American Idol - 10 сезон

• 9 254
  • 240
  •   1
Отговори
# 105
Само мен ли не ме изненада отпадането на Пиа Simple Smile Вярно е, че пее много хубаво, но пък беше много скучна.
Според мен на финала ще са Кейси, Лорън и Джеймс/Скоти (на кантар са ми).

Съгласявам се изцяло с мнението ти.

# 106
Изобщо не страдам за Пиа. Даже ме бе обзел страх да не полудее средния американец и да я направят айдъл... отдъхнах си, след като Стела ми достави добрата новина.  Laughing Laughing

# 107
 И на мене Пия ми беше омръзнала... Хареса ми първиите 2-3 пъти, ама после нищо ново.  Наистина имаше хора, които можеха да си тръгнат п реди нея обаче - Скоти, Силвия Кръчмарова, Пол...
За финал все още се надявам на Джейкъб, Джеймс, Кейси и още някой.

# 108
Да, можеше да остане още. Не мога да разбера какво толкова ѝ харесват на Хейли?  Или само аз не мога да я трая?

# 109
Аз бях убедена, че точно Хейли ще си тръгне. Не мога да разбера и как журито хареса тази пародия на Джанис Джоплин.  newsm78

# 110
  • Сливен
Скоти няма да си тръгне. Всъщност, той е единствения уникален глас в шоуто.
Другите гласове не са нещо особено.
Чакам го само да порасне малко и да започне да пее блус  Mr. Green

# 111
Чакай си го ти... той ще порасне, ама като го гледам, само за старото куче, ранчото, скъсаните си ботуши и ботъл ъф уиски ще пее. Laughing Laughing

# 112
  • Сливен
хихи
Че какво му е лошото да се пее за ботъл ъф уиски  Mr. Green
Да си дойдем на думата  Laughing

# 113
Чакай си го ти... той ще порасне, ама като го гледам, само за старото куче, ранчото, скъсаните си ботуши и ботъл ъф уиски ще пее. Laughing Laughing

Супер! ще ходим до любимия Нашвил на концерт   Hands Clap 

# 114
Обаче, използваха момента, докато се шуми около Пиа и днес разгласиха, че вече е подписала договор за албум. Бързат, защото след няколко месеца, никой няма да си спомня за нея, няма какво да се лъжем.  Simple Smile

Цитат
"Pia is being signed to a deal with Interscope Records who are rushing her into the studio to record an album ASAP," a source familiar with the contract talks tells Us. "Starting [Thursday] night after the show, Interscope told her they wanted her and first thing [Friday] morning Interscope brass started calling every top songwriter and producer in town to get an album together and rush release it."

# 115
  • Сливен
Много забавна статия в Билборд

'American Idol's' Pia Toscano: 5 Theories Behind Her Elimination

Аз лично съм привърженик на точка 5
Не докосвай Тина  Mr. Green

# 116
Аз лично съм привърженик на точка 5
Не докосвай Тина

Laughing Laughing Laughing

# 117
  • Варна - Монреал-Едмънтън

Joy

# 118
  • Монреал
Ееее защо не ви харесва Хейлито пъъък   Laughing Според мен има доста талант, а има и добра визия и сексапил. Пия е красива, обаче е направо студена като статуя.

# 119
От къде мога да си дръпна предишния сезон на Американ Айдъл, тъй като го гледах само до половината, доста скучен ми беше. Но сега искам да го изгледам до края, а в Арена няма сийдъри.
(но все още не знам кой е спечелил Simple Smile знам само, че не е Майк Sad )

Общи условия

Активация на акаунт