American Idol - 10 сезон

• 9 253
  • 240
  •   1
Отговори
# 120
Споделям много приятен блог: http://www.foxesonidol.com/cgi-bin/ae.pl?mode=1&article=arti … 03.art&page=2

Съгласна съм с прогнозата, Пол си тръгва тази вечер.

# 121
За мене Пол пя много добре, Хейли да си ходи. И без това ми е скучно. Джеймс, Джейкъб и Кейси - НА ФИНАЛ!!!  Laughing

Сега се зачетох в линка на Стела - Лорън пък по-банално не можеше да изглежда. Като Хана Монтана я бяха направили, пееше песен на Майли... Ееееех Саймън, как ми липсваш в такива моменти!

Въобще не съм съгласна с този от блога... Ама въобще Simple Smile))

# 122
  • Монреал
Джейкъб, Пол, Скоти и Стефано - имам чувството, че пеят една и съща песен всяка седмица - нищо различно от тях - много са скучни  Confused
Джеймс и Лорън бяхя интересни тази седмица.
Кейси добре го бяха намазали с фон дьо тен  Laughing - хареса ми изпълнението му.
Любимка пак ми беше Хейли - най-интересна ми е, обаче тия дрехи не знам откъде ги вади  ooooh!

# 123
  • Сливен
Джеймс! Джеймс!   superuu  superuu
Голям кеф  Mr. Green

За тройката на дъното залагам на Стефано, Хейли и Джейкъб

# 124
Яд ме е за Пол, аз си го харесвам, особено стайлинга му, ще се ходи до Нашвил на концерт  Grinning.

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 16:30 от stella_ars

# 125
  • Toronto
Без изненади тази вечер. Пол има интересна визия, стилът му е интересен, но му е слабичък гласа на момъка. Трябваше да си тръгне още миналата седмица, ама какво да се прави... Ох, къде е Саймън!

# 126
  • Сливен
О, радвам се, че Пол си е тръгнал.
Не смеех да се надявам.
 Mr. Green

# 127
На мене Пол ми беше безкрайно симпатичен и ще ми липсва, можеше Хейли да си тръгне вместо него. Досега тя има едно добро изпълнение... пее на схемата - 3 лоши и едно добро.

# 128
Аз изпуснах Айдъла тази седмица..След малко ще гледам запис..Ех,Саймъън,Саймъън... Joy

# 129

Към днешна дата - на прослушвания в Ню Йорк  Mr. Green

# 130
Може ли някой да ми каже на кое е песента , която изпя Джеймс - Хеви Метъл?
И пак да питам, ако някой знае от къде мога да дръпна предишния сезон.

# 131

Това е оригинала.
Иначе, за предния сезон, не знам. Но и той не беше от най-запомнящите се.

# 132
  • Vaudreuil Canada
Верно беше много безличен предишния сезон .... не е като сезон 8 ...  Wink

# 133
Много благодаря, Кейси!

Да, щом го зарязах някъде на половината, а пък съм голяма фенка на Американ айдъл.

# 134
Едва крета тази тема  Laughing
Със сигурност от есента ще е различно. Сега видях, че Пола най-вероятно ще е със Саймън в Х-фактор
http://www.people.com/people/article/0,,20484476,00.html

Общи условия

Активация на акаунт