С Дюкан ще се вталя и тигрова рокля ще облека - 247

• 35 323
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
danilu ,какво му е лошото на любовниците и черния шоколад.И двете са си полезни,стига да не прекалиш . Joy Joy

# 496
Азалита - за жалост човек го разбира ,когато стане малко късно ... преди това смята ,че морето е до колене и бърза да оправи света ... да, ама твоят свят започва от теб - ето това пропускаме ... а да бъдем щастливи ,за да сме щастливи -неее,не е самоцел  Peace равновесието и спокойния дух са разковничето и за кг,и за визия,и за здраве,и за работа ... трезвият,здравомислещ човек, с реални цели винаги тежи на мястото си,знае какво иска,как да го постигне и най-вече, как да го задържи ... това имам предвид  Wink е,винаги има моменти,в които се губиш, но  като паднеш ,просто ставаш,поотупаш се,вдигаш глава и пак продължаваш ...а как става ли - ми ,първо да гледаме реално - в случая,някой е свалил 20 кг ,чудесно ,но решава да свали още 5, хубаво ... е ,да ама трябва и да ги задържи и се почва едно вариране - +5,-5 ... мдааа,значи тези кг не са ти присъщи ,то и на мен ми харесва цифрата 58кг. ,ма не са за мен тия килограми и никога не съм си ги поставяла като цел ... прекалено много загубих ,докато постигна онова,което аз харесвам,та да губя време да постигам,нещо което не ми е присъщо ,въпросните 58 примерно ... затова - на въпроса ти ,как се постига ,ами с обективност и реална преценка на ситуацията  Hug

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 12:37 от mirka75

# 497
Поправката си я приемам като вид назидателен урок,сякаш сама пред себе си размахвам пръст,защото съм се отпуснала,защото ако си карах умерено и по много малко,нямаше  да се докарам сигурно до това положение.Сега така ми се пада.В процеса на сваляне смятам да работя в посока вредните за мен храни.Трябва да се настроя ,че някои храни ми действат зле и да ги подминавам.Е,мисля че тези дни във 2 фаза ще ме превъзпитат. newsm78 Или поне ми се иска. Praynig

# 498
Здравейте и от мене,  Simple Smile
Абе, какво ви стана лЮбовници, 4ерен Шоколад? Що, малко ли са ви грижите?
Псулютно Mr. Green

Аз заради многото грижи се сдобих с техник newsm53 , за да се отърся малко от тях , ама мноооого горчив ми излезе smile3513

Ето заради такива постове като на Тони_бг ,Анафейс, Мирка75, W'A'S'P', Мименсита,Николекса, Тумба_Лумба, Деситка* и многото други които споделят с нас съм тук
защото (да перефразирам), не питай- чело, питай- отслабнало, има толкова много тънкости дори и на психична основа които трябва да се следват,че ако не са те да ни покажат правият път няма да е лесно
Благодаря ви момичета  newsm51

# 499
Поправката си я приемам като вид назидателен урок,сякаш сама пред себе си размахвам пръст,защото съм се отпуснала,защото ако си карах умерено и по много малко,нямаше  да се докарам сигурно до това положение.Сега така ми се пада.В процеса на сваляне смятам да работя в посока вредните за мен храни.Трябва да се настроя ,че някои храни ми действат зле и да ги подминавам.Е,мисля че тези дни във 2 фаза ще ме превъзпитат. newsm78 Или поне ми се иска. Praynig
ТониHug - затова казвам реална преценка и умерено,балансирано поведение, включително и към храната  Heart Eyes ич не е лесно, то ако беше и аз да съм 58 кг  hahaha

# 500
  • София :(
          Добро утро и от мен  Hug
     Тези дни спя като за последно, ама все пак снощи си легнах в 4... С Кантарев сме в мирни взаимоотношеня, но пък и аз се старая да не го предизвиквам  Wink
     Ей, как обичам да чета подобни дискусии, нищо че обикновено не се включвам в тях, но... много ми е рано още да раздавам съвети - едва от месец съм в трета и още съм като пате в кълчища  Crazy Но се опитвам да не се ошашквам от всяко подрипване на кантара. Както и да е  Peace
     Я да ви питам аз вас, `де са ви протиенчетата бре!? Или като е втори почивен ден и забравихте, че е петък  hahaha Айде - нападайте - пълно обедно "протеиново" меню  Wink
     Аз пък отивам да закусвам - триците ме чакат.
           Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 501
Явно кризата е ударила и производителите на гащи!  Rolling Eyes Mr. Green
Дет` се вика - нищо и никакви седалищни мускули, ама каква радост за окото! Wink

# 502
затова - на въпроса ти ,как се постига ,ами с обективност и реална преценка на ситуацията  Hug
Сложна работа newsm78 Къде е нереално и къде - трудно постижимо. Обясняваха ми преди 10 г. докторите, че много трудно ще забременея, после ми обясняваха, че близнаците няма да мога да ги донося...После други хора ми обясняваха, че работата, която искам - ми, няма как да стане, само с пари и връзки и т.н....Но да се върна на яденето...имам си един бъг - като ме напълзят проблемчета и проблеми и.... завирам главата в хладилника. Що правя така, не знам  newsm78 Ма кво се разфилософствах в почивния ден - отнасям едно протеинче, като бръмбър сламка и отивам да строя с детето пясъчни кули  Mr. Green

# 503
4 ден с Дюкан -3.700

Защо трябва да се махнат подсладителите?! Cry аз не мога да си пия кафето горчивооооо.

# 504
Другарки, пролет пукна и тръгнахте като беснИ по мъжоря !  hahaha

Нагъвам тука една извара с яйца, ама от сутринта се мъча над нея. Бая засищала  #Crazy.

Отивам да си украсявам дома. Обожавам да декорирам и продължавам пролетно - великденски да си кича. Покачва ми се настроението  Laughing. Айде до после !

# 505
Момичета, толкова много сте изписали, че не мога да ви изчета. Да докладвам минус 2 кг вече и или си внушавам, нпо имам чувството, че ми личи на корема. днес имам рожден ден и довечера съм се наточила на салата от марули, че отдавна не съм яла. Черпя ви с тричава режимна торта и да ви кажа,ч е много ми помагате!!!!!

# 506
Мирка,

на 100% съм съгласна с теб!
Не само като отношение към режима!

Peace

# 507
arizanova_popova, честит рожден ден. Да си жива и здрава и лесно да постигнеш целите си  bouquet

# 508
Мацки, как подправяте зелената салата (марулята) ?

# 509
...
W'A'S'P', малко ми е далечко трета като гледам с темповете с които отслабвам, но би ли описала как си организирала третата си фаза. ...

не съм
след като се оказа неподходяща за мен, се върнах във 2
през това време се зарових да чета и след много премисляне конвертирах към друг нисковъгл. режим, основан върху храненето с възможно най-чиста и натурална храна, без изкуствени добавки
засега смятам да си оставам там

иначе пиша тук понякога, защото си ми останахте близки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт