Нов сериал " ВЪПРЕКИ ВСИЧКО"/ "HERŞEYE RAĞMEN" скоро по ATV

• 53 186
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Резюме на епизодите ще има Mr. Green
Е, тъкмо да понаваксаме с преводите.

Уф, точехме се май за първа целувка Joy

# 661
Да, ще почакаме още за първата целувка, жалко  Sick

Fan, знам, че си ангажирана със субтитрите, но ако имаш възможност, можеш ли да напишеш съвсем накратко за разговора м/у Мехмет и Нусрет. Оставам с впечатление, че Мехмет от Нусрет разбра, че Лейля все още не е приела предложението му за годеж /женитба/.

Ринка и galka05 Благодаря ви!  bouquet  bouquet

# 662
Стефок, поздравления за клипа! newsm51 Радвам се, че сериалът е толкова харесван.
Момичета, само аз ли не мога да понасям Лейля. Rolling Eyes Такова разглезено и тесногръдо същество не съм виждала. Бихте ли споделили какво харесвате в нея?

# 663
Стефок, поздравления за клипа! newsm51 Радвам се, че сериалът е толкова харесван.
Момичета, само аз ли не мога да понасям Лейля. Rolling Eyes Такова разглезено и тесногръдо същество не съм виждала. Бихте ли споделили какво харесвате в нея?
Благодаря за поздравленията. newsm51
Харесвам Лейля, сигурно защото Мехмет я харесва. Joy Joy Joy
Мисля, че е разглезена и то много, но смятам, че образа й ще се развие и ще ни покаже, че не е тесногръда. Според мен, е живяла до момента в златен кафез, не се е сблъсквала с трудности, затова изглежда такава, но в същността си е добра, все още е като едно дете - наивна и същевременно егоистка и дяволита. Аз я харесвам повече от Зелиш, която е упорита, устремена, на пръв поглед добродушна, но нещо ми подсказва, че трябва да се съмнявам в добродушието й. И това нещо, т.е. неща са няколко нейни реплики - когато беше ядосана /на Мехмет/ на няколко пъти нагруби учениците си, и на сватбата се изказа лошо за младоженците, т.е. "съди" другите.
Предвид и детството им, Лейля- отгледана с много любов, а Зелиха, макар и тя да е получавала обич, винаги е била в сянката й, затова очаквам да прояви завист и озлобление, особено когато Мехмет покаже открито предпочитанието си към Лейля. Отиде и се скара с Лейля, че е занесла курабийки на Мехмет и че танцува с него, едва когато забеляза "тръпката" м/у двамата. Като се чувстваше "кофти" от това, че Лейля на нея й забраняваше да контактува с Мехмет, а самата тя продължава, да беше й го казала по-рано вечерта.
Извинявайте, унесох се...стана дълго. Praynig

# 664
Благодаря за поздравленията. newsm51
Харесвам Лейля, сигурно защото Мехмет я харесва. Joy Joy Joy
Мисля, че е разглезена и то много, но смятам, че образа й ще се развие и ще ни покаже, че не е тесногръда. Според мен, е живяла до момента в златен кафез, не се е сблъсквала с трудности, затова изглежда такава, но в същността си е добра, все още е като едно дете - наивна и същевременно егоистка и дяволита. Аз я харесвам повече от Зелиш, която е упорита, устремена, на пръв поглед добродушна, но нещо ми подсказва, че трябва да се съмнявам в добродушието й. И това нещо, т.е. неща са няколко нейни реплики - когато беше ядосана /на Мехмет/ на няколко пъти нагруби учениците си, и на сватбата се изказа лошо за младоженците, т.е. "съди" другите.
Предвид и детството им, Лейля- отгледана с много любов, а Зелиха, макар и тя да е получавала обич, винаги е била в сянката й, затова очаквам да прояви завист и озлобление, особено когато Мехмет покаже открито предпочитанието си към Лейля. Отиде и се скара с Лейля, че е занесла курабийки на Мехмет и че танцува с него, едва когато забеляза "тръпката" м/у двамата. Като се чувстваше "кофти" от това, че Лейля на нея й забраняваше да контактува с Мехмет, а самата тя продължава, да беше й го казала по-рано вечерта.
Извинявайте, унесох се...стана дълго. Praynig
Благодаря ти за отговора! Не се притеснявай, обичам дългите коментари. Wink
На мен лично цялата тази история с момичетата ми е трудна за асимилиране. Та те на практика са си отраснали като сестри, та да вземат да се изпокарат за мъж. Не ми харесва и, че Лейля се е запънала като магаре на мост. Мехмет поиска прошка от баща й, по- късно го спаси. Защо кухата й главица не може да разбере какво е преживял той и какви са мотивите му за новото разследване? Та нали самата тя е много близка с баща си, не може ли да си представи на него какво му е било като изгубва баща си?
За Зелиш, струва ми се, че тя е доста силен характер и може да бъде страшно горда. В гнева си поиска учениците да изхвърлят всичките им подаръци от Мехмет (3 епизод), а това си е егоистично. Докато Лейля е смешна и глупава в изблиците си, Зелиха може да бъде доста крайна.
Към Мехмет, обаче, забележки нямам. Доста добър персонаж трябва да призная. Преживя какво ли не. Щом се завърна, всички му се качиха на главата "Да го махат от града, та да го махат". Получи няколко плесници, но това не му попречи да си купи парцелчето и да преследва целта си. Хубавото при него е, че не иска отмъщение, а истината да се разбере.

# 665
Стеф, Лийче, харесаха ми коментарите за Лейля и Зелиш.
Може и да са израсли като сестри, но интересът им към Мехмет може да сложи край на тази тясна дългогодишна връзка! Случвало се е и пак ще се случва! Hug
Интересен ми е Нусрет! Как ще приеме поражението си от Мехмет в съперничеството за Лейля? newsm78  Потърси сметка на Мехмет заради "нападението" над дамата, но намери възможност да му се извини, а и на Лейля не спести истината!

Лийче, кутията ти за ЛС е пълна!

# 666
Herşeye Rağmen Dizisi Özel Bölüm

# 667
# 668
Лийченце, ако позволиш и от мен един отговор на въпроса ти за двете девойки, макар че изоставам нещо с епизодите. В Зелиха има нещо, което напомня фанатизъм. В погледа й се вижда нещо от рода - "на всяка цена". Такива хора трудно понасят загуби, каквито в живота се случват и то много. Аз например си се плаша от фанатици, независимо в какво са такива.
А Лейля е кокетка, на места според мен актрисата преиграва. Но е чувствителна и добродушна. В никакъв случай не е куха красавица. И най-вероятно й предстои да се развива като образ, преживявайки драматични събития.  Simple Smile

# 669
Кате, съгласна съм, че на моменти Зелиш се държи особено.
Още е рано да се правят изводи за героите и аз умишлено избягвам да им правя характеристики. Само че този път не се стърпях и се изпуснах. Ще видим какво ще става. Wink

# 670
Да, ще почакаме още за първата целувка, жалко  Sick

Fan, знам, че си ангажирана със субтитрите, но ако имаш възможност, можеш ли да напишеш съвсем накратко за разговора м/у Мехмет и Нусрет. Оставам с впечатление, че Мехмет от Нусрет разбра, че Лейля все още не е приела предложението му за годеж /женитба/.

Ринка и galka05 Благодаря ви!  bouquet  bouquet
Нусрет каза на Мехмет, че не иска повече да се виждат Мехмет и Лейля,
защото й е направил предложение за женитба.
Мехмет пита дали тя е приела предложението му, а Нусрет отговаря - Приела или Не,
това не е твоя работа. / леко сконфузено според мен Rolling Eyes /
Нусрет казва, че му забранява да се вижда с нея, а Мехмет отговаря, че за това трябва
да говори не с него, а със самата Лейля.
Ако Лейля не иска да се вижда с него, само тогава няма да се виждат.
-----------------------------------------------------------------------
Интересното в тази серия за мен беше бизнесът на Мехмет.
Той започна да произвежда сапуни с различни аромати, на които всички се дивят,
защото явно е новаторско за онези години.

# 671
Fan Много ти благодаря! newsm51

# 672
Фенче, благодаря за разясненията!
Бизнесът на Мехмет наистина е интересен за времето си. Дори си продават стоката на улицата- на сергия.
Очаквам да отвори магазин в следващите епизоди!
А в трейлъра виждаме какво мисли Лейля за искането на Нусрет- не само ще се вижда с Мехмет, но и ще има целувка.

# 673
  • Разград

# 674
Като че ли предполагат предстоящ финал на сериала с излъчването на 6 -а серия. Жалко за хубавия сериал, ако това се случи http://www.superpoligon.com/haber/25927

Общи условия

Активация на акаунт