Дългото чакане след трансфер - 6

• 149 168
  • 820
  •   1
Отговори
# 735
Moqt  pikliv  test pak e otricatelen  newsm45

# 736
престани да се спичаш, отиди на кръвен и не се занимавай с тези пикливите тъпи тестове!!!!

# 737
V petak imam chas za kraven ,zashto pak e otricatelen kato chustvam che ima neshto ,zashtoo  Weary Weary Weary smile3518 smile3518 smile3518 oxxxx

# 738
Звезди дано петък е успешен ден и за двете ни. И аз трябва тогава да направя кръвен. До сега направих 2 пикливи - отрицателни, на всичкото отгоре кървя и това кървене нито спира, нито се усилва. Та да не ти обяснявам как се чувствам и как полудявам, а за нас е важно да сме спокойни.

# 739
Az sam spokoina imam dosta silna volq,no se chustvam mnogo tajna ,znam i ti  kak se chustvash ,tolkova e trudno vsichko tova ,cqlata tazi procedura oshte ot samoto nachalo,majami tolkova silno vqrva che shte stane ,poveche ot men.Neznam prosto az si kazvam i da ne stane kakvo da se pravi sabirame bagaja i na more v bg celiqt avgyst, pak septemvri pak na novo.Stiskam zdravo palcite i za dvete ni za tozi chakan petak.....

# 740
Imam edin vapros,dali vi see sluchvalo ,kogato si slagam vaginalnoto xapche progesterone ot 5 dni veche ot vatre sam kato poduta,nai mnogo vecher ,daje ponqkoga nemoga da si sloja xapcheto tarsq kade,bqx chela v edna druga statiq ,edno momiche beshe pisala neshto podobno,no tq se izrazi po razlichen nachin ,kaza che bila kato isipana ,az ne go oprilichavam tochno taka a po tochno kato potpuxnala.Sutrin sam po dobre,ili ponqkoga sam potpusnala samo ot ednata strana,moje li nqkoi da pomogne s infurmaciq??????

# 741
  • София
Звездичка, стискам палци за положителен пиклив тест тази сутрин  Praynig , а за хапчета мога да ти кажа само, че и аз понякога виждам зор и често ми се струва, че не ги слагам както трябва...

# 742
Радвай се, защото четох, че това е признак на бременност. Поразрови се някъде го пишеше.

# 743
  • Някъде там...
Звездичке, мисля, че е добър признак това.  Wink Лигавицата се е разраснала, богато кръвоснабдена е, точно така се получава като има бременност обикновено. При мен беше така. Стискам палци да се похвалиш тия дни.  Hug

Медимед, облъчването обикновено е слабо при такава снимка. Но трябваше да кажеш, щяха да ти сложат оловна яка или престилка.

Чиполита, правили ли са ти изследване за таласемия?  Thinking

# 744
Mislite li momicheta,neznam ako beshe priznak na bremennost nqmashe li lekarite da go kajat ili da go pishe nqkde, kato edin ot simptomite na ranna bremenost,no zashto pak testovete sa mi otricatelni.Az nemoga da nameria nishto napisano za tova.Utre e reshavashtiqt den !!!Blagodaria na vsichki vi za nadejdite koito mi vdaxvate,tazi 14  dni minaxa po leko blagodarenie na vsichki mili dumi koito mi kazvaxte i me izvinete ako  sam mrankala mnogo   love001  love001  love001 stiskaite palcheta za utre,shte imam nujda.Sigurno shte bqgam v drugata staq kato zvanne telefona, neiskam da slusham ako e losho...

# 745
Burty ami az si mislq che ne go slagam pravilno ,tarsia ponqkoga proxod na vatre  newsm03 ,no kato nqma kade da go sloja,mislq che v legnalo polojenie se slaga po dobre.

# 746

Чиполита, правили ли са ти изследване за таласемия?  Thinking
[/quote]
Правила съм такова изследване и беше отрицателно - нямам таласемия. И костен мозък ми е изследван и там няма никакви проблеми.

# 747
    Колко ембриона ви върнаха на трансфера newsm78

# 748
  • Малта
момичета връщам се тъкмо от преглед  Grinning имаме си снимка на едно , както каза доки, перфектно сакче  Praynig Сега до другия петък за сърчице стискайте палци  Hug

иначе те яка за рентгена ми сложиха, така че надявам се нищо страшно да не е ..... а пък аз днес от вълнение забравих да кажа на доки за мойта глупост  Embarassed

Звезди, хайде миличка, чакаме добрите новини и от теб  Praynig

Ако пропускам някой с предстоящи тестче, само хей така ще направя  babydust7 babydust7 babydust7 "едно, две, три и виждаш две черти" EFP

# 749
  • Пловдив
Меди, страхотна новина, така ти се радвам  bouquet HugНе я мисли вече тая снимка,всичко ще е наред,няма да се е отразила негативно. Наслаждавай се на най-.прекрасните мигове,които изживяваш и ти предстоят HugС най-голямо удоволствие приемам от вълшебния прашец,че се надявам другата седмица да ми се размразят ембриончетата и да направим трансфер,та имам голяма нужда от късмет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт