СЛИВЕН - 46

• 126 152
  • 773
  •   1
Отговори
# 750
Ето добра новина:
ОТКРИХА ОБНОВЕНАТА ДЕТСКА МЛЕЧНА КУХНЯ
http://sliveninfo.com/all-news/item/18884-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1% … D1%85%D0%BD%D1%8F

Аз прочетох обявлението на павилиончето!
Жените бяха страшно любезни и утре бебчо ще си похапва от техните манджи!  Grinning Дано да му харесат, ама той и така си хапва всичко!

# 751
  • България
момичета има доста мебелни магазини в Сливен,но на кой да предпочита
трябва ми приста,скрин....

# 752
Здравейте момичета! От около година живея в Сливен и нямам много познати и приятелки , особено с бебета, а всеки момент чакам да родя сина си. Така ,че ще съм благодарна на всяка, която ме просветли за ражданията в Окръжна болница. По принцип съм при д-р Михайлова, тя ми е гинеколог от началото на бременността.

# 753
ianna_80 Аз също нямам позната с малко бебе. Имам, но техните деца са на 3 и 2 години, а другата ми приятелка всеки момент ще роди, но живее доста далеч и срещите ни са трудни.

Сигурно чакаш с нетърпение да гушнеш бебчо  Hug

# 754
Аз живея точно в центъра на града до областна администрация и винаги съм готова за среща на по кафе или просто за разговор по пейките.

# 755
  • Сливен
ianna_80 , виждам, че питаш за раждане в Окр. болница. Първото си дете съм родила там и съм страшно доволна. Сега пак ми предстои раждане и със сигурност ще е пак там. Тези дни ходя редовно на запис на тонове, тъкмо да видя как са нещата сега, и мисля, че са на ниво. Михайлова е страхотен лекар, въпреки че не го казвам от личен опит - аз следя бременността си при д-р Пашева, от която също съм много доволна. Ако си ходила на запис на тонове тези дни, може и да сме се засичали. Пожелавам ти успешно раждане (и на себе с също  Laughing), може и да се засечем в болницата. А после, ако продължиш да пишеш тук може да ходим и по разходки заедно.

# 756
Аз ходя на запис на тоновете във вторник към осем сутринта и сега във вторник пак ще съм там, ако бебока не реши да излезе преди това. Веждам , че твоя термин е днес , но ако утре или вдругиден не си родила и имаш време може да се видим и на кафе и да се запознаем, а кой знае  може и в болницата да ни е срещата Grinning.

# 757
Моят термин е малко след вашите, но аз ще раждам в "Хаджи Димитър". Нямам нищо против срещи, но в тези жеги малко трудно излизам надалече ...  Peace

# 758
Ако е за среща- и аз съм ЗА. Свиркайте като решите нещо и на всички леко раждане. Аз май съм последна  Mr. Green

# 759
Ако има желаещи може утре по хладното , да речем към 10.30 часа, преди жегите да пием по кафе и да се запознаем. Телефонът ми е 0899266191, която има възможност да  ми се обади,аз съм свободна по всяко време и без това вече не мога да си намеря място #Crazy

# 760
Доволни ли сте от ДК? Знаели се с какви продукти се приготвя храната? Да не е с 40 годишно месо и зеленчуци от Турция и Гърция?  newsm78

# 761
Леле,колко мами в очакване сте се събрали Simple Smile Леко раждане ви желая момичета и сладки пухкави бебчета  Hug Hug Hug Върнахте ме няколко месеца назад,когато всички бяхме в трепетно очакване на щастливото събитие,а ето че вече пълзим и се изправяме в кошарата...Това време толкова бясно препуска,че изобщо не успях да го усетя кога мина  Wink

Между другото-не трябва ли вече да се пусне нова темичка след 50-та стр.  newsm78 

# 762
  • София / Сливен
Трябва да се пуска нова темичка но Меги сигурно не е влизала във форума скоро.

# 763
Момичета, препоръчайте ми добра шивачка в Сливен. Следващия месец ми предстои ходене на сватба и още преди няколко месеца си харесах модела на роклята, която искам да нося, но изчаквах, за да видя колко ще "порасна" до края на лятото. Бях решила да я шия при едно момиче, което работи в уличката под "Албена" (магазин Кипра), но тя излизала в отпуск за целия август, и сега се чудя къде да ходя... Също така, имате ли представа колко горе-долу струва шиенето на рокля?

# 764
Момичета, някоя от вас може ли да ми услужи ако има ел. везна? Вече 3ти месец при ДК теглилката показва, че синът ми е наддал с по 70-80 гр. Не знам къде мога да го изтегля за да сравня резултатите? Колко се плаща за преглед при друг педиатър?

Общи условия

Активация на акаунт