но държа да отбележа, че напоследък ми казаха за 3 бебета, наречени тервел, така че може би е някакво модно течение. като това с никол и мартин... обаче адски ме кефи как упорито продължаваш с историческите имена! боила е върхът!

Когато я оставя да заспи сама на тихо - се дере , а като и пусна телевизора заспива!
- 5220 гр. (+ 840 гр. за малко по-малко от месец) и 58 см (+5 см). Педиатърката каза, че е много добре, което ме успокои, защото си мислех че ми е намаляла кърмата
Ваксините и двете ги няма, та затова ще ги сложат след един месец на следващата консултация, ако ги има и тогава де. Това доста ме устройва, предвид това че е грипно време 

Ще тичам до магазина! 

И на мене си ми е любим град
А мъжа ти няма как да не го познавам поне по физиономия - тук всеки познава всеки.Той колко е голям по между другото?
А при нас почивка скоро не се очертава..............
Върна ме преди 10 години,когато се роди големия ми син.
Никак не е трудно с 3 деца
Много се радвам,че все повече майки се решават за 3-то детенце.
А и не само че така заспива,но и иска да спи в ръцете ми.Ако го оставя в креватчето до 2 мин.надува гайдата.Вчера го люшках в столчето за кола и тъкмо затвори очите като нададе един писък - докато не го взех на ръце не миряса,и после спа 2 часа в ръцете ми! 

Препоръчани теми