СЛИВЕН - 46

• 126 116
  • 773
  •   1
Отговори
# 720
I just wanna scream, в "Хаджи Димитър" взимат кръв за БХС и после я пращат в Стара Загора, мисля. Струва 50 лв. и ти казват резултат след седмица. Аз там си направих това изследване.

# 721
  • Сливен
I just wanna scream , бих те посъветвала да намериш лаборатория, която изпраща кръвта в София, защото в Хаджи Димитър ще ти вземат и ще я изпратят в Ст. Загора, където не е надеждна явно лабораторията - на моя близка , точно по този начин и изкараха риск 1:250, а после в София, резултатте показаха съвсем друго нещо.

# 722
Аз затова мисля направо в Стара Загора, хем ще си направя там и ФМ. Тукашните "специалисти" хич не ми вдъхват доверие.  Crossing Arms

# 723
За ФМ хич не се хабете тук. най-близко е Стара Загора. А в София си е най-добре. Peace

Някакви отзиви за д-р Гергана Колева - вади зъбки на ул. Лъдженска.????

# 724
За ФМ хич не се хабете тук. най-близко е Стара Загора. А в София си е най-добре. Peace

Доколкото зная - най-добрия хирург в града Peace И вади много леко зъбите, майка ми преди половин година ходи при нея, докато седне на стола и трябваше да става  Grinning

# 725
  • Сливен
Аз затова мисля направо в Стара Загора, хем ще си направя там и ФМ. Тукашните "специалисти" хич не ми вдъхват доверие.  Crossing Arms
Бих те посъветвала да отидеш при д-р Иван тодоров (Ст. Загора), много е добър за ФМ , точно той изпрати на моята приятелка кръвните изследвания в София и после ги разчете и направи ФМ, с което я успокои (след сгрешените резултати). Аз ходих при него в 18 г.с. само за ФМ (БХС реших да не правя) и също съм много доволна от него.

# 726
Аз затова мисля направо в Стара Загора, хем ще си направя там и ФМ. Тукашните "специалисти" хич не ми вдъхват доверие.  Crossing Arms
Бих те посъветвала да отидеш при д-р Иван тодоров (Ст. Загора), много е добър за ФМ , точно той изпрати на моята приятелка кръвните изследвания в София и после ги разчете и направи ФМ, с което я успокои (след сгрешените резултати). Аз ходих при него в 18 г.с. само за ФМ (БХС реших да не правя) и също съм много доволна от него.

Точно за него прочетох из форумите, намерих и някакви негови координати. А трябва ли предварително записване или ако отида на място и директно ще ме приеме? За БХС в Стара Загора ми препоръчаха д-р Ина Цонева, тя всъщност прави преглед на 3Д, при нея се взема кръв и се изпраща в Майчин дом - София. Мисля с едно ходене да посетя и двамата.

# 727
  • Сливен
Той също ги изпраща там, така че по-добре посети само едния, като и двамата правят едно и също. При Тодоров трябва да си запазиш час 1 седмица предварително. Хубавото при него е , че си спазва часовете, докато Цонева работи и в болница и излиза за спешни случаи и може да си почакаш доста.

# 728
Той също ги изпраща там, така че по-добре посети само едния, като и двамата правят едно и също. При Тодоров трябва да си запазиш час 1 седмица предварително. Хубавото при него е , че си спазва часовете, докато Цонева работи и в болница и излиза за спешни случаи и може да си почакаш доста.

Аз съвсем се омотах... БХС и ФМ са различни изследвания, за едното четох, че хората препоръчват Ина Цонева, а за другото - Иван Тодоров. Как така правят едно и също, нещо не мога да загрея  newsm78

# 729
  • Сливен
Цонева също прави ФМ и БХС и Тодоров също (както вече написах той взе и изпрати кръвта на моята приятелка в София). Вече трябва да си прецениш при кой ще отидеш - говори и с двамата по телефона, да знаеш със сигурност кой какво прави, и ще се ориентираш. За ФМ от личен опит при Тодорв, съм доволна, гледа всичко - сърце, бъбреци, размер, пол, а бе всичко. А за БХС - то няма философия - те само взимат кръвта, самите изследвания ги правят в София.

# 730

Чудесни отзиви от мен. Вади ми мъдрец. Работи внимателно и бързо. И по здравната каса.

# 731
Когато бях бременна ходихме на преглед при Цонева. Гледа на 3д. Бях в края на 6ти месец. Всичко подробно гледа на плода, обясняваше с прости думи. Ако има нещо не го спестява на родителите. Моя бебчо беше добре. Имах само голямо количество околоплодни води. Ако решиш да ходиш при нея, до колкото си спомням май само в някои дни преглеждаше /вторник и петък/. Запазения час е без значение. Важи кой си наред за чакане за преглед. Чаках около час и половина за да дойде и започне да преглежда.

И въпрос от мен: къде мога да намеря такава каша http://humana.bg/product/%D0%BC%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D … 0%BE%D0%B2%D0%B0/

в Билла няма, в Кауфланд няма, в Рошко на Х. Димитър няма. Къде има овесена каша?  newsm78

# 732
Когато бях бременна ходихме на преглед при Цонева. Гледа на 3д. Бях в края на 6ти месец. Всичко подробно гледа на плода, обясняваше с прости думи. Ако има нещо не го спестява на родителите. Моя бебчо беше добре. Имах само голямо количество околоплодни води. Ако решиш да ходиш при нея, до колкото си спомням май само в някои дни преглеждаше /вторник и петък/. Запазения час е без значение. Важи кой си наред за чакане за преглед. Чаках около час и половина за да дойде и започне да преглежда.

И въпрос от мен: къде мога да намеря такава каша http://humana.bg/product/%D0%BC%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D … 0%BE%D0%B2%D0%B0/

в Билла няма, в Кауфланд няма, в Рошко на Х. Димитър няма. Къде има овесена каша?  newsm78

В понеделник се обадих на д-р Цонева и утре в 11ч. имам час за преглед. Надявам се всичко да е нормално  Praynig  Иначе по телефона ми се стори много учтива жената, за разлика от моята докторка, която нито телефон за връзка ми даде, нито й се обяснява, когато имам въпроси.  #Cussing out

# 733
Да, Цонева е много любезна. Всичко каквото има да ти каже ще ти го каже. Ако имаш флашка може да я дадеш за да запише прегледа. Ако отидете в 10.30 ч. не се колебай, а се качвай до кабинета ѝ. Питай всичко каквото те интересува, ако трябва си запиши въпросите на лист. Платих 30 лв. за прегледа. Надявам се да няма увеличение.
Всичко хубаво ти желая. Бебчо да е живо и здраво.  Hug

# 734

В магазините Алиса и Косара провери ли?Аз главно оттам купувах кашите на Ани.

Общи условия

Активация на акаунт