Дългото чакане след трансфер - 6

• 149 155
  • 820
  •   1
Отговори
# 780
Чипи,това е лигавицата,която от лекарствата е доста дебела и се чисти в момента.Няма нищо необичайно

Багодаря за отговора. И аз предположих,че е лигавицата, но ми се видя наистина много дебела.

# 781
  • София
6 върнати!!!!! Боже, опази! А ти с тези 3!

Колкото и невероятно да ви се струва, най - голям шанс имате при върнат 1 ембрион! Научно доказано е!

Жабче, случайно да имаш дневник? Чела съм една ужасна история, публикувана в личен дневник, но не помня в кой сайт...

Звезди, чипи, прегръщам ви   bouquet. Чакаме следващият ви опит за да започнем да стискаме палци оново.  Hug

# 782
  • Някъде там...
Ами в единия случай от 6тте върнати се захвана 1, в другия - 3. И четирите сега са по на две години и малко.  Laughing
Моята история ще да е била несъмнено.  Joy

# 783
  • София
Ах, онази истрия беше ужасна, с хиперстимулации от които едва не умира, с редукция на ембрионите, после спонтанен аборт на другия ембрион, накрая остава само един жив. После усукване на яйчника и операция и ах, като си помисля, направо настръхвам.

А ти, сега не разбрах, колко деца имаш? тризнаци и едно?

# 784
  • Някъде там...
Е, чак пък толкова, жива съм, децата също са живи и здрави.  Laughing Понякога се налага да минем през доста изпитания, за да постигнем някоя мечта. Важното е да не се предаваме по пътя...
Близначки имам.  Peace

# 785
Цоп и в тази тема. Кръвен тест на 29.07 (уж трябваше да е по-късно, ама по-рано по-добре).

Кой ще чака с мен newsm78?

# 786
Ще стискаме палци за теб, ти да си от успелите EFP

# 787
Здравейте дами
Пункцията ми беше събота.
Извадиха 32 яйцеклетки . Вчера ми се обадиха от които 26 оплодени ,5 негодни ,1 загинала.
Днес пак ще звънна след 10 часа.
Малко ме боли корема.
Трансфера ще е на 5 ден.
Някакви препоръки от вас  Rolling Eyes

# 788
  • София
Извадиха 32 яйцеклетки .
Лелеее,къде си ги събрала тези 32  Shocked Ако само "малко те боли корем" си късметлийка и дано това е най-тежкото,с което да се уредиш, след такава бройка. Аз с 25 бях с доста тежка хиперстимулация и на системи,но,след като лекарят ти не ти е дал никакви препоръки,предполагам, нямаш признаци за други екстри-това се вижда още от прегледите преди това,а и след самата пункция. Почивай повече и се наливай с вода,за да може,ако се е събрала течност в кухината,да я изхвърлиш  Peace
Дарлена,късмет и щастлив резултат на кръвния  Hug

# 789
Извадиха 32 яйцеклетки .
Почивай повече и се наливай с вода,за да може,ако се е събрала течност в кухината,да я изхвърлиш  
В коя кухина се събира течност?

# 790
  • София
Коремната-зад и пред матката. Коремът се подува доста /аз след трансфера бях,като в 6 месец,защото симтомите се усилват при имплантация/,а,ако е повече,започва да притиска диафрагмата и да ти затруднява дишането. нали си имала преглед ,преди да те пуснат да се прибереш вкъщи след пункцията? Ако докторът не е обърнал внимание,всичко е наред

# 791
Докторът след пункцията ми даде някакви инструкции и лекарства.
А ти забременя ли? или все още чакаш резултата?
успех ти желая и preggo

# 792
  • София
Не,опитът ми беше миналия месец и вече не чакам резултат
На теб-късмет и положителен резултат  Peace

# 793
  • Някъде там...
Не се наливай с вода, максимум до 2 литра на ден. Яж аспержи във всякакъв вид, много протеини. Не прави резки движения.
Обикновено вторичната хиперстимулация е по-тежка, след имплантация. Имам 2 такива... Първата особено беше много тежка, тогава ми извадиха 18 яйцеклетки.
Желателно е да не ти слагат прегнил след трансфера. На мен при втория опит ми вливаха ХЕС в деня след пункцията, превантивно. Пих и Достинекс. Бяха ми извадили 11 яйцеклетки, но тьй като пьрвата ми хиперстимулация беше много тежка, лекарят ми се презастрахова. И с право, защото пак се подух след имплантацията...

# 794
  • София
Ужас, кой ти го причини това с 32-те яйца?
Много правилно ти го е казала Жабчето, яж много протеини. Само те ще спасят от хиперстимулация. А ти като гледам си абонирана за нея. Дори можеш да си купиш чист протеин на прах. Много е гаден, обаче върши работа. Задължително просто с протеините!

На мен ми извадиха 19 яйца, на 150 единици гонал на ден. Най - минималната доза. И аз получих хиперстимулация, но я овладях сравнително лесно с протеините. Вторичната, обаче, след трансфера, ми беше по - тежка, защото  не ядях каквото е нужно.

Вероятно вече слагаш утрогестан, който в комбинация с протеините ще направи акането направо бедствие. За целта закусвай и вечеряй с пълнозърнест хляб. Аз препоръчвам вита с 6 зърна.

Каквото можеш да замразиш е добре дошло.

Успех!

Общи условия

Активация на акаунт