American Idol - 10 сезон

• 9 257
  • 240
  •   1
Отговори
# 90
  • Vaudreuil Canada
Аз понеже освен всичките си други занимания обичам и да залагам та да ви разкажа че според букмейкърите Скоти е с най-големи шансове за успех  Shocked   после са Джеймс и Пиа, Кейси е някъде в средата на групата......

# 91
Аз не съм изненадана за Скоти, за другите двама да. Интересна статистика за продажбите след идола: http://en.wikipedia.org/wiki/American_Idol_alumni_album_sales

# 92
Аз се надявам дан е слушаме Скоти до края. Не че нещо, харесвам го, ама май повече от това, което направи, няма да ни покаже. На мене вече ми е скучен. Както и Пияе добра, ама просто стана банална вече.
Затова харесвам Джейкъб и Джеймс. И кейси харесвам отначалото, ама ако започне някаква Кейси мания, ви го отстъпвам.  Laughing

# 93
Аз не съм изненадана за Скоти, за другите двама да. Интересна статистика за продажбите след идола: http://en.wikipedia.org/wiki/American_Idol_alumni_album_sales

Според мен и победителят от този сезон, който и да е той, ще направи слаби продажби. Подобни на тези на миналогодишния победител. А Лий, милия го разбиха от критика.

Чакам новия на Дотри тази година. И авторския на Кук, който излиза скоро. Само за тях все още нямам против да си давам парите.
Между другото, на Кук е и кавъра на Don't You Forget About Me, която ще е на финала, като прощална.
http://www.youtube.com/watch?v=EBEP1K1OtGY

# 94
  • Сливен
Аз пък само Кук и Адам следя от бившите айдъли. Другите ми се губят.
В този сезон още никой не е заслужил честта да ми заема място на компа.

# 95
Всички пяха много добре тази вечер, и все пак Кейси, Силвия Кацарова (мъжа ми така я кръсти още в началото  Mr. Green)- Хейли, Лорън и Пол ме зарадваха много с песни по мой вкус. Пол беше невороятен с 'Фолсом Призън' на любимия ми мъж в черно Джони Кеш, направо А+ Simple Smile. Апропо, някъде складирана в БГ имам същата риза, която Пол носи тази вечер, но в ярко жълто с черни тигели, умирах си от кеф да я нося едно време  Crazy 

# 96
  • Монреал
Сега си превъртях записа набързо с кафето  Grinning Както винаги любими са ми Хейли и Кейси.
За Кейси се майтапехме с мъжа ми, че направо ти се иска да му нащипеш бузките  Laughing

Според мен ще си ходи Стефано.

# 97
  • Сливен
Моята класация за вечерта:
Джеймс
Скоти
Хейли и Лорън (на кантар)
Пол (колкото и да не го харесвам, се справи много добре с песента)
Кейси (много ми се загуби този път)

Пиа
Джейкъб
Стефано

Който и от последните трима да си тръгне, няма да ми липсва.

# 98
  • Сливен
Божке, да бях пуснала тото вчера  Mr. Green
Tръгването на Пиа ме изненада малко. Предполагах,
че Стефано ще излети, но има време и за него.

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 18:55 от Ян Бибиян

# 99
  • Toronto
Хм, имаше хора, дето трябваше да си тръгнат преди Пиа... В най-лошия случай Стефано и Пол трябваше да си тръгнат преди нея. И аз съм изненадана. Tired

# 100
tuparowa ,напълно споделям мнението ти. Thinking

# 101
  • Vaudreuil Canada
Много жалко за Пиа - на мен тя ми беше фаворитката  Cry

# 102
  • Toronto
То не останаха момичета Sad - Хейли го раздава малко кръчмарски, Лорън... бе не ми се струва, че тя ще е N1 Пак мъж ще спечели явно. Дали пък не могат да измислят някакъв джумбалдак да върнат Пиа в шоуто? newsm78

# 103
Само мен ли не ме изненада отпадането на Пиа Simple Smile Вярно е, че пее много хубаво, но пък беше много скучна.
Според мен на финала ще са Кейси, Лорън и Джеймс/Скоти (на кантар са ми).

# 104
  • Сливен
Според мен на финала ще са Кейси, Лорън и Джеймс/Скоти (на кантар са ми).

Подкрепям.
Скоти със сигурност - при толкова фенки  :mrgreen

Общи условия

Активация на акаунт