Хотел с джакузи на терасата?

• 7 179
  • 12
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте! Моля за помощ!
Преди време бях попаднала на интересен хотел, с открито джакузи на терасата, може да беше и вана, не помня. Но със сигурност беше на терасата, а от там имаше прекрасна гледка. Лошото е, че не съм го запаметила, а и съвсем забравих къде се намираше.  Embarassed Знам, че гледката беше към планини, мисля, че беше на север от София, но не съм сигурна.
Моля ви, ако някой се сеща за нещо такова, нека драсне. Знам, че ориентирите са никакви  ooooh!, и приемам всякакви предложения.  Hug

# 1
ТУК има това, което търсиш, но е на морето  Wink

# 2
  • София
Благодаря! Не беше този, но определено си го запазих в "Отметки" . Simple Smile

# 3
Хотел Манц Поморие но също е морски

# 4
Благодаря! Не беше този, но определено си го запазих в "Отметки" . Simple Smile
Хотела между другото е страхотен, с удоволствие ще го посетим отново  Peace

# 5
  • София
Аз се сещам за един хотел , не мога да го намеря сега. На терасата има джакузи и се виждат Белоградчишки скали. Бях го харесала и мислих лятото да ходим натам , ама сега и аз не мога да го намеря. Отивам да търся и ако го мерна ще го постна  Peace

п.п. намери го ето :  http://www.skalite.bg/bg/welness/gym.html

# 6
ТУК има това, което търсиш, но е на морето  Wink

Аз тук не видях къде има джакузи по стаите?
Но иначе хотелът изглежда добре.

Оля, дано го изнамериш това джакузи, за да споделиш.
Иначе аз знам джакузита в:
- х-л Еди, в Драгалевци - там има красива гледка към София, но откакто му оставиха едно малко прозорче само да се отваря, изчезна удоволствието
- х-л Премиер в Търново, там също е в стаята, но до прозореца - има гледка, но частична, защото гледа срещу отсрещната сграда и само в някои части се вижда града
-х-л Палатиум, в Свищов..- там пък джакузито е външно, но оформено като спа-кът, в шатра..Носят напитки и глезят яко..денонощно..))

# 7
Има апартаменти с джакузи на терасата - на 5-та снимка се вижда, единия, в който съм надниквала е на последен етаж - покрив и е много приятна гледката  Peace

# 8
Да, сега видях.. Peace
Вана е, но изглежда добре..
Колко звезди е хотелът?

# 9
  • Варна
Почти бях сигурна, че е пет, но пише, че е 4 звезди - в първото изречение относно SPA - то
http://www.thecliff-obzorbay.com/2/news_item.html

# 10
Почти бях сигурна, че е пет, но пише, че е 4 звезди - в първото изречение относно SPA - то
http://www.thecliff-obzorbay.com/2/news_item.html
4* е

# 11
  • София
Благодаря на всички! Задължително си отбелязвам всички и ще се пробват един по един. Simple Smile

# 12
Почти на терасата е джакузито и е фантастична гледката - само безкрайното синьо море е пред погледа ти!
www.hotelsunday-bg.com
Хотелчето е със страхотна градини - като японските - с вода и камъни - мацката, която е собственичка се занимава с японски и винаги е страхотбо да разговаряш на какви ли не теми.
А джакузито е на последния етаж- който е 3ти и апартамента е с невероятна гледка - целия залив и Странджа.
Забравих да кажа, че това е в Китен!

Общи условия

Активация на акаунт