СЛИВЕН - 46

• 126 136
  • 773
  •   1
Отговори
# 675
Момичета,с приятелки мислим да  организираме летни занимания за деца на възраст от 6 до 99 години Laughing.
Ще майсторим разни неща в рамките на два часа.
Дали ще интересно за вашите дечица?

Зависи дали ще минат през фейс-контрола  Joy По-малки не приемате ли?

# 676
Приятелка има магазин за шарени неща на площад,,Левски" и ми позволява да ползвам помещението за занимания.
Ще правим дребни фигурки,картички,бижута,картонени торти,гривни с различни надписи.
Сутрин ще работим с деца,а следобед с по големи деца Laughing
Целта е да покажем различна техника,да уплътним два часа и накрая да имаме готово изделие.
Да има с какво да се похвалим Laughing
На по малките дали ще сме интересни Thinkingникой няма да върнем.

# 677
Здравейте сливенски мами! Отново нахлувам в темата ви,но имам нужда отново от помощта ви.
Търсим басейн в Сливен или Сливенски минерални бани. Намерих комплекс Аглика и по снимките ми хареса. Знаете ли за други  места с басейн? Държа да е чисто място (до колкото може да е чист един басейн), ако може с минерална вода и да е по-голям басейна. Благодаря предварително!   bouquet

# 678
Lina8 на сливенските минерални бани има един басейн със заведение и ако не се лъжа се казва "Калина".Много чист е бил(приятелка ходи миналото лято няколко пъти и е доволна).Но да ме поправят другите мами,ако съм в грешка Simple Smile
На басейн Аглика(незнаех,че така се казва)и аз съм ходила.Много е хубаво,но винаги е пренаселено.Ама пък иначе е чисто.

# 679
  • България
момичета да ми препоръчате гинеколожка за преглед,не за раждане

# 680
Дичева или Гугова

Момичета, знаете ли дали в някоя оптика има по-евтини слънчеви очила висока UV защита?

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 14:30 от slavena80

# 681
Здравейте, дами:)!
Аз пък искам да попитам, по-запознатите от вас, за подходящо за бягане място. Колодрумът достъпен ли е или има и по- добри места? В Градската градина нещо не си представям да попбегна пред изумените погледи на останалите посетители Simple Smile)).

# 682
В градската съм виждала доста хора да тичат. на стадиона също може /на малкия/.

# 683
момичета да ми препоръчате гинеколожка за преглед,не за раждане

Гугова! Страхотен Лекар и Човек! Ходя при нея, когато съм в Сливен, и честно казано, само на нея имам доверение!
И за раждане - пак нея препоръчвам! И двете ми деца е изродила!

# 684
  • България
Dannie7  в коя болница е докторката

# 685

Окръжна болница.

# 686

Окръжна болница.

Тя в окръжна работи в стационара. Иначе има кабинет в трета поликлиника на 4 етаж. Понеделник и сряда от 14.00, вторник от 9.00 до 12.00. Peace

# 687
  • България
благодаря ви момичета
докторката работи ли със здравната каса
питам защото ще се наложат няколко изследвания и не ми се иска да плащам

# 688
Работи, да

# 689
За ден-два не бях влизала във форума! Инфото за д-р Гугова е напълно вярно! В Окръжна болница тя работи в отделението, но по-добре за преглед - в ІІІ-та поликлиника!

Общи условия

Активация на акаунт