Мартенички бели и червени закичени на ЯНУАРЧЕТА засмени (3)

• 30 414
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте момичета,днес моят малък мъж има Рожден Ден-става на 3 години GrinningПочерпете се за наше здраве

Да ви е живи и здрав  Hug Нека има много късмет и успехи в живота  Tada

# 106
Здравейте момичета,днес моят малък мъж има Рожден Ден-става на 3 години GrinningПочерпете се за наше здраве

Да ви е живи и здрав  Hug Нека има много късмет и успехи в живота  Tada

# 107
gali&presi да ви е жив и здрав и много усмивки да ви носи Hug
Aniper в началото се опитвах да спазвам указанията, но бебка изобщо не искаше да ги спазва  Mr. Green Там пише 60 гр., тя иска 90 гр. и на 2 часа си търсеше. Сега се нормализираха горе долу нещата, но не е пак по схемата.

Ох малката се събуди да яде и сега не заспива. Нещо коремчето я мъчи, вчера пропусна да ака Tired

# 108
И ние в момента будуваме, Рая си приказва и ритка след една пауза от 6 часа, от 9.00 до 3.00.
Днес вечерта беше много неспокойна, което е нетипично за нея. Нербничи, мрънка, дори и на гърда. Почна едно напъване и се изака сама. След ,ох вече направо ги обърках ,ама май станаха 4 дена. ooooh! Пак голямо омазване.

А кой като мен не спи  Heart Eyes

# 109
Искам да питам тези, които давате биберони до кога ще ги стерилизирате постоянно?
Аз не стерилизирам, само мия на чешмата  Mr. Green После като почне да си лапа ръцете, да не би да ги стерилизам  Joy
Цитат
Да се оплача - биберона залъгалка хич не го ще вече, направо с погнуса го изплюва, не знам какво да правя като почне канския рев, нищо не помага - ни разнасяне, ни полюшване, нищо. Слагам я на гърда да се поуспокои, ама то без зърна останах вече, мога ли по цял ден така да я държа  

Ние сме си все така. Поне през нощта спи (с 4-5 ставания де).
gali&presi - да ти е живо и здраво малкото пораснало момченце   bouquet
Ето една снимка от 10 минутните заспивания на Рая. Като я гледаш, ще кажеш, че по цял ден си спи кротко  Laughing

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 07:43 от pepinka1

# 110
Гали&преси да ти е живо и здраво детенцето   bouquet

С моята щерка нощес се носихме до 3ч.  #Cussing out това никога не е било, нищо й нямаше просто си искаше компания душата, ама защо по това време на денонощието. После спа до 8ч. яде и сега кротува до мен, докато майка й нехайно пише на компа  Mr. Green
Днес ще правим погача, после ще разказвам  Heart Eyes

Някой има ли представа докато кърмиш може ли да се ходи на мамолог?

# 111
Добро утро!

gali&presi Честито ти пораснало момче! Да е жив и здрав! Желая му слънчево детство с безброй игри и подвизи!   bouquet

Снуки , аз отложих ваксините на бебетата. Мисля да ги слагам  Twisted Evil като навършат една година ( и то защото е неизбежно пускането им на ДЯ).
Причините са обичайните- смятам, че повече вредят, отколкото помагат, страх ме е от страничните им ефекти и принципно повечето ги снятам за излишни  Peace Peace

И аз не стерилизирам залъгалките, само с гореща вода и препарат за бебешки посуда на чешмата  Peace

# 112
  • ул. "Мечтание"
Гали, честит ти рожденник!  ura  Gift  party023 Да ви е жив и здрав и много да ви радва!

# 113
И аз не стерлизирам, ама нали знаете трето дете..., всъщност само като я купих.

# 114
  • София
ДОБРО УТРО Simple Smile
Гали,Честит Рожден Ден на Преси  newsm59
Да ви е жив,здрав и послушен  bigdance2

Момичета,от няколко дни бебка ака доста рядко,не е миризливо,няма слуз или кръв обаче си е рядко всеки път newsm78 Това дали е за притеснение?

# 115
  • Pleven
mucka84, за съжаление аз не мога нищо да кажа. Яна акаше в зелено. Но тя беше изцяло на АМ.
И бебка е изцяло на АМ. Явно може да е от това Thinking Няма нищо друго, с което да го свържа newsm78

Здравейте!
Марти също е почти изцяло на АМ ака на 1-2 дена веднъж и много се мъчи, докато си свърши работата едно напъване пръцкане  рев и той и аз, неговото ако също е зеленикаво и мирише страшно  ooooh! направо имам чувството че е радиоактивно, но си е кашесто, което означава че не е запек,Може би е от АМ ние сме на Фризо 1ХА,

# 116
Моят змей яде по 160 мл готова смес АМ на ядене. Яде през 3-4 часа. Ако дам по-малко реве и се тръшка. Много е нали? Но като му се яде, какво да го правя? Помагайте!

След секцио след колко време може да се забременява?

# 117
Гали&преси, честит ви рожденик, да ви радва много и да е жив и здрав!

Аз биберони също не стерлизирам вече.

Калифорния, 160 мл може би не е много, щом на кутиите пише, че от втория месец вече дозичката е 150мл (НАН). Верно, че там интервалът е малко по-голям, но не може да стои гладно детето я.  baby_neutral

# 118
  • София
Griet, дано баткото се оправи скоро.  Praynig И нашата кака е грипава, но аз я пратих при бабата няколко дни, защото тук направо беше кошмар. От едната в другата стая, не смея да ги събера, пък голямата иска при бебето, абе кофти работа. Вчера казаха че е свалила температурата, дано вече да се оправя че направо ми е мъка.

gali&presi , да ти е жив и здрав момъка, да расте много щастлив!

Някой има ли представа докато кърмиш може ли да се ходи на мамолог?
Тоя въпрос и мен живо ме интересува. Преди да забременея имах киста. Моя мамолог ме кара да ходя на профилактичен преглед на всеки 6 месеца, е аз ходя на 1 година но това е друг въпрос. Докато кърмех Милена умишлено не съм ходила повече от 2 години, но тогава нямах тоя проблем.

# 119
Доколкото знам, кърменето не е пречка за преглед при мамолог, но след приключване с кърменето е хубаво пак да се посети такъв.

Общи условия

Активация на акаунт