Дългото чакане след трансфер - 6

• 149 131
  • 820
  •   1
Отговори
# 765
Звезди, съжалявам. Но какво да се прави, това не е бил нашия момент. Дано следващия е нашият.
Имате ли представа кога най-рано може да се направи втори опит. Защото на мен от клиниката ми казаха, че най-много може 2 опита в годината, т.е. на 6 месеца.Но пък инсеминация може всеки месец или бъркам. Защото реших следващия месец да пробваме с инсеминация.

# 766
  • Малта
Чиполита, ИНСЕ може на всеки цикъл, а инвитро мисля че в някои клиники са ОК и за след 1,5~2 месеца да се повтори, ама говори с доки, той ще каже. Вие с какъв фактор бяхте, че към инсе си се насочила? неизяснен ли е?

# 767
  • София

Имате ли представа кога най-рано може да се направи втори опит. Защото на мен от клиниката ми казаха, че най-много може 2 опита в годината, т.е. на 6 месеца.Но пък инсеминация може всеки месец или бъркам. Защото реших следващия месец да пробваме с инсеминация.
Чипи, на мен след първия неуспешен опит веднага ми "позволиха" втори. Но това лекарят преценява. Не знам ти в коя клиника си и каква е "философията" на тамошните лекари, но в нашата /"Щерев"/, ако разбира се не е имало други проблеми по време на опита, не се налага много дълго да чакаш между опитите...

Звездичке, съжалявам и за твоя неуспех  Sad Следващият път ща успееш, но още от сега почвай да мислиш за него като за УСПЕШЕН!!!

# 768
Чиполита, ИНСЕ може на всеки цикъл, а инвитро мисля че в някои клиники са ОК и за след 1,5~2 месеца да се повтори, ама говори с доки, той ще каже. Вие с какъв фактор бяхте, че към инсе си се насочила? неизяснен ли е?

Ние сме с мъжки фактор.

# 769
  • Малта
 newsm78 как така инсе тогава  Rolling Eyes

# 770
Ми при нас има качество, но няма количество. А, нали при инсе се избират хубави сперматозоиди и се впръскват в матката или нещо не съм в час.

# 771
оооооооффффффффффффф момичета, това е ужасен развой на събитията, но със сигурност не е нещо, което трябва да ви отчайва. Починете си, изкарайте едно хубаво лято и на зима с нови сили  Hug

# 772
  • Малта
Ако има отлични плувци, би трябвало да е ОК вътрематочно ИНСЕ, даже съм чувала и такова дето в тръбата ги поставят  Thinking
ПРОБВАЙТЕ ВСИЧКО за да има УСПЕХ!!!

# 773
  • близо до Кресненското дефиле
   Колко ембриона ви върнаха на трансфера newsm78

На мен са ми връщали по три, когато съм била на стимулирани опити, и един на лимитиран /но тогава и нямаше повече, само една яйцеклетка се оплоди/
Обикновено е редно да се връщат по 1,2 отлични ембриона. Например, разделени на 8 клетки на 3-ти ден. Ако не са с добро качество и има  други предпоставки ,като възраст на пациентките , поредица от неуспешни опити, тогава може и повече. Високорисково е да се връщат по повече от 1,2 бластоциста с добро качество. Naughty
На момичетата с отрицателен резултат ,желая бързо да се изправят на крака и да продължат борбата! Hug Peace

# 774
Dneska si napravix shopping terapia,momicheta pomaga... tragvam sled tri dni za Bulgaria!A septemvri me chakat tuka moite snejkovci,vazlagam golemi nadejdi ,znam i vqrvam che shte stane.Celuvki za vsichki  love001

# 775
  • София
Звездичката, така те искам!  newsm10  Самият факт, че имаш снежинки, е достатъчен повод за оптимизъм!!! Септември ще успееш!!!

# 776
  • Някъде там...
Съжалявам, момичета. Не губете надежда!  Hug Звездичке, бях убедена, че е станало...  Confused

Момичета, колко ембриона ще бъдат върнати е решение на лекаря според индивидуалния случай. Не бързайте да съдите лекарите... има различни случаи. При трансфер на трети ден могат да върнат и повече от 2, за да увеличат шансовете. Някои лекари го правят и когато двойката е с много неуспешни опити зад гърба си или ембрионите не са с добро качество или пациентката е над 40 г. или не реагира добре при стимулация. Факт е, че има успешни опити с по 1 върнат ембрион, но и много неуспешни дори с по 5-6 върнати... Естествено вие винаги може да се противопоставите ако не сте съгласни.  Peace
При първия ми опит ми върнаха 4 ембриона на 3 ден - 2 отлични и 2 не особено добри. Хванаха се 3... При втория ми опит ми върнаха 2 отлични ембриона. Хванаха се и двата. Покрай мен имаше всякакви случаи - при три върнати да се хване само един или при 6 върнати да се хване 1, а в друг случай дори и 3.

# 777
  • София
Момичета, темата ни вече прехвърли 50-та страница - какво ще кажете да помолим Медимед /или Бекка /да отвори нова тема?

# 778
Здравейте, момичета. Искам да ви питам нещо. След като вече цикъла ми текна както трябва, ми изпада нещо като бяла ципа, какво ли е това? Не искам да звъня и в почивния ден на док., като вече сме се разбрали за преглед през другата седмица. Нямам никакви болки,но това нещо ме плаши.

# 779
  • София
Чипи,това е лигавицата,която от лекарствата е доста дебела и се чисти в момента.Няма нищо необичайно
Звездичке,съжалявам за резултата и при теб,но,виждам,че вече си готова с плановете  Hug Дано късметът ти е в снежинките  на есен  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт