СЛИВЕН - 46

• 126 092
  • 773
  •   1
Отговори
# 735
И въпрос от мен: къде мога да намеря такава каша http://humana.bg/product/%D0%BC%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D … 0%BE%D0%B2%D0%B0/

в Билла няма, в Кауфланд няма, в Рошко на Х. Димитър няма. Къде има овесена каша?  newsm78
В магазините Алиса и Косара провери ли?Аз главно оттам купувах кашите на Ани.

А също и в новия магазин в Младост,който го откриха на 30-ти юни.Видя ми се много добре зареден,има наистина много видове пюрета и каши.Но аз нямах много време за разглеждане.

# 736
Днес ходих до Алиса и Косарата в Българка, но нямаше. А този кв. Младост ми е твърде далеч. Живея няколко пресечки зад полицията. То и Алисата и Косарата ми са далеч, ама за разходка става.

# 737
  • Сливен
Момичета, здравейте  Hug
Искам да заведа сина ми на очен лекар, имам и направление, въпросът е при кой ? Дайте предложения и координати  Hug

# 738
Здравейте, момичета!
Както бях писала преди време, следващата седмица, най-накрая  Laughing, ще пристигнем в Сливен с двамата юнака - на 9г. и на 10м.! Та да си задам и конкретните въпроси, че започнах вече да организирам пътуването и пребиваването:
- Какво правят вашите 9 и повече годишни деца? Че моят харесва много басейните, но заради малкия ще е трудно! Другата му любима точка е градската градина. Нещо друго интересно за момче на тази възраст можете ли да предложите? Какво правят вашите малчугани?

Другите ми питания са свързани с малкия:
- за детската кухня - зная, че ремонтът свършва на 18.07., или поне така е обявено. За да не се записваме само за 3 седмици, възможно ли е да се комбинираме с някой? По принцип ще ни е удобен пунктът пред Старото зъболечение.
- от къде мога да намеря проходилка, за временно ползване или втора употреба на изгодна цена, за да не товаря и нея в колата
- а ако някой може да услужи и със столче за хранене..... ще е прекрасно, ама май вече станах много нахална! Извинете!
Благодаря предварително за отговорите!   bouquet   bouquet   bouquet

# 739
Dannie7, аз имам столче за хранене, но не знам дали ще го харесаш. Ниско е и е дървено. Малко е старичко. ЩЕ видя как да му направя снимка тия дни и да ти я пусна да видиш.Нищо особено не е.Simple Smile По принцип мислех да го продавам.
За проходилка ще питам моя приятелка дали продава. Тя е с близнаци и те вече не са в проходилките та ще попитам дали смята да продава и ще ти пиша.

Лека вечер! Hug

# 740
Благодаря на всички, които се отзоваха на "зова" ми за помощ! И специално на slavena80!   bouquet
Вече си имаме осигурени столче и проходилка, а за кухнята разбрах, че няма да работи до края на месеца, така че.... ще се спасяваме както можем!
Все още ми е под въпрос заниманията на баткото, но... ще се оправим!

# 741
  • София
Здравейте, момичета, моля [спешно] за съвет за добър педиатър. На гости съм тук, а собствените ми детски спомени за познанията на педиатрите в града, уви, не са твърде добри. Надявам се сега нещата да са различни... но не ми се ще да пробвам без никаква "предварителна подготовка". Не нося здравни книжки, така или иначе вероятно прегледа ще е платен, искам обаче, човекът да е лекар, не шарлатанин. Благодаря!

# 742
Здравей, Кати.
Препоръчвам ти д-р Бъчварова. Тя има кабинет в Миркович и приема понеделник, сряда и петък. Обикновено работи със записани часове. Обади се на регистратурата и питай. Тази лекарка е и завеждащ на детско отделение в Окръжна болница и според мен е добър лекар. Peace
Дано всичко да е наред с вас! Hug

# 743
Здравей, Кати.
Препоръчвам ти д-р Бъчварова. Тя има кабинет в Миркович и приема понеделник, сряда и петък. Обикновено работи със записани часове. Обади се на регистратурата и питай. Тази лекарка е и завеждащ на детско отделение в Окръжна болница и според мен е добър лекар. Peace
Дано всичко да е наред с вас! Hug
И аз препоръчвам д-р Бъчварова...Simple Smile

# 744
Момичета, някакви отзиви за д-р Павлина Топалова? Педиатър е, в момента доколкото зная работи в "Амброаз Паре".

# 745
Здравейте,момичета.Може ли да ме насочите към добър логопед.Забелязах,че малкият ми син започна да заеква и съм притеснена.

# 746
  • София / Сливен
Cara_mel мога да те насоча към логопед съученичка ми е има частен къбинет на Толбухин второто блокче ниското ако не се лъжа след военния стол на партера има едни рисунки на стъклата, имах и телефона ще го потърся мисля по 10лв. взима на час но пак си провери.

# 747
Ето добра новина:
ОТКРИХА ОБНОВЕНАТА ДЕТСКА МЛЕЧНА КУХНЯ
http://sliveninfo.com/all-news/item/18884-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1% … D1%85%D0%BD%D1%8F

# 748
xybavelka,благодаря.Разбрах къде се намира кабинета.Живеем в този район и като излизам на разходка съм го виждала.Преди около месец се преместихме да живеем в Сливен и всичко ми е още ново. Laughing

# 749
Момичета, знаете ли къде в Сливен се продават чехли на Ipanema?

Общи условия

Активация на акаунт