Гордата Аси - Магията, която нас завладя, а актьорите изстреля на върха -Тема 94

• 37 454
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Честита нова тема...още повече усмивки и добро настроение Hug

# 16

Елма, много ударно започна тази темичка - поздравления  newsm51

Нашите хора ще имат възможност да демонстрират приятелството си на 7 март  Joy Joy

# 17
 Този влюбен поглед би разстопил  и най студеното сърце,
                     кой ли би устоял?  
Горката Бурчин ,дали ще успее да си опази Муратчо? #Crazy newsm78

# 18
Много добре сте започнали...с целувки,танци и влюбени погледи Hug
Ама с по едно коктейлче в ръка,ще е още по-добре Joy Joy

# 19
Цитат
Нашите хора ще имат възможност да демонстрират приятелството си на 7 март

Кате, то приятелство ли е  newsm78 какво е незнам, но е достойно да го опишеш  ooooh! ooooh!

# 20
Рина и от мен едно голямо благодаря за новата тема. Нека я изпишем с много усмивки и позитивизъм!

# 21

Бонобо, за коктейла  newsm51

# 22
Цитат

Кате, то приятелство ли е  newsm78 какво е незнам, но е достойно да го опишеш  ooooh! ooooh!

Някой може ли да ми обясни логиката в думите на Мурат,че те са приятели,но извън снимачната площадка не се виждат #Crazy newsm78

# 23
  КАТЕ аз проверих предималко за преведена серия,но още няма за жалост
.Аз единственно посещавам темата на лин за  преведена серия,подсказка или фрагман.

# 24
Цитат

Някой може ли да ми обясни логиката в думите на Мурат,че те са приятели,но извън снимачната площадка не се виждат #Crazy newsm78

Бонобо, първо каза : не се срещаме извън снимачната площадка,а след това: за характера и, личността не знам, защото не се виждаме много

Много и изобщо са две взаимно изключващи се понятия!

Ето точните му думи

Има слухове за любовна афера между теб и Туба.Какво би отговорил за това? Какво мислиш за нея като жена и актриса?
Ние сме само приятели, нищо повече.Не се виждаме извън снимачната площадка.Тя е красиво момиче.И страхотна актриса.
Популярността й в Турция се покачва с всеки изминал ден.Мисля, че в следващите 5 години тя ще стане една от най-важните
актриси в Турция.За характера/личността й не знам нищо, защото не се срещаме много.

# 25
Цитат

Елма, то ние вече толкова теми го описваме  Joy Joy скоро и 100 ще станат  Joy Joy

# 26
 КАТЕ аз проверих предималко за преведена серия,но още няма за жалост
.Аз единственно посещавам темата на лин за  преведена серия,подсказка или фрагман.

Свет, благодаря ти  newsm51

# 27
Цитат
Елма, то ние вече толкова теми го описваме  Joy Joy скоро и 100 ще станат  Joy Joy

Ще трябва подобаващо да отпразнуваме юбилея Hug Joy

# 28
Цитат

Ще трябва подобаващо да отпразнуваме юбилея Hug Joy

Бонобо, отсега зареждай бара  Joy Joy Много ще се пие и пее  Joy Joy

# 29
Бонобо, първо каза : не се срещаме извън снимачната площадка,а след това: за характера и, личността не знам, защото не се виждаме много

Много и изобщо са две взаимно изключващи се понятия!

Изключващи се понятия са,ама не и в неговия речник ooooh! този човек просто изумява откъм приказки Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт