С Дюкан ще се вталя и тигрова рокля ще облека - 247

• 35 323
  • 763
  •   1
Отговори
# 30
Jule: Да знам, че много ям, но ми е много трудно само в този ударен етап, непрекъснато съм гладна. Дано по нататък намаля количествата, че с толкова ядене няма да съм никога слаба

Когато нещата ,които ядеш са режимни,никой няма да ти се кара и да ти прави забележки! Нали това е целта-да отслабваме ядейки! Peace
Хапвай си винаги ,когато ти се прииска-не стой гладна! Когато сме гладни ни нападат свинските мисли! Mr. Green Затова гледай винаги да имаш нещо готово под ръка-било варени яйца,било нещо друго!
Ще видиш как с времето ще започнеш да намаляш количествата,ей така от самосебе си! Peace
Яж,моли се и обичай! Wink

# 31
veronic за стевията става и за термична обработка ,ама ти опита ли я ,няма такава гадуст Sick поне за мене.пробвай я първо данеси разсипеш творенията с този гаден вкус

А добър ден и честита нова тема вещи   bouquet
аз днес съм наказана и пропуснах срещата,цял ден чакам  ShockedМайстори Shocked

# 32
гракс, защо да е гадна Shocked. Аз днес си пих кафето с едно пакетче от нея. Разлика не намерих. Да не би при термична обработка да става гадна. Не съм я пробвала за друго.

# 33
Друго да питам, с какъв подсладител си правите тези дюкански целувчици. с течен дали ще станат, че нещо им се съмнявам или да сложа стевия. И ако сложа стефия, колко пакетчита според вас да сложа да кажем на 3-4 белтъка
Точно със стевия лукс направих най-страхотните целувки!!! Никакъв гаден вкус не усетих...
На 1 белтък сложих 6 пакетчета и ванилия. Станаха хрупкави и много вкусни.
От предните ми опити все с различни видове подсладители, ставаха винаги горчиви и меки.

Ха сега - здравейте! Hug
При мен в четвърта фаза всичко е ОК / и кг., и самочувствие и настроение/!!! Peace
Следя ви нон стоп и се радвам на успехите ви.  bouquet

Вярвайте в режима, спазвайте го стриктно и ще успеете!!! lovekiss

# 34
Аз така и не опитах Стевия, а е за предпочитане.
Стевия е сладка билка и предполагам, че е най-удачния вариант по време на кърмене.
Някой преди беше писал, че я е имал в естествен вид. Как се извлича сладостта й и в какво се трансформира - незнам.

# 35
veronic затова казах въпрос на вкус  Grinning не вкуса при термична несе променя,аз си правих рулото на тумбето с нея и промяна във вкуса нямаше ,все тая гадуст Mr. Green
щом ти харесва значи си я правиш и си свиркаш,няма проблеми да я ползваш за термична Peace

# 36
Тони,отговарям ти ...
не ми пречи многото вода,по ми пречи малкото.Ако изпия само 1-2л ,тогава имам почукване по бъбреците.
Забелязала съм че пия повече когато съм П ,пия само чиста вода.Кафетата ми са отделно ,не ги броя за вода.Вечер не ставам нито веднъж за тоалетна,през деня обаче ходя  често  Peace

# 37

Специален поздрав за Дивачките! :
http://www.vbox7.com/play:362f5457&start=23

Момичета, бъдете все така усмихнати, хубави и радващи се на живота!  bouquet Heart Eyes
Довечера ще чета, че сега всички врещат Crazy

# 38
Хоп и аз тук  Simple Smile . Да си призная и аз нямам хич апетит и ям доста малко, но поне си знам, че така ще отслабвам по-бавно. И не само заради това де, ама съм се заредила с търпение, не мога да ям о-големи количества, но знам от предния ми опит, че колкото повече - толкова по-бързо смъквах...

Утре ми е ден за мерене, да видим какъв ще е резултата след ПЗ дните.

# 39
Забелязала съм че пия повече когато съм П ,пия само чиста вода.Кафетата ми са отделно ,не ги броя за вода.Вечер не ставам нито веднъж за тоалетна,през деня обаче ходя  често  Peace

Някъде четох,че кафето обезводнява организма.Забелязала съм,че когато изпия едно кафе и после ходя по-често до тоалетната.Та там в тази статия пишеше,че на всяка чаша кафе ,трябва да изпиваме по една чаша вода,отделно от количеството ,което си пием ежедневно! Peace

# 40
Минавам на бързо да се отчета и да кажа че съм режимна
Нямам минуси но от утре само П то не че на тия ПЗ много зеленчуци адох, ама все пак....
Аз нещо с водава този път съм скарана ,предния път ми се пиеше а сега се наливам с чайове коли степчета само и само да пия нещо Sad
Между другото правих и аз рулцето на Тума Лумба ,само че върте с извара разбита с малко степче и к.мляко .Мисля си следващия път да го направя в солен вариант та се чудя дали ще стане някой пробвал ли е ,примерно с гъбки краставички месце морковче и яйце,като руло-стефани  Mr. Green

# 41
Сиссс,в някои страни кафето се сервира задължително с вода,даже без да казваш.Обаче у нас водата с пари ,бисквитките безплатни. newsm78 Да им се чудиш на акъла/ newsm78

# 42
Да знам, че много ям, но ми е много трудно само в този ударен етап, непрекъснато съм гладна. Дано по нататък намаля количествата, че с толкова ядене няма да съм никога слаба
Мисля, че си ядеш много добри количества. 1 кг. месо и 1/2 дробчета са нормално количество. Това ти е за цял ден. Не си яла млечни. Вадя елката и смятам: 1500 гр. / 5 хранения прави по 300 гр. + 1 яйце. Това на бас, че ти е било обаче суровото количество. Като се сготви става по-малък грамаж. Не прави грешката да стоиш гладна само защото някой /нямам предвид никого конкретно!/ мисли, че поемаш много храна. Всеки организъм е индивидуален и твоят иска такова количество. Аз ставам и се залепям за хладилника. Някой момичета хапват посреднощ. Продължавай да си все така стриктна. Дюкан го е казал: От позволените категории храни можеш да консумираш колкото желаеш без никакви ограничения и колкото пъти на ден искаш.

За яйцата, моята страст Flutter да кажа - като се разбиват стават по-плътни с прахообразен подсладител. Има един лъжица за цъжица. 1 обемна единица от подсладителя отговаря на 1 обемна единица захар. С такъв подсладител става страхотен сняг.
И за ципурата да кажа: печена във фурна само с малко сол на хъртия, за да не залепне - имаш вкус като на скара приготвена. Вкусна е и ще повторя сигурно  Laughing

Лека и отслабваща вечер ви пожелавам.   bouquet Hug

# 43
Между другото правих и аз рулцето на Тума Лумба ,само че върте с извара разбита с малко степче и к.мляко .Мисля си следващия път да го направя в солен вариант та се чудя дали ще стане някой пробвал ли е ,примерно с гъбки краставички месце морковче и яйце,като руло-стефани  Mr. Green

Meri, точно под рецептата за сладкото рулце има такава за солено, кръстила съм го Дюкански дюнер, става невероятен, опитай, няма да съжаляваш, а си е напълно режимен и много вкусен. Peace Малко нескромно си похвалих произведението, ама не съм открила топлата вода, де (просто съм приспособила рецептата за нашия режим), но наистина е много вкусничко в соления вариант Peace. Крисче Heart Eyes, се беше пристрастила към него. Трябва на някои рецепти да пиша: Внимание, води до пристрастяване. Laughing Laughing Hug Flutter

# 44
Да се запиша и аз в новата тема.
Днес ми е пети ден,ако утре имам минус ще ми станат 3 свалените килца от ударната.Доволна съм.
Чета ви всеки ден и намирам отговор на всичките си въпроси.Благодаря ви ,момичета.Чудесни сте.

Малко по напред сте коментирали количеството вода.Преди да започно диетата пиех много малко,сега ги докарвам до 2л,но съм непрекъснато в WC-то.Незнам нормално ли е или имам някакъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт