LaRedoute.fr - 192 - Всичко за поръчката! - 28.02 - 6.03

• 49 333
  • 775
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте! От понеделник чакам за ми пратят ваучер за недоставена стока. Вече се чудя да не съм объркала нещо. Да чакам ли още или да пиша отново? И има ли някакъв срок при използването на ваучера? Благодаря!

# 556
  • Все на втория етаж
Това яке го заглежда доста аз...кой ли го получи... newsm78  Дали не беше Линката...да ме извини, ако бъркам. Дано се включи да каже поне дали е тя  Embarassed

А намалявате ли го с код? Пишете ми на ЛС моля, че якето е и на моя мерник.

# 557
и аз с въпрос- ако не съм си използвала целия ваучер, автоматично ли ще ми изпратят код за новия или трябва пак да им пиша?

# 558
Здравейте,искам да попитам тези който писаха за неполученото елече на якето на Найк 2в1,как се развиха нещата защото им писах на Ларедут но  те не могат да ми разберат френския,защото ме карат да пиша бланка за непристигане на самото яке.Ако може някой да ми помогне да съставим писмо до тях

# 559
  • Варна
Здравейте,искам да попитам тези който писаха за неполученото елече на якето на Найк 2в1,как се развиха нещата защото им писах на Ларедут но  те не могат да ми разберат френския,защото ме карат да пиша бланка за непристигане на самото яке.Ако може някой да ми помогне да съставим писмо до тях

Не ми се случи на мен, но четох че момичето, което не е получило елечето е било обезщетено с някаква сума заради липсата. Не можели да изпратят елечето отделно.
Какво имаш предвид под "твоя френски"? С гугъл преводач ли им пишеш?
По-добрия вариант е ако не знаеш добре езика, да им пишеш на английски или да помолиш някой с добър френски да ти помогне.

# 560

Не ми се случи на мен, но четох че момичето, което не е получило елечето е било обезщетено с някаква сума заради липсата. Не можели да изпратят елечето отделно.
Какво имаш предвид под "твоя френски"? С гугъл преводач ли им пишеш?
По-добрия вариант е ако не знаеш добре езика, да им пишеш на английски или да помолиш някой с добър френски да ти помогне.
Да това искам!Ако може някои да ми помогне с писмото до тях.Те си мислят че не съм получила якето,а не елечето.Аз превеждам с гугъл на френски,a те ми отговарят едната на фрнски,другата на англ.език

# 561
и аз с въпрос- ако не съм си използвала целия ваучер, автоматично ли ще ми изпратят код за новия или трябва пак да им пиша?
на мен ми пращаха автоматично след 1-2 дни по имейла без да им пиша нищо.

# 562
Момичета,чакам 2 ваучера по пощата,много ли се бавят.

# 563
може ли да ми кажете за готов шаблон да им искам ваучер по емейла ми,много се забавиха,а искам да си използвам парите,благодаря ви

# 564
Лично на мен ми ги пратиха на втория ден Simple Smile

# 565
Лично на мен ми ги пратиха на втория ден Simple Smile
а на мен нищо не са пратили,какво да правя,дайте ми готов шаблон,за да им пиша да ми ги пратят по емейла,моля ви за помощ!

# 566
може ли да ми кажете за готов шаблон да им искам ваучер по емейла ми,много се забавиха,а искам да си използвам парите,благодаря ви
Ето писмото, което аз ползвам, но го превеждам с преводача на френски!!
Еренка също беше постнала свое писмо, 2-3 изречения съвсем кратичко, но ясно, не знам къде е точно, пак имаше същия въпрос преди дни и тя даде вариант.
Писмо за искане на номер на ваучер по мейл:
Hello,
I just saw in my refunds page in my account that you have received the cheque and have issued a voucher for the ammount of ......... euro. Could you please send me the number of this voucher in an answer to this e-mail, so I can use it immediately, wihout waiting it to arrive it in a letter in the post office?
Thanks in advance!
Regards

Писмото не е мое, беше постнато преди време от дрого момиче и чинно съм си го записала   bouquet

# 567
Според Вас,възможно лИ Е да ми отхвърля плащането с кредитната карта на ОББ,която съм използвала безотказно досега,поради вероятността от надхвърляне на кредитният лимит по нея?

# 568
Според Вас,възможно лИ Е да ми отхвърля плащането с кредитната карта на ОББ,която съм използвала безотказно досега,поради вероятността от надхвърляне на кредитният лимит по нея?

Ако нямаш пари в картата /т.е надхвърлила си си лимита/, няма как да платиш.

# 569
  • София
този потник е хубав,но е без белият от долу Rolling Eyes http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-femme.aspx?productid=324 … rodsize=undefined

Общи условия

Активация на акаунт