успея и аз да си родя трето!
И аз забременявам трудно, и аз имам 2 спонтанни аборта.
. Оцеля! 
. Септември - южна.
а имаше толкова интересни неща, които можех да сънувам! 

Почивките при нас са късна есен и зимата 

Препоръчани теми