С Дюкан ще се вталя и тигрова рокля ще облека - 247

• 35 322
  • 763
  •   1
Отговори
# 45
.....Преди да започно диетата пиех много малко,сега ги докарвам до 2л,но съм непрекъснато в WC-то.Незнам нормално ли е или имам някакъв проблем.

Нормално е и е много добре, означва, че организма ти се чисти ефективно. Всяко пишкане е свалени грамчета, че и килограмчета. Аз в началото на режима като ходех да пишкам често имах чувството, че изпишквах ненужните килца и така си беше, де .... така, че не се притеснявай, радвай се ... организма ти реагира адекватно.... Peace

# 46
Tумба Лумба  Hug хич не бях го забелязала честно да ти кажа ,така бях озверяла за сладкото че не съм поглеждала по-надолу какво има  Mr. Green
Определено ще го тествам като дюнер ОХ........ smile3521 ,много,много ти благодаря
 bouquet
Лека и отслабваща вечер  smile3524

# 47
Тумба Лумба,нямаш си идея как ме зарадва и успокои.
Аз си мислех,че имам проблем с бъбреците.
 Hug

# 48
Здравейте милички!
Забелязвам сте си говорили за Ципура,аз миналата неделя правих за първи път на скарата като в коремчето и сложих подправка за риба на Биосет и стана страхотна.Аз до преди режима не бях ползвала скара,но вече го правя като я слагам в кухнята под абсорбатора на МАХ и няма разлика в миризмите в стаята ,ако е било печенето във фурната.

# 49
  • София
Добър ви вечер!  bouquet

Чудна срещичка се получи, хапнахме - режимно разбира се Laughing - поговорихме на воля. Чудничко!
Беше един наистина много приятен и ползотворен "работен" обяд Party

Azalita, благодаря за поздравчето!!!  bouquet

# 50
Здравейте и от мен!

съгласна съм с MariDi! Наистина хубава среща на Софийските дюканки Simple Smile lalalala

И аз благодаря за поздрава на Azalita Simple Smile

Пожелавам лека нощ на всички и успешна седмица!

smile3524

# 51
Добър вечер !

Най-после да се добера и аз до вас. Днес цял ден се бяхме отдали на гостита, разходки, кафенца. Сега първо да се поФаля ! Най-после положителен резултат - 1 кг !  newsm53 От кога го чаках само ! Цяла седмица само разни пикливи грамчета свалях или задържах ! Най-после да чукна и аз едно килце по-малко. Благодаря на всички, които ми отговориха. С това латте маккиато прегрешава, макар и рядко да го пия. Прави се от мляко, но 3.5 масленост. В кафенетата не предлагат 0.1 Но пък рядко си го позволявам, а и по принцип не прекалявам с млечните. Латтето (мляко + еспресо) е това, което много го сакам. Пия го обаче безкофеиново, че съм нервак и после цяла нощ сън не ме хваща.

Да си отчета днес менюто:
З - половин кис. мляко с 3 л. трици
О - 2 пилешки бутчета, 2 крилца, 3 парчета риба филе
Междинна - едно латте маккиато и един ментов чай
В - едно парче филе риба и един дроб

# 52
  • Пловдив
Сиссс,в някои страни кафето се сервира задължително с вода,даже без да казваш.Обаче у нас водата с пари ,бисквитките безплатни. newsm78 Да им се чудиш на акъла/ newsm78

ааа при нас на работа с кафето даваме и чаша с вода, освен бисквитка  Mr. Green

# 53
  • Пловдив

Да си отчета днес менюто:
З - половин кис. мляко с 3 л. трици
О - 2 пилешки бутчета, 2 крилца, 3 парчета риба филе
Междинна - едно латте маккиато и един ментов чай
В - едно парче филе риба и един дроб[/color]

Не можах да ти отговоря досега ,но споделям мнението на момичетата. И това латте маккиато и  ментовия чай за ядене ли ги смяташ?  newsm78

# 54
Мацки, полезна ли ще ми бъде тази книга ? 30 кинта струва все пак ?!  Whistling

# 55

А тези ?  newsm78

# 56
здравейте, искам да ви питам като по-запознати с Дюкан и принципа му на отслабване, колко време всъщност е безопасно да се остане в състояние на кетоза?

# 57
Здравейте,

Никой не ми писа за проблеми с МЦ, явно само при мене има смущение. Ще се разровя и в нета малко да потърся инфо по темата.

Относно Тофуто, Вещи, да не е в списъка от 1ва страница, както и в Книжката, която аз имам е , издадена през 2006 година в БГ, но е базирана на френския оригинал издаден през 2000 год.. Явно тофуто се дискутира в новото преработено издание ot 2010 godina. Ще се опитам да намеря тази нова книга и лично да се убедя, но в internet странички на англ., френски и на немски, чета, че в книгата на Дюкан имало специално внимание отделено за Тофуто, като Зеленчуков Протеин и е позволено в ПЗ дните. Позволено било и соя мляко. И тъй като много вегетарианци също правят тази диета, специално им е обърнато внимание, че покрай ТОФУ-то да очакват по-бавно смъкване на килограмите.

Току-що намерих инфо за Тофуто и соевите продукти и на официална страница за диетата Др.Дюкан

http://www.dukandiet.co.uk/en/345-the-community/frequently-asked-questions.html

I am a vegetarian, may I follow your diet programme?
First of all, are you really sure you refuse meat and fish? If the answer is yes you will have to adjust your diet by introducing soy steaks, tofu, a lot of dairy products, eggs (one yolk for three whites). You will have to increase your consumption of oat bran to 4 tablespoons per day. You also will have to take two tablespoons of lentils per day on your PP day, but when you are on PV you can eat as much as you want.

Честито на Бялата Лястовичка...виж постоянството ти се възнагради...

Относно много големите количества ВОДА, има 2 странични ефекта: нарушаване на електролитниа баланс в тялото, в резултат на прекалено голямото изхвърляне на соли от тялото; както и натоварването на кръвоносните съдове и сърцето, заради прекомерното количество вода внесено за кратко време в човешкото тяло. Разбира се, всеки може да пие колкото иска Вода, аз просто пожелах да предпазя някой от евентуални проблеми...  тези 3-4л Вода, ако човек постоянно се поти (от горещини или спорт) тогава вече е друг случай..., защото тялото компенсира и чрез потене. Има доста по темата в Интернета, ако някой се интерисува...Simple Smile

Лека Нощ и Пожелания за един огромен МИНУС утре сутринта:)

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 23:27 от Jule

# 58
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     Аз доживях да се прибера, та сега засядам да шаря чергата и си стискам палци да успея поне за 5-та страничка на новата тема  hahaha
     veroni76, нищо не е задължително, ни мерки, ни теглилки... Всичко е въпрос на стимул  Wink
     Debelichka , режима прави чудеса, ама срещите правят още по-големи  Wink До колкото съм на ясно захарина сам по себе си не е подходящ за термична обработка.Аз в началото си взех това, година и кусур го ползвох, хем че тогава си правех много десерти, като свърши си взех едно такова. И то ми хареса, но... вече ползвах доста по-малко подсладители и това нюню шишенце отиде почти година, сега мандахрцам едно из шакафа от 4- 5 месеца и то май не намалява... За Стевията слушам и положителни, и отрецателни отзиви и така и не съм се наканила да я ползвам...
     Azalita , нИ знЪм каква ти е структурата, ама като те гледах днес каква мацка си..., не знам от къде и какво искаш да сваляш  Rolling Eyes Според мен си изглеждаш прекрасно  Peace
      MariDi , и ти май си имаш криво огледало в къщи  Rolling Eyes  Не можах да разбера кое ти е в излишък, освен чара...
      skarlet71 , аз апетита си го изгубих по принуда с новата работа - нямам време да ям и това си е  ooooh! Но... бих те посъветвала - щом не ти се яде, не се насилвай, просто се старай да не пропущаш хранене, пък било и с три хапки да е. Организма си показва от какво има нужда и понякога храната не е от жизнено необходимите неща  Peace
      ANNAFACE , прекрасен пост, дори аз има какво да науча от него  Peace Благодаря   bouquet
      didinka76 , добре дошла и успех  Peace
      Elle_na , добре дошла! За млякото вече са ти казали, както и за количството крана, но за последното да повторя и аз - колкото повече, толкова повече  Peace Пък и в един момент ще установиш, че протеините бързо засищат, но ... и бързо се огладнява след тях. Аз във втора ядях по 10 пъти на ден, през час нещо дъвчех - я варено яйце, я половин пилешка пължолка, я половин рибка, я млекце или кремче..., просто си бях вечно гладна  Blush
      iskrqna , добре си дошла и ти! Уж след много дискусии решихме, че соевите "сурогати" са допустими, ама гледам... всички ги избягват... И защо не, като можеш да си хапваш месце? А щом не обичаш телешко - мели си кайма от пилешко или пуешко...  Wink Че даже някой си мелеше и воденички, ама пуста амнезия - вече не помня кой беше  Blush
      veronic , на рибена чорба  Peace Ако обаче няма ентусиасти да я обезкостяват след варенето - почистваш, посоляваш, пиперосваш, лимоньосваш, опаковаш във фолио и мяташ във фурната, ощо по-добре на скара с "надървени" въглища, ама по тия панелки...
      (не)Обикновена , ципурата с малко сол и на скарата, после поръсваш лимон и ... няма спасение  Peace
      Jule , ти и без нас си взела най-правилното решение  Peace И пак да го кажа - при каквито и да е проблеми и подозрения за проблеми даже, от здравословен характер - на лекар! Ние тук можем само да стискаме палци всичко да е на ред.
      Вещи, брой ме за роклА  Wink И голямо БЛАГОДАРЯ за грижите ти за нас   bouquet
      Nimowe , ти пък ако се оплачеш от липса на рокли...  hahaha
      veru6kaa , аз пък щот съм гаднярка, ще ти пожелая, докато дойде сезона на потничетата, тези да са ти поне с 2 номера по-големи и да ги подариш на мене  hahaha
      Tumba_lumba , пожелавам ти всички рокли, които си харесаш и по един "техник" за всяка от тях, че то... събличането на рокли е трудна работа  Wink Пък надпис "Води до пристрастяване" задължително трябва да лепнеш на всичкине си рецети...
      Dream* , хайде прибирай се вече, че залипсва в темата, както и друга една девойка... - Полудях...
      reality, скоро да оздравяваш  Hug
      grax ,  #2gunfire #2gunfire #2gunfire за майсторите
      nush , да дават Господ и Дюкан всекиму така   Peace Hug
      Сисссс , така е, мила. И аз някъде четох скоро, че с едно кафе 60 мл трябва да се изпиват поне 250 мл вода, ама то при мене си е необходимост, аз май вече и водата я пия с вода  Joy
      merito , дип че нямам гъбки и краставички, иначе още кега щях да пробвам, толкоз вкусно прозвуча...
      mismi , радвам се, че поне един чете и мисли преди да пита Peace Нормално е да пишкаш повече, щом пиеш повече вода, пък и... пишкаш - сваляш, значи пиеш вода - сваляш килца  Wink
      бяла лястовица , хайде утре да се похвалиш с още дно  Peace Повечето ги има вече и онлайн, порови и няма да си даваш парите за лудо  Wink
     Ха сега и аз да ви разкажа за срещата, нищо че desitka* забрави да предостави снимковия мат`риал...
     Обичайните заподозрени няма да ги коментирам, те са си ясни, но... днес си имахме свежи попълнения -  Azalita ,  MariDi и Танчиту(леля) - три дами, които изглеждат повече от добре като физика и аз поне не намирам, че имат нужда от отслабване, но те си знаят най-добре. А последната сведе и прясна информация за miss Marple, всеобщата любимка вчера е празнувала годишнина от бракуването си, а днес 15-ият,май, РД на щерка си, та по този повод - Марпълчеее, либим те и много ни липсваш, много щастие и много обич ти пожелаваме   Hug А Леля ви пък донесе едни много УкУсни хлебчета, ама ще я оставя сама да сподели рецептата, стига се е скатавала Crossing Arms И още нещо, имам предложение да прекръстим баба ни от bigbaba3 на bigmazka№1, няма друг такъв образ като нея  Hug Heart Eyes
     М дааа, пак изписах света... Да раздавам козинките и ...

да ви пожелавам лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 59
Хейййй завърнах сеее от гостито Hug

Днес нямах търпение да се прибера и да седна с едно кафенце да ви чета, но след няколко демотивиращи поста реших да оставя старата тема и да изчакам новата.
Вещи, супер е и мисля, че всички сме си за роклички  Hug

Сега да си кажа всичкоо  Blush
Опитах се да съм максимално примерна, но естествено не беше никак лесно.
През деня нямах проблеми, но вечерите бяха. Първата вечер ядох 2 кюфтета и 1 кебапче, втората-печени шишчета от кренвирши и наденица и най-зле беше третия ден Sad. За обяд 2 пържени кюфтета, а вечерта паниран пил. шницел...
Знам, че не биваше така, но на чуждо място...
Радвам се поне на едно, че  въпреки всичкото ядене, което слагаха , не се нахвърлих на нережимностите. Ядях колкото да се каже, че съм яла, че и без това в чудо се видяха с мен. Хората как ли не пробваха да ме излъжат да ям това онова, ама аз само бърша лиги и викам не, не, благодаря  Laughing
Не съм се теглила, защото за капак и до 00 не съм ходила тези дни. Два три дни ще изкарам на П и после ще видим к'во ще покаже. Тъкмо и ще ми свърши цикъла, така че ще е реално може би Simple Smile

К'вото съм си надробила, ще си го сърбам. Дано само не ме попари  Laughing. Иначе си изкарах страхотно. Много ми се радваха всички и бях безкрайно щастлива.

Това е от мен накратко.
Утре ви чакам всички за кафенце, че така ми е домъчняло. А и изтървах какво се случва с вас..минуси плюсове....но ще наваксам Wink
Лека нощ  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт