Мартенички бели и червени закичени на ЯНУАРЧЕТА засмени (3)

• 30 511
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • Велико Търново
petience, ех че хубав празник при вас днес! Честита месечинка на бебче и честит рожден ден на рожденника!

Alluria, няма какво да те притеснява. По-лесно е на почивка с бебе, отколкото на почивка с дете. Е само нощните забавления ще пропуснеш.

Сакси, благодаря за рецептата за капките за нос. Няма да ги прилагам на бебето, ама да ги имам като вариант, че у дома поне един път месечно някой е сополив.

Нощни, дано бързо да приключи и неприятната част. Ти извади ли го?
Подсети ме, че аз съм посещавала стоматолога си по работа единствено след ражданията, та явно скоро пак ще го видя.

# 346
  • ул. "Мечтание"
Нощни, дано бързо да приключи и неприятната част. Ти извади ли го?

Не. Стоматолога ме убеди да го запазя. Махна ми нервите, сложи ми лекарство и другата седмица пак ще ходя.
Каза ми, че до 48 часа ще отшуми болката от ваденето на нерва. Дано.

# 347
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!!!

И ние днес следобед сме при Алексиев, после ще докладвам

Бубе, как мина нощта след лещата  Simple Smile

# 348
Честита Баба Марта на всички! Много здраве и щастие ви пожелавам  Hug

petience да са ти живи и здрави и много да те слушкат Hug

bubeto_d хаха много ми стана смешно с тези ти описания. Ще има да се чудим после как да ги отучваме от тези им навици  Crazy

# 349
  • бургас

честити именници на megan4e1 ,medunka_7 ,megsy, look_at_me, ViFresh и на мен  Grinning
да са ни живи и здрави бебчетата на всички  Hug

аз най-накрая съм си вкъщи,пътуването мина много спокойно,Мартин спа през цялото време само за храненията се събуждаше  Grinning откачените ми свекита са токлова сърдити че не дойдоха да видят бебето,изумени са как така сме рискували живота на бебето с това пътуване  smile3556 сякаш на тях им пука за него  newsm11
 само се преструват,даже когато се роди те не дойдоха да го видят  Crossing Arms
както и да е,аз реших да не си хабя нервите с тия откачалки,щастлива съм че сме си заедно с мъжа ми и марти,това е важното Heart Eyes

# 350
  • София
Честита баба Марта на всички!Да сте живи  и здрави вие и вашите семейства! Hug Много ме кефи Гугъла днес Heart Eyes
По темата на Ноеми за чувствата и мислите при всяко следващо дете искам да споделя, че много ме трогнаха разказите на мамите с три дечица  Hug И още повече ме вдъхновиха живот и здраве и ние да си имаме трички. Ама това по натам. А ми прави впечатление, че доста дечица са създадени след прекъснат акт и като погледна анкетката, че най-голям брой хора са посочили именно този метод, то и аз това съм посочила де  Mr. Green, си мисля че след известно време много от момичетата ще се похвалят, че пак са бременни family6 newsm47
Днес сме на ДК и следва да слагат на Виктор двете ваксини, ако ги де. Дано да мине леко Confused

И аз си мисля вече за почивка, даже сега с чудиме къде да отидем за празниците, ама сме доста неорганизирани, та не знам дали ще измислим нещо Blush

клеопатра.7, честито ви събиране  Grinning

# 351
  • В две тъмни очички
bimbim ...... дааа збравих да споделя  Joy През нощта не съм я чула да пръцка,ама сутринта като се събуди в 6:30..............лелееее то беше озвучаване, то чудо! НАправо подскачаше от повивалника  hahaha , след което последва едно жестоко осиране до вратлето и смях от нейна страна разбира се  Mr. Green! Е , да си призная и аз доста и се посмях , особено като се поослуша първия път като пръдна звучно звучно!!! Все едно не идва от нея - оглежда се , ослушва се и к'во ли си вика - "Егати и некултурните хора...колко шумно пърдят",а то...тя!!! Ама к'во да прайш - ЗОР!!! Та,май няма да ям скоро леща пак  Joy! Но, иначе не се е свивала от коремче! Което ми напомня да споделя - от Еспумизана Влади пръцкаше много, но ревеше привечер, което означава,че газовете излизат, но не помага на спазмите. Върнахме се на Саб Симплекс от 2 дни и пръцка много рядко, но не плаче от коремче! Максимум 10 мин да се посвие на ден! Което значи,че той действа на спазмите!

mucka84 , като му дойде времето ще го мислим, сега не мога да не й се радвам  Mr. Green

клеопатра.7 , що не им теглиш една Българска!!! Аз докато бях бременна изпътувах най-малко 10 000 км ,2-3 хил от които през 8 и 9 месец!!! Малката тръгна на път на 25-я си ден и сега всяка седмица е на път! Магистралата София - Пловдив я знае на изуст  Joy Нищо им няма на децата! Ако в колата е топло и удобно, няма от какво да се притесняваме. Та те спят по време а път!!! Не се ядосвай, а се радвай , че най - накрая си си в къщи!!!

# 352
Честита баба Марта на всички бебчовци и техните мамита,

живи и здрави, бели и засмени, румени, червени !

едно късно записче и от мен, но уикендът беше доста натоварен с погачата, гости, баби, каки и няма време за форума, но се връщам да чета назад Simple Smile

Saxophone много благодаря за колажа - страхотен е !   bouquet

Нощни, благодаря за темичката   bouquet

момичета знам, че се повтарям, но възможно ли е някой да ми прати линк с белият шум, че сам с друг компютър и го нямам запаметен, а пък Адриан пак е с колики и е неспокоен и пускаме сешоара Simple Smile

хубав ден на вас, ние отиваме на ТФЕ при Ралица Георгиева Simple Smile

# 353
  • ул. "Мечтание"
Леле, Клео, тия твойте свекита са големи откачалки...  ooooh! Ако не беше трагично щеше да е адски смешно.  Close Направо ме разбиха с това, че сте рискували живота на бебето с това пътуване! Ега ти...

Бубе  Joy Joy Joy

# 354
Хей Честита баба Марта и от мен!!!

Кога ги изписахте тия страници бре, няма наваксване.
В неделя направихме погачата или поточно се събрахме малко на първото женско парти на Ема, хи-хи, много добре си прекарах, да се видя и аз с хора  Crazy

Обсъждахте Хари Потър, та и аз съм във фен клуба  Joy, само незнам дали ще успея да го гледам, че Ема яде през половин-един час  Sad

Да ви се оплача от Себа Мед, незнам кой го хвали, но бебка яко се обрина от него и веднага се върнах на Веледа, много съм доволна оправи се от две намазвания, заслужава си просто парите.

За крещенето, мисля да е другото лято по топличко и със сигурност ще е в Кърджали на отец Боян Съръев в църквата, първо че е страхотно там, попа е също страхотен, а ни е и някак традиция. Още баба и дядо са се женили в тази църква, а и всички там сме кръстени, там се и женихме със сестра ми  Laughing

Ех, Пепинка пак се препокриваме с тебе  hahaha
Гушкам си я, разнасям си я, кърмя си я когато иска, когато плаче и се гърчи и аз плача с нея, когато се смее - сърцето ми се смее. Според всички - глезя я много. Но какво пък - и на двете ни харесва.

# 355
  • Pleven
Честита Баба Марта на всички мами и техните малки сладурчета!
Честито и на нашите именничета !

Нашият Марти вече е цели 5 кг качил е 1500кг и 2 см вече настигна връстничетата си дундьо на мама Grinning

# 356
Най-накрая успях да изчета всичко  newsm44 кърмейки и цедейки се.

Честита Баба Марта!

Честит празник на всички рожденици, почти рожденици, тези с имен ден, месечинка и всички, които се чувстват празнично на днешния ден!

Добре дошли на новите мамчета!   bouquet

Някой беше коментирал за обрив и за прах за пране. В Сано-то има дразнещи съставки, доколкото знам. Surcare е по-подходящ за пране на бебче според мен.

За кръщенето - не съм кръщавана, големите деца не съм ги кръщавала, малката също няма. Когато пораснат и решат да го направят сами! Кръщенета се правят на Великден. Миналата година бях на такова и тъй като бяхме чували за забрани и попитахме, попа ни обясни, че кръщението се извършва по всяко време, на всяко място и при всички обстоятелства. Ограничения има за сватбите.

За нощното хранене - кърмя на поискване, през нощта се е случвало да я храня само веднъж, но и 4-5 пъти, най-често 3 пъти.

За гладенето и стерилизирането - гладя доста неща, защото ми е приятно, действа ми много успокояващо, а и тогава си гледам с кеф някой филм. Не стерилизирам нищо, защото няма какво.

За смученето на ръцете - Калина си смуче пръстите когато огладнее, всъщност така и разбирам кога да я кърмя през нощта, много трудно се буди, а и така не стигаме до рев. Мъжът ми изобщо не ни усеща какви ги вършим през нощта.

За бибата - и двете каки ги засмукаха в деня, в който ни изписаха. Калина не ще и да я помирише. Малко ми липсва, когато е съвсем кисела, защото не мога непрекъснато да я държа на цицата, ама не е голяма болка.

Някой се чудеше как се оправяме с 3 деца. Аз например, много по-малко време отделям за домакинство сега, отколкото, когато бях само с едно дете, защото станах много по-организирана. Вярно, че този път каките се включват също когато не са на училище, достатъчно са големи!

Бубе, какво стана с направлението? Аз май също ще ходя при Алексиев, още не знам при кой и къде мога да отида с направление. Общо взето ги знам докторите в Горна баня, тъй като втората ми дъщеря претърпя там операция след като се роди, но не знам при кои мога да отида с направление.

За почивките - ние вече планирахме и резервирахме нашите. Веднъж ще ходим на море пролетта, веднъж - есента, лятото - на вилата , като за разнообразие някой и друг уикенд ще ходим по планините.Четвъртък заминаваме за Пампорово. Скииии newsm44
Между другото тази година си планирайте почивките отрано, тези, които не са, защото наплива по нашето Черноморие (и не само там) ще е по-голям, заради отлива от туристи от Египет, Тунис, Мароко....

# 357
  • София, Лагера

Благодаря на всички за отговорите!  Hug Антоанета, по-скоро питах дари си ги гледаш различно, но и това, което сподели, беше интересно! МарияП, права си, че децата се третират според характера, според него и ние си нагласяме поведението...  Wink Тонче, много ме трогна,(даже насълзи) а и като гледам на каква възраст си родила ми даваш кураж, че ще успея и аз да си родя трето!  Hug И аз забременявам трудно, и аз имам 2 спонтанни аборта.

Алурия, Пресиан беше на 5 месеца, когато го помъкнахме на 1- дневна обиколка на северна България. В Русе беше 41 градуса  ooooh!. Оцеля! Wink
Май месец пак ще обикаляме северна БГ (с двете деца) Wink. Септември - южна.

Нощни, минавай на водка  Twisted Evil

Нещо не ми се пише. Снощи бях на женско парти в една приятелка, събрахме се 8 женки и 1 мъж (Тервел  Mr. Green). Прибрах се в 2 и незнайно защо цяла нощ сънувах, че сменям наакани пелени  hahaha а имаше толкова интересни неща, които можех да сънувам!  Crazy
И сега съм изморена, сънена. Отгоре на това Тервел ми е кривичък и е постоянно гушнат, та не мога да пиша... и цял ден ям  Twisted Evil Blush
Отивам да полегна.

# 358
  • в Надежда-та
Как завиждам на всички плануващи почивка лятото..... Confused  При нас това може да се случи само в мечтите ми Crazy Почивките при нас са късна есен и зимата Sunglasses

клеопатра.7 , що не им теглиш една Българска!!!
newsm10

# 359
Аз нямам търпение да дойде 03.03., тогава ще ни дойдат на гости свекъра и свекървата. Те за разлика от тези на Клео са много готини. През тези 4 дена ще мога да си почина, единственото ми задължение ще бъде да кърмя Кали. Ще сеее наспяяяяяя  newsm44

Ви, не се оплаквай, цяло лято си на плажа   grinning039

Общи условия

Активация на акаунт