С Дюкан ще се вталя и тигрова рокля ще облека - 247

• 35 333
  • 763
  •   1
Отговори
# 15
Мечтата ми е рокля, а дано.... Peace

Вещи, прекрасно оформление, както винаги!  bouquet
Уф, и аз много се чудих за соевите продукти, подведена от тофуто, дето уж е позволено, ама след консултация с форума Wink ,йокму соеви продукти Laughing Wink Sad Peace ...

ПП Пфу, много сте бързи, изпреварихте ме..... ooooh!

ПП За подсладителите, аз съм много доволна от течния Суитли(добро количество, на добра цена, няма остатъчен послевкус, икономичен, добре подслажда,  за мен е идеален, търпи топлинна обработка), както и от течния Хуксол(Ринушка ме беше снабдила с него, аз иначе карах на Суитли, Хуксола е малко по скъп, но със същите добри характеристики). Имам и Хуксол на хапченца и той е добър, ама не пише дали става за топлинна обработка, но щом течния става, защо тоя на хапченца да не може, като състава им е един и същ, ама айде, де....чудя си се, на ... newsm78 Grinning

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 16:20 от Tumba_lumba

# 16
Реших да намина Hug
Минах фаталните 3 месеца в трета - варирам около 61кг, които станаха 63 след празниците и бързичко спаднаха до 59 след грипа, така че броя успешно тримесечие защото тази сутрин отново заковах на 61. Остава ми още месец и половина в трета и после се зачудвам дали да не се пробвам да сляза до 58 newsm78
Или станах твърде самонадеяна newsm78 Защото по калтулатора трябва да съм 62 Tired
Някой пробвал ли е след трета, пак да направи малко първа и втора, за да свали още някое и друго кило Rolling Eyes

# 17
Ципура - и аз съм й фен отскоро.

Подсладител за кулинарстване - на хуксол съм и аз. Вчера гледах стевия на сашета - това е сякаш само за подслаждане на напитки, т.е. не ми е необходима, а и доста скъпа ми се видя.

Купих си формички за мъфини и ги изпробвах успешно с канелените сладки - защо така дълго я отлагах тази покупка, не знам...

Николекса, а този хуск с млеко вечер... после как си набавяш водата за хуска, нали вечер я избягваме - тези дето се събуждаме отекли сутрин...!?
Thinking

Още покупки имам от вчера - ленено брашно и едно ренде тип Вьорнер. Blush

# 18
  • Русе
  От къде е рецептата с канелените сладки  Praynig

# 19
 От къде е рецептата с канелените сладки  Praynig

В подписа ми, пета страничка. Peace

ПП Момичета, за крекерите, слагайте на 6с.л. трици-едно, а не две яйца, целта е сместа да стане по гъста, намалете и количеството мляко, ако се налага, трябва да стане трудно за бъркане, много гъсто, след което разстелете на много тънък слой върху хартия за печене, направо намажете хартията със сместа, тогава стават наистина много хрупкави и после след като изстинат не омекват, а си стават сухарчета. Това от опита ми досега с триците и как да ги направим хрупкави. За канелените бисквитки пак е добре сместа да е по гъстичка, и се слагат на малкиии дозички с малка лъжичка и стават едни прелестни малки сладки, вкусни и хрупкави.

ПП Amber Hug Flutter Wink

# 20
  • Русе
 Tumba_lumba ,ако бях мъж щях веднага да ти предложа.  Heart Eyes

# 21
Здравейте , момичета =)
Наминавам , че колко теми сте изписали , а аз още не съм си включила ...
Дюканствам си ... =)) Утре пътувам , че лекциите почнаха ... а когато не съм си в къщи си диетувам най-добре ... У дома не че прегрешавам , но ям много - все пак имам удобства за готвене , има и какво да ме изкушава ... та за един месец нямам минус , дори тука едно кило ту го има , ту го няма ... но това е заради нередовно ходене до вц ... а също така и мц ... Не съм правила няколко последователни протеинови дни от мноого време ... за това от утре си ги броя 5П ! За наказание , пак трябва да почна да се радвам на кантара , все пак =)) ... В края на март ще пътувам ... и искам да изглеждам добре ... и да се чувствам добре ...  Та се вземам в ръце и ще намаля зеленчука до колкото ми е възможно , че за месец не е било то да не седна на масата без салата =) Сега ще си опека хлебец , да си имам за някой друг ден ... ще опаковам багажа ... иии от утре пак тук =)
Ще започвам вече да ходя на танци и на солариум ... =))) а съвсем скоро и ще започна да се движа по магазините с 200 лева в час  Laughing че ми писна всичко да ми е голямо и да няма как да си разнообразя гардероба ... Тумбе, права си за млякото и аз това съм го забелязала - колкото по-малко мляко и по-гъста е сместа - толкова по-добре =)) !!
Ставам , че колко работа ме чака сааамо аз си знам =)))
Много минуси ви желая =)) ! Лека и спокойна вечер ...

# 22
хе хе, и свалки сега Wink
Такаааааа, като сте заговорили за подсладители, та да питам и аз. Вчера си купих стевия лукс( добре че почнаха да я рекламират, че преди това не можех да я открия). Знам, че е на растителна основа, но да си питам и тя ли е така вредна като другите подсладители и мога ли нея спокойно да си я консумирам като кърмя

Друго да питам, с какъв подсладител си правите тези дюкански целувчици. с течен дали ще станат, че нещо им се съмнявам или да сложа стевия. И ако сложа стефия, колко пакетчита според вас да сложа да кажем на 3-4 белтъка

# 23
Лелеееее,ако отмятахме и килограмите толкова бързо,колкото темите,щеше да е супеееееер!
Иска ми се,ама нямааа...Нъцки... Mr. Green

Вещи, мятай едно рокле и за мене!  bouquet
 Че кУтУ я гледам онЪз с връкозумчетата по джоланчетата и тръпки ме побиват! Mr. Green

# 24
Jule: Да знам, че много ям, но ми е много трудно само в този ударен етап, непрекъснато съм гладна. Дано по нататък намаля количествата, че с толкова ядене няма да съм никога слаба

# 25

Tи, ся кВо, ревнуваш ли ... Laughing Wink Hug Hug

Аз целувките ги правих с течен подсладител, ама при мен не станаха, спазих всички препоръки за целувките, но ми станаха едни мекички, розови памучета...такива като дунапрен...Не знам дали ще станат с подсладител на прах, май Зоритка каза, че с такъв стават...и други момичета бяха споменали, че с подсладител на прах стават... Стевия, обаче не съм ползвала и за нея нищо не мога да ти кажа...

ПП Дриймче, радвам се да те "видя" Hug Peace

# 26
  • GYM
Вещичке  bouquet Чудесна е, както винаги Hug
За мен роклята, разбира се Flutter

# 27
Jule: Да знам, че много ям, но ми е много трудно само в този ударен етап, непрекъснато съм гладна. Дано по нататък намаля количествата, че с толкова ядене няма да съм никога слаба

Абе,скъпа,ние те хвалим ,че действаш точно по режима ,пък ти сега ще намаляш количествата/ newsm78 Не схващам нещо аз.
Тумбеее,добре че ги уточни тия неща ,че днеска като му правих на мъжо крекерите ,то си стана направо тутманика.Хич не ми отиваха на крекери,а то било заради 2-те яйца и 3-те лъжици кис.мляко. newsm78

# 28
Мале,мале докато се наканя да надникна и сте спретнали нова темичка:))))Супер оформление и дано с нея да тръгнат нещата за всички:))))Аз съм болна и ми е много криво.Режимствам си и килограмите за сега са в застой ама ще тръгнат гадинките надолу усещам си.Днес си спретнах милинките и ми харесаха.
Хайде хубав и отслабващ ден:))

# 29

Tи, ся кВо, ревнуваш ли ... Laughing Wink Hug Hug

ревнувам та Joy Joy Joy

П.П. Благодаря за отговора. И аз си мисля, че с течния няма да стане. Чакам някой да се вкючи за стевията

Общи условия

Активация на акаунт