С Дюкан ще се вталя и тигрова рокля ще облека - 247

• 35 325
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
За задържане може и да е подходящ ама на мене първо ми трябва да ги махна тия 4кг и после вече да ги задържам останалите.Ще взема да си обработя мисленето в полза колко е гадна питката с брашно,тиквеника,баницата,милинките и всичко останало Crossing Arms,а сладкото 1п в седмицата под формата на черен шоколад и то най-много половинка. ooooh!

Абе не си ли наложа ограничения ,няма да стане работата .Аз трябва тотално да си забраня,просто не става иначе. #Crazy

те там и свалят по тези принципи
аз за себе си знам, че няма да ми подейства по ред причини
но всички сме различни

ето ти нещо за надъхване:
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/04/20/sugar-dangers.aspx

приятно четене

# 481
Да,и друго щях да пиша:

Към момичетата във 2 фаза искам да си позволя да дам съвет:Момичета,не се втренчвайте в свалените грамчета ,а по-скоро се старайте всеки ден да работите в полза на промененото съзнание.Да си повтаряте колко е важно да внимавате с храната ,с вредните храни.Едната хапка води до друга ,после се получава натрупване и отново поправка.По-важното е наистина да заключим прасето ,отколкото да свалим и после да ги върнем ,понеже психиката ни е останала на същото ниво.

W'A'S'P'-благодаря ти много!  bouquet Hug

# 482
Добро утро!  bouquet
Благодаря за милото посрещане  bouquet Hug
Тони мерси за кафето и закуската Hug
Да,и друго щях да пиша:

Към момичетата във 2 фаза искам да си позволя да дам съвет:Момичета,не се втренчвайте в свалените грамчета ,а по-скоро се старайте всеки ден да работите в полза на промененото съзнание.Да си повтаряте колко е важно да внимавате с храната ,с вредните храни.Едната хапка води до друга ,после се получава натрупване и отново поправка.По-важното е наистина да заключим прасето ,отколкото да свалим и после да ги върнем ,понеже психиката ни е останала на същото ниво.

W'A'S'P'-благодаря ти много!  bouquet Hug
А ето това е много добре казано! Peace
Точно мисленето мисля да си променя,с тази ми поправка. Praynig
Хубав ден!

# 483
tonnny_bg  202uu

# 484
тони, така е
без смяна на чипа няма изход

затова според мен изобщо не трябва да се употребяват подсладители
защото наред с другите си негативи, те поддържат именно глада на организма за глюкоза, т.е. за сладкиши и тестени

# 485
  • София
Добро утро и от мен!
Благодаря за закуската и кафенцето Тони, че още не съм сколасала да си направя кафе.  Joy
Ама Хуска си хапнах, а триците набавих от чудната тортичка, която приготвих по рецептата на Тумбето  bouquet, само че сложих още един блат - пандишпанов и намазах с още едно кремче отгоре. Чудно стана!

Точно промяната на мисленето е ключа към задържането на килограмите! Трябва да успеем момичета.
 Че иначе #Cussing out #Cussing out

А иначе за протокола, днес не съм мръднала отново. След 10 дни 5-П и 5 ПЗ съм си на същите кг, е със 100гр отгоре, но на тях не им  се връзвам.
Приятен почивен ден и много минусчета да си изработите днес. Laughing Laughing

# 486
Ами да ,мисля си аз :добре ,свалила съм килограмите,обаче и не преставах да мисля кога ще мина в трета ,че да си хапна сладко.Ми това не трябва да се случва  newsm78.Трета не е за да наваксаме пропуснатото,а да се превъзпитаме до такава степен ,че да го допускаме колкото се може по-малко в храната си.Иначе не ни мърда изречението:Свалих 30кг и после изтървах прасето ,вследствие на което качих 10. ooooh! Както казва W'A'S'P':без смяна на чипа няма да стане.Абсолютно си права,скъпа.
Добре дошла на Рени!И успех! Hug

# 487
  • Пловдив
Добър ден и от мен ! Смених си аватара,за да не се повтаряме !Благодаря ви за доброто посрещане и това,което написа тони е абсолютно правилно ! Аз предния път свалих 20 кг и после си ги качих всичките ! Но този път се стягам и действам здраво ! Трета фаза на диетата е най-трудна,но пожелавам успех на всички ! Grinning

# 488
именно, тони
докато бях всред вас за 18 месеца, в началото първите 4 месеца се подлъгах и използвах и аз подсладитители
докато дойде един момент, в който осъзнах, че заради тях буквално озверявам за всякаква храна и започва безконтролно тъпчене, въпреки че кантарът вървеше надолу
с много мъка ги спрях
имах непрекъснато пристъпи на абсистенция през това време
това - преди 2.5 години горе-долу

затова и не гледах на 3 фаза като време на разрешена такава храна
а и понеже моята 3 се оказа неуспешна, та съвсем се отказах и от плодовете и, и от нишестените и, и от галите и

проблемната ми 3 ме мотивира да търся и да се самомотивирам защо да не консумирам това, което за мен е вредно

бъдете разумни и слушайте телата си
 Hug

# 489
Тони,
а дали е реална целта, която си поставяш,
т.е. дали все пак калкулаторът не е прав!?
 Thinking
Не се заяждам, нито те упреквам,
че напоследък ме е страх да пиша ...,
но ти отдавна се терзаеш с твоята 4-та!?

Всъщност, освен горенаписаното,
за успешното задържане
моят съвет е и разумни цели!
 Peace

# 490
  • на острова на мечтите
Ха, и докат ви из4ета ми изте4е сесията/30мин/.(не)Обикновенна, ами тя кантарката(на италиянски от от женски род думата) е гадна, заЩото туй и е работата, да ти къса нервите. Аз от време на време и тегля по някой ШУТ,някой ден Ще и видя сметката на гадината. Моят мъж се ШаШка,когато се карам с кантара и вероятно си мисли, 4е имам нужда от психо преглед smile3516Може и да е прав smile3537 Абе, какво ви стана лЮбовници, 4ерен Шоколад? Що, малко ли са ви грижите? ThinkingАйде, успокойте си нервите през празниците и диетувайте, пък полсе Ще се развихрим newsm68  love001

# 491
envia ,да,терзая се ,защото ми тежат тези 4кг,които бяха 2 в началото на четвърта ,сега са 4 ,усещам че и повече ще станат и може би на 69 ще се спра(както ми казва калкулатора),обаче аз не съм съгласна с него. Crossing Arms Преди режима 69кг може и да съм изглеждала добре,не помня.Обаче след Дюкан 69кг ще са ми все едно 80.Нали знаеш ,че качените кг след Дюкан не са това ,което са били преди режима.Сегашните ми прибавени 4кг усещам като че ли са 10.Аз съм на принципа,че човек не трябва да се примирява, ако не се чувства добре в тялото си.Напротив,трябва да се бори ,докато постигне консенсус с организма си и се успокои вече.Нямаше да се притеснявам ако качените ми кг бяха само 2,обаче те вече са 4.Тежат ми и ще ги разкарам,пък за колко време ,не се знае.Не бързам .За мен е достатъчно това ,че се превъзпитавам.Да,сега в 4-та фаза е малко късничко,но по-добре късно ,отколкото никога.
И линийка си сложих.Няма шега,няма измама.Много време ми костваше,но ще се справя.С ваша помощ и подкрепа! Hug Hug Hug

# 492
  • София

затова и не гледах на 3 фаза като време на разрешена такава храна
а и понеже моята 3 се оказа неуспешна, та съвсем се отказах и от плодовете и, и от нишестените и, и от галите и

проблемната ми 3 ме мотивира да търся и да се самомотивирам защо да не консумирам това, което за мен е вредно

бъдете разумни и слушайте телата си
 Hug

W'A'S'P', малко ми е далечко трета като гледам с темповете с които отслабвам, но би ли описала как си организирала третата си фаза. Аз със сигурност знам, че ще сваля това, което съм наумила, независимо как. Няма да е много бързо, но и не бързам, чак толкова, въпроса е как да ги задържа. Отдавна - март 2007 - започна мойта борба с килограмите и съм разбрала две неща
- бързо отслабване - кожата увисва и бързо се връщат килограмите. Точно защото организма не е приучен към правилно мислене и отношение към храната - към количествата които изяждаме и как да се комбинират храните.
- много е важно как ще се комбинират храните на едно хранене. Така съм успяла да сваля 20 от килограмите си - намалено количество, правилно комбиниране и спорт.

Последните кг са най-трудни, но и тях да сваля, ако не променя изцяло отношението си към храната - Обичам си я да му се невиди Embarassed - ще си върна всичкиииииииии килограми.
Е как се променя отношението към храната? Това питам?

И аз взех чаршафи да пиша, но на кого да си изплача болката ако не тук.
    bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 11:50 от MariDi

# 493
Привет банда  Hug
Рени125Hug добре дошла отново ! Помня те и преди ,а сега ти пожелавам - воля,търпение и режимност  Peace Трябва да успееш ,заради себе си  Peace
Envia -
Цитат
Всъщност, освен горенаписаното,
за успешното задържане
моят съвет е и разумни цели!
Добре казано   bouquet
Момичета,от позицията на многото свалени и ЗАДЪРЖАНИ килограми,ще споделя следното - борбата на пълния човек,с психика на такъв,настъпва в момента ,когато той е достигнал желаните килограми и вече ТРЯБВА да ги задържи...не се вторачвайте в 2-3 кг ,те винаги варират ... организма днес задържа течност,утре я изхвърля,днес ще хапнете торта,после не ... винаги ще варирате ... и това е нормално... спазвайте си фазата,успокойте псхикита си,усмихнете се иииии.... постарайте се докато сте във втора фаза да опознаете влиянието на храните върху ВАШИЯ организъм ... когато се събудите сутрин,трябва да познавате тялото си и да знаете стъпвайки на на кантара какво ще видите ... и наистина - поставете си реални цели ... не гонете дивото ,че ще изпуснете питомното ,викаше баба ми едно време и права е била  Laughing харесвайте се и резултатите няма да закъснеят
И да споделя нещо,което научих за себе си,не откривам топлата вода,но все пак - скоро ми казаха - животът не е тежък ,животът е кратък - е,вярно е! Бъдете усмихнати,позитивни и уравновесени !
Усмихнат ден  Heart Eyes

# 494
Бъдете усмихнати,позитивни и уравновесени !
Аха, бъдете щастливи, за да бъдете щастливи Whistling Абе, аз защо не мога да разбера как става този номер  newsm78 Мирка, много ми харесват постовете ти, съгласна с тебе, само не знам как да го постигна  Hug Мариди, ти чипове не можеш ли да сменяш  hahaha

А при мене тези неща, които си готвя с подсладител, гледам предимно стевия да ползвам, ми тушират абстиненцията към сладкото. Засега.... Whistling

Абе, какво ви стана лЮбовници, 4ерен Шоколад? Що, малко ли са ви грижите?
Псулютно Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт