Дългото чакане след трансфер - 6

• 149 147
  • 820
  •   1
Отговори
# 795
И аз при вас, в събота ми беше трансфера и голямото чакане започна Simple Smile
Успех и късмет на всички!

# 796
  • София
...яж много протеини.....Само те ще спасят от хиперстимулация.

По мое мнение,нищо не те спасява  Tired Между 7 и 10 дни,докато не реши да мине от самосебе си,се влачиш така. При първата изкарах толкова,като пих протеин от пети ден на трансфера,при последната,при положение,че бях на Биогейм от първия ден на стимулацията /най-ниската доза Гонал,без Прегнил/,белтъчна диета,никакво сладко,калций,после-системи-през ден,от деня на пункцията,като настъпи за кратко имплантация,всичко се срина и откарах пак толкова  Close

# 797
  • София
А колко ви е била тази най-ниска доза гонал?
Само от любопитство питам.
Че веднъж се срещнах с една жена от 1 брой гонал на първия преглед имаше около 60 фоликула  Shocked

# 798
  • Някъде там...
При първата стимулация бях с по 2 ампули Гонал от 150 единици. При втората с по 2 ампули Менопур по 75 единици.

# 799
  • София
По 75 сутрин и вечер и цетротид от четвърти ден

1 брой гонал на първия преглед имаше около 60 фоликула  Shocked
Shocked Shocked Shocked Ужас,какво се прави с такава бройка  Shocked

# 800
  • Малта
Момичета, ЗАПОВЯДАЙТЕ в НОВАТА ТЕМА   bouquet

Дай Боже да е на късмет на всички чакащи  Praynig

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=597774.new#new

# 801
  • София
1 брой гонал на първия преглед имаше около 60 фоликула  Shocked
Shocked Shocked Shocked Ужас,какво се прави с такава бройка  Shocked
прекратиха стимулацията, защото било опасно.

# 802
Здравейте!Аз съм нова , но четях редовно трепетите на всички момичета тук.Да се включа и аз , днес ми е 7ден след ЕТ.Този ще ми е 2ри опит , дано се получи този път.На всички желая ++

# 803
  • Малта
KOROLA ТОВА е СТАРА ТЕМА !!!

ЗАПОВЯДАЙ в НОВАТА ТУК:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=597774.msg19770267;topicseen#new

# 804
Здравейте всички бъдещи МАМИ! Simple Smile Simple Smile Simple SmileПрисъединявам се и аз към темата. На 12.02(неделя)ми беше трансфера на 3-ти ден.Това ми е първото икси. Дано да имам късмет. Моля ви кажете ми кога най-рано мога да разбера резултата.

# 805
  • Sofia
Здравейте всички бъдещи МАМИ! Simple Smile Simple Smile Simple SmileПрисъединявам се и аз към темата. На 12.02(неделя)ми беше трансфера на 3-ти ден.Това ми е първото икси. Дано да имам късмет. Моля ви кажете ми кога най-рано мога да разбера резултата.

Здрасти, Лусита, пишеш в много стара тема, на първа страница има тема номер 11, която е актуална. Иначе мисля, че най рано кръвен тест можеш да направиш 10 дни след трансфера, без да се брои денят на трансфера. Успех, дано това е вашия опит!

# 806
  • София
Моля за малко хелп,днес ми е първи ден след трансфера,първо инвитро и отпреди от стоенето ме хванаха лудите и само пометох без да си давам зор за друго,но и през деня и по късно много почнаха да ме бодат яйчниците,аз по-принцип съм и с болнави бъбреци и язва,абе купон и жестоко съм се ошашкала да не би от това,че съм помела или от каквото и да е друго да съм си направила беля,нормално ли е според вас да имам болки.
И лекарката ми каза,че може още да ме наболяват яйчниците,защото са подути от пункцията,но аз вече ме удря параноята
Нека някой да каже нещо моля

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 12:11 от tanyalv

# 807
  • Малта
tanyalv,
спокойно  Peace така е болят яйчниците, придърпват, подут е корема .... това е нармално след стимулация и пункция.

Гледай все пак да не се претоварваш (макар че аз два дена след трансфера пребоядисах спалнята  Crazy) , като цяло обаче на мен много ми се спеше и проспах двете седмици след трансфер.

Желая ти успех мила, питай ако има нещо което те вълнува   bouquet

# 808
  • София
tanyalv,
спокойно  Peace така е болят яйчниците, придърпват, подут е корема .... това е нармално след стимулация и пункция.

Гледай все пак да не се претоварваш (макар че аз два дена след трансфера пребоядисах спалнята  Crazy) , като цяло обаче на мен много ми се спеше и проспах двете седмици след трансфер.

Желая ти успех мила, питай ако има нещо което те вълнува   bouquet

Благодаря ти за отговора,определено се зачетох и на други места,че е нормално,но пусто притеснение,което предполагам всички го имаме може да побърка човек.Проблема е,че изпитвам непознати усещания и не знам кое е нормално и кое не и това допълнително ме шашка и понеже както  споменах,че като цяло имам проблем с бъбреците и с язвата от толкова лекарства болките като се смесят още повече ме кара да се чудя от къде точно идва проблема...
Както и да е сега вече знам,че това е нормално и съм по-спокойна,ако някой може да ми каже какво взима срещу запек,защото знам,че не трябва да се напъваме ще съм много благодарна...  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 12:09 от tanyalv

# 809
tanyalv,
спокойно  Peace така е болят яйчниците, придърпват, подут е корема .... това е нармално след стимулация и пункция.

Гледай все пак да не се претоварваш (макар че аз два дена след трансфера пребоядисах спалнята  Crazy) , като цяло обаче на мен много ми се спеше и проспах двете седмици след трансфер.

Желая ти успех мила, питай ако има нещо което те вълнува   bouquet

Благодаря ти за отговора,определено се зачетох и на други места,че е нормално,но пусто притеснение,което предполагам всички го имаме може да побърка човек.Проблема е,че изпитвам непознати усещания и не знам кое е нормално и кое не и това допълнително ме шашка и понеже както  споменах,че като цяло имам проблем с бъбреците и с язвата от толкова лекарства болките като се смесят още повече ме кара да се чудя от къде точно идва проблема...
Както и да е сега вече знам,че това е нормално и съм по-спокойна,ако някой може да ми каже какво взима срещу запек,защото знам,че не трябва да се напъваме ще съм много благодарна...  bouquet  bouquet  bouquet

tanyalv
отдавна има НОВА ТЕМА моля, пишете в нея Peace

Общи условия

Активация на акаунт