Отговори
# 285
Кокетка, много си права за БХС-то..не трябва излишно да се вживяваме. Моята доки каза, че това четене в нет-а било болест... ест. аз продължавам да го правя Simple Smile
Относно корема-от 2 дена много ми щръкна напред, а на кг съм +1 ... какво става незнам... Ама ако съм с прилепнала блуза определено си личи.
Днес смятам да кажа на моите приятелки, до сега крих..ама вече не мога !

# 286
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
РЕНКА как какво става-бременна си.  love001Ние още не сме казали на никого.Смятам,като мина ФМ(след 2 седмици) тогава да разтръбим новината.

# 287
Ние казахме на близките,когато ми излезнаха резултатите от кръвта.Не можехме повече да криеме,защото всички знаят,че не е нормално да имам корем  Mr. Green И ме гледаха едно такова подозрително... smile3521а пък и аз широки дрехи нямам,така че ми пролича бързо  newsm47

# 288
И аз от вчера вече си казвам, не мога повече да крия, а и няма за какво. Приятелите ми се радват, близките отдавна знаят.

# 289
Моите кг пък нещо не мърдат, уж имам корем и си ям стабилно, почти не се движа. Странна работа, не че се оплаквам Blush

Мами, да ми стискате палци, днес имам важна среща. Да видим дали ще ни одобрят за една програма да получаваме купони за безплатно мляко, яйца и портокалов сок.
И моят стомах винаги се свива на топка като ще ходя някъде на среща или ми предстои нещо, което не ми се е случвало до момента Crazy

Паолина и аз мисля, че дънките са страхотни. Аз засега мисля да си карам с обикновените с ниска талия, вършат ми идеална работа Peace

# 290
Vio,привет и от мен!!! newsm51
Аз също съм  от Търговище,но вече живея при мъжа ми в Нова Загора!!! Утре ще се прибирам,да понаобиколя мама и тате!

# 291
за килцата аз съм +5  Shockedнаправоооооо ама като кажа на мойте познати че съм +5 никой не ми вярва явно е трябвало малко да надебелея а и спирането на цигарите доста повлия като гледам все нещо гризкам и хапвам ама това с е казва  бял кахър .галче успех на срещата

# 292
Добре дошли на новите септемврийки!  Hug

mi vida, за подуването на глезените, и аз така се подувах предната бременност още от 3-4 месец. Много неприятно  Sad Сега не, понеже предимно си лежа. Помага вдигане на краката на високо, както и често разтъпкване при продължително седнало положение.

valerie, Мадленка, благодаря ви! Все ще свикнем с яслата някак си. Обаче сега правим пауза Rolling Eyes, понеже малкият снощи вдигна висока температура. И днес е болен и отпуснат, така че тръгването на ясла се отлага с няколко дни.

Аз съм успяла да кача до момента 2 килограма, коремчето ми още не е видимо под дрехите.

# 293
Мерси Хена,ще го пробвам това с вдигането на краката довечера(малко черен хумор) Joy Joy Joy
Иначе доста се движа,а си мислех ако повече се разхождам това няма да ми се случи...но уви !!
Нищо,всичко останало да е наред пък и това ще мине.

Лека вечер на всички ,отивам да готвя   chef

# 294
Здравейте! Честита Баба Марта на всички. Дано и слънчицето се покаже скоро че ми писна този студ.  sun

Не съм писала отдавна но редовно ви чета.  Heart Eyes Под такъв стрес съм в работата че заспивам в 9 ч. още на масата.  Rolling Eyes Страшно отпаднала се чувствам, даже започвам да се чудя дали е нормално. Напрекъснато ме носи на сън, гади ми се... едвам издържам до края на работния ден. Като парцал   Cry Храня се, засега не връщам. Погасявам гаденето с нещо въглехидратно... жалко че ефекта е само за час-два.  Confused Но стига съм мрънкала...

Миналата седмица с бяхме на лекар. Изследванията ми са добри, видяхме бебо Heart Eyes Пораснал е страшно много, докторката каза че по размери е 10 г.с. (по последна менструация 9 г.с.). Много силно му бие сърцето. Освен това подскачаше.  Mr. Green Термина ми е около 28.09., въпреки че аз го очаквам малко по-рано. Следващите изследвания - скрининг и ФМ - ще са на 16-17-18.03. в зависимост кога мога да се освободя от работа. С търпение чакам да го видя отново. Няма нужда да казвам колко ми е притеснено...   Blush

Приятно изкарване на празниците на всички!   bouquet

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 18:50 от bukvichkа

# 295
Буквичка, аз съм по същия начин - много отпаднала от сутрин до вечер. Като ме срещне някой познат, все ми казва че съм бледа и уморена, а аз така и се чувствам. Предполагам е нормално, но ми са изцедени силичките, въпреки че аз не работя, а си гледам малката. Вчера попитах лекарката ми за витамини, тя ми препоръча да си взема и каза, че сега е момента, а не чак в по-късните месеци. Утре ще мина да си купя такива за бременни и ги почвам. Иначе не консумирам плодове, зеленчуци от няколко дни хапвам без да ми се гади и предполагам организма съвсем ми се е изтощил.
Галче, стискам палци и аз.

# 296
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
здравейте и от мен.Относно подуването на краката е желателно на всеки час по 10-15мин. да ги вдигаш.Това го знам от съдов-хирург.Относно яденето ако хапна малко повече и веднага ме хваща мързела.Ама мързел яко.......Ако случайно и е по-топло в стаята съвсем,чак не мога да се понасям.

# 297
Мили мами, аз най-накрая се престраших да се сложа в албума на тумбачетата. Grinning

Междудругото днес заспорихме със зълва ми в коя седмица съм. Аз казвам че съм в 12-та, а спред нея - в 11-та. Как ги броите вие?

И стигнахме ли до споразумения кога се влиза във втори триместър?

# 298
joy1234 както ги смятам аз и лекарката ми, сега си в 12 г.с.  Wink, 11г.с.  си я минала Wink .

# 299
  • София
Здр. и от мен мамчете, днес бях на доктор и видяхме бебо супер доволна съм. Всичко си му е наред.А само как мърдаше беше невероятно. Даже докторката каза, че върви ме една седмица напред. Сега обаче трябва да се боря с нисък хемоглобин. Така бях и през първата бременност. Това направо ме съсипваше.

Общи условия

Активация на акаунт