Мартенички бели и червени закичени на ЯНУАРЧЕТА засмени (3)

• 30 403
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Нощни  Hug благоадря за темата!
Сакси   bouquet ако нямаш нищо проив и аз бих искала да се включа в колажа.
Мама Зайка  Hug честита ви месечинка!!! Калин е голям сладур и се замислям за предложението ти  Crazy (ако помниш от преди няколко теми)

Ние сме на кърма и дохранвам с АМ - Hipp 1, след кърмене давам по 60мл АМ. Никол ака по 1 път на ден, но мноооого обилно, чак по гърба и пъпа има наакано. На консултация и ваксина трябваше да ходим тази седмица, която мина, но я отложихме  за другата заради болни в къщи Wink

Давам витамин Д - Вигантолетен, от Германия, той е на таблетки, които се разтварят в течност.
Давах какпки за колики Лефакс, но ги спрях преди седмица, сега се оправяме само с Биогайа и чайче от копър. Добре действат!

Ходих при АГ-то на преглед и матката  ми е чиста, но външните шевове са ми леко възпалени...  Rolling Eyes

За секса - още не ми е много ясно как ще го правя с тези шевове... външните още не са зарастнали.

Трябваше още нещо да пиша, но сега забравих  Blush

Бебешондел
 Hug желая на малката Теодора да има много късмет и всичко да бъде наред с нея!!!

# 76
Здравейте!Доста време ме нямаше из форума,но направо съм влюбена в малката и не мога да се отделя от нея  Embarassed
Иначе бяхме на консултация и за 1 месец е качила 1 кг и 4 см.Само на кърма сме (за което съм изкл. щастлива)
За акането-и ние не акаме редовно.Помага ни най-много масажчето на корема на гладно.След два масажа през деня,вечер оаква света  Laughing
За коликите-бяха ни изписали биогая и еспумизан,но нямаше ефект.Спрях ги.Сега сме на едно хомеопатично,което ни го изпратиха от испания-colikind.Направо се родих с него!Давам и когато я боли по 1 гранулка (като за деня не давам повече от 3),и спи като къпана!
За зеленото ако-нашата лекарка казва,че може и от претопляне да се получи.

# 77
  • София, Лагера
Гласувах. Засега прекъснат акт, после ще видим. Не съм фен на хормоните, и без това ме наблъскаха яко докато забременея с Тервел.

Какче, в четвъртък бяхме на кръчма, днес пак, утре на гости на роднини, вдругиден на женско парти с малкото  Mr. Green. То си спи като заклано на такива мероприятия!  Peace Mr. Green Аз не вижда съвсем нищо лошо - не се пуши, то си спи - какво да му е!

Секс - не помня какво е това, а и желание нямам. За свободно място - да не говорим.
Кухнята?  Wink Една приятелка ми сподели, че вече е свикнала с трохите по гърба си...  Whistling hahaha

Предлагам следващата анкета да бъде: Колко деца искате да имате?  Laughing Като наближи време, ще подсетя  Peace

# 78
Предлагам следващата анкета да бъде: Колко деца искате да имате?  Laughing
rotfImao rotfImao rotfImao
Първа ще гласувам!

За тази анкета гласувах с много Wink неправене на сейкс, презерватив, прекъснат полов акт и кърмене
Но май само първото помага  Mr. Green

П.п. Кърмейки Ивайла направихме близначките  Peace тъй че тази опция е за мислещи за още наследници  Peace

# 79
Гъбка, аз имам  от Румъния Вигантол Ойл, той се дава по 1капка /500 U.I. Вит.Д/ дневно.

# 80
  • София, Лагера
Еййй, Мила, че ти бая си кърмила  Peace  Hug
То кърменето предпазва само когато е много интензивно, на по 2 часа, т.е. само в началото. На мен док ми каза, че още 2-3 мес не мога да забременея (гледа ми фоликулите в яйчниците)

# 81
запис   bouquet

# 82
  • Варна
Запис

# 83
  • София
леле колко сте изписали....  Shocked

# 84
  • София
Привет!

Днес сме самички двете с Ади. Таткото е на работа, Бобо е при родителите ми. Ние двете излизахме навън, сега тя спинка. Вчера обаче цял ден не спа въобще. За капак на всичко ни спряха и тока между 7 и 9 вечерта, точно когато ми е най-напрегнато - тя киселее и мрънка, а Бобо гладен. Слава богу успях някак да ги приспя, но подозирам, че Бобо пропусна вечерята. Днес пък има авария на парното и сме се завряли в една стая на топло. Направо се чудя каква е тази каръщина напоследък. Водата също ни спират за цял ден най-редовно поне веднъж на една-две седмици. Много мразя такива битови неуредици. Оплаках се подобаващо и аз Simple Smile)

Ади също понякога ака малко зелено ако.

Смятах още нещо да пиша ама се събуди бебинката. 

bouquet

# 85
Ей мацки, подхванали сте темата по която тъкмо мислех да ви питам - секс и предпазване от забременяване  Simple Smile Аз повече деца няма за кога да раждам, макар че, ако бях по-млада още едничко бих родила...Мислех за спирала, ама като ви попрочетох, ще помисля още.. и ще се консултирам с лекар. Голямо въздържание падна при нас - мъжа ми още го е страх, защото допреди няколко дни ми се точиха лохиите, във вторник отивам на лекар и тогава дупе да му е якооооо....Казах му, че повече жените се дърпат и не им се прави секс, пък в нашия случай той все се дърпа...голям пъзльо... Mr. Green
Нашият Самуилчи си е кротушко, колики засега няма, дано и да няма, но от два дни не е акал, което досега не се е случвало. Мисля да го поизчакам, без да давам Дуфалак, който ми препоръчаха.
Кефя ви се на разходките по гостита, пийването на винце и биричка, и социалния живот. Бая съм се занемарила откъм тия работи, ама още малко и се почва, че почнаха да ми избиват балансите. Четох за поскарвания - и ние с мъжо се поскарахме няколко пъти - не ни е присъщо и си казах, че трябва да влизам в пътя и да си озаптя нервите...

# 86
Снукиииии  Hug Hug Hug Дааа нали и Калинчо харесва твоята Никол  Embarassed Mr. Green

Трябва да ги запознаем хихихих!

Нощни  Hug Благодарение на теб се сетих, че трябва мартеници да се купуват или правят  Crazy

за деца Уха искам 4! хахаха дали ще ни стигнат парите  Joy

# 87
  • София
Клечо,аз имам 2 неотворени шишенца вит.д от Румъния и с удоволствие ще ти дам едното но незнам по колко да давам от него,ако някой тук ползва такива да сподели,попитах личната ама тя каза че не може да преведе по колко имало в една капка и затова не може да ми отговори по колко да давам...

Hug На нас ни предписаха по 2 капки сутрин  Peace

снуки нещо много се влачиш с тези шевове  Thinking Аз пък имам нещо като малки ранички, както казва мъжо ми излизала нова кожа  hahaha

Сакси колажа е супер, пратих снимка  Peace

Ние бяхме днес на първа разходка, два часа блаженство в парка  Crazy
Забелялили ли сте, че доста жени оглеждат мръсно количката и бебето и се обръщат даже  Rolling Eyes
Сериозно се замисих за червен конец, синьо око, иконка, чесън и т.н.  Joy

# 88
Здравейте!
Най- сетне днес да има слънце и да излезем малко.
Искам да питам тези, които давате биберони до кога ще ги стерилизирате постоянно?

# 89
запис.нощни :javascript:void(0);аз нямам никакво време да пиша но ви следя редовно но с 3 зверчета е така.бебеш др.йорданова ние лл за предпазване чрез кърмене няма ефект така забременях с второто.честита месечинка на всички бебоци и техните мами

Общи условия

Активация на акаунт