Дългото чакане след трансфер - 6

• 149 148
  • 820
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Меди,честито за мъничето  HugСамо с такива хубави резултати да се връщаш от всяка среща с него  Praynig

# 751
Някой може ли да ми разчете резултата, че аз нищо не разбрах. Аз мисля,че е отрицателен, а док вика,че не е. Изследване в 17 ден след трансфер.
Резултат < 1.0 mU/ml  и пише референтни граници от 0 до 5.30
Доктора каза,че имало значение дали е тотал чхг или бета чхг .
И ми обясняваше и нещо за мерните единици, но аз нищо не схванах.
Знае ли някой каква е разликата между mlU/ml и mU/ml

# 752
  • София
За мен също е напълно отрицателен резултат. Странно защо така са ти казали  newsm78 Виждала съм го  написано и по двата начина, а по спомени тук съм чела,че за ЧХГ нямаше разлика дали е mlU или mU. В някои лаборатории,когато е под минимума за положителен,не пишат стойността,както в този случай,в други го отбелязват /последният ми беше 0,83/

# 753
За жалост е отрицателен.А разлика в единиците няма.И аз така се питах,но...При мен даже беше 10.90...
Другия път ще  е повече!!!За всички-успех!!!!

# 754
Никой няма ли да ми отговори Rolling Eyes

# 755
  • София
Два. По мое собствено желание. Иначе док предложи да бъде само 1. В развитите страни не се връща повече от 1. Тук разни "светила" връщат по 3-4. СМЯХ.

# 756
  • София
кик, и на мен са ми връщали почти винаги два,когато са хубави,на пети ден,с много уговорки имах и три,но единият беше за съпорт,както каза доки. При последния трансфер имах два върнати на трети ден, с уговорка, да направим и трансфер на един на пети ден /въпреки,че доки се опитваше да ме убеди,че в нормалните страни за двоен трансфер не може и да се говори,от гледна точка на риска от многоплодна,да не говорим,че се връща по един емрион,но,предвид поредността на опита и резултатите,склони/ За съжаление,бях с хиперстимулация и си останах само с двата, защото ми отложи другия трансфер.

# 757
16.00 i 17.00 shte mi se obadqt za rezultata !!!! newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 758
Chipolita shtom lekariqt ti e kazal che nee na 100 prozenta zagubeno ,moje bi ima nadejda,dano da sam prava  newsm17

# 759
  • София
   Колко ембриона ви върнаха на трансфера newsm78

На мен са ми връщали по три, когато съм била на стимулирани опити, и един на лимитиран /но тогава и нямаше повече, само една яйцеклетка се оплоди/

# 760
Явно теста е отрицателен, защото зацапването се усили и направо си стана кръвотечение като при цикъл. smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 Няма да ви обяснявам как се чувствам, след тея надежди днес и сега всичко пак от нулата.

# 761
  • София
Чипи, много съжалявам, че не се случи чудото  Cry Cry Cry. Но това, че не се случи СЕГА не значи, че няма да се случи никога! Ще успееш рано или късно, но трябва да вярваш!!!

# 762
Аз вярвам, че ще стане, но се надявах да е този път. Тези дни ще ми е трудно,но ще го преживея....... newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 763
Testa mi e otricatelen momicheta,az go chustvax!Chipolita nqma da se otkazvame dokato ne stane,aide gore glavata,ne e bil nashiqt moment.

# 764
  • Малта
Чиполита, Звездичка spoko стягайте тъгата и напред оптимистично за следващия успешен опит! и то ако имате възможност най-скоро.... казват след стимулация е голям шанса скорошния опит да е +, защото организма все още помни стимулацията от предишния и реагира по-добре, дано да е така и при вас Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт