Гордата Аси - Магията, която нас завладя, а актьорите изстреля на върха -Тема 94

• 37 464
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
А сега,де Rolling Eyes аз това не съм го чувала,ама хърватите го пишат по пресата Whistling

Murat Yıldırım novinarima je ispričao: "Suprugu sam zaprosio u trenutku kad smo se svađali. Pitala me što želim od nje, a ja sam odgovorio da se želim oženiti njome. Tako je završila i prepirka."
Мурат казал пред репортери,че е предложил брак докато са се карали,питала го какво иска от нея,а той ѝ казал,че иска да се ожени за нея и караницата свършила Joy...

Не е ново. Ами какво пише под снимката, много не го разбрах

# 61
А сега,де Rolling Eyes аз това не съм го чувала,ама хърватите го пишат по пресата Whistling

Murat Yıldırım novinarima je ispričao: "Suprugu sam zaprosio u trenutku kad smo se svađali. Pitala me što želim od nje, a ja sam odgovorio da se želim oženiti njome. Tako je završila i prepirka."
Мурат казал пред репортери,че е предложил брак докато са се карали,питала го какво иска от нея,а той ѝ казал,че иска да се ожени за нея и караницата свършила Joy...

На снимките на сериала "Аси" Мурат Йълдъръм известно време сериозно да заблуди дори партньор Tuba Büyüküstün, но когато той не е успял, той се жени за Burçin Терзиоглу

# 62
То човек трябва да е сляп и глух за  да не разбере какво се е случило между ТУБА И МУРАТ по време на снимките.

# 63
Така го преведох и аз, но как ли я е заблуждавал?

# 64

Значи съм бляла някъде и съм го подминала ooooh! Мерси, Стеф Hug

# 65
Бонобо, той и това често го разказва!

# 66
Бонобо, той и това често го разказва!

Аз съм пленена от одата за обичната жена и предложението не ми е направило такова впечатление Whistling

# 67
Готин колаж Hug

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 20:37 от bonobo

# 68
Na snimanju serije "Asi" Murat Yıldırım neko je vrijeme ozbiljno zavodio svoju partnericu Tuba Büyüküstün, no kad mu to nije uspjelo, oženio se s Burçin Terzioğlu.
 Joy Joy Joy

Много е интересен езика - турска сапунка = турска сапуница Laughing

Ljubavni život Tube Büyüküstün nešto je manje uzbudljiv. Ova 28-godišnja glumica lani je raskinula zaruke s glumcem Samijem Sandalom, a trenutno je navodno u vezi s glumcem i redateljem Canselom Elcinom.

Мерси за линка - право куме в очите е статията в това национално издание   newsm51

# 69
сега ми стана ясно защо репортерите непрекъснато питат Мурат за отношенията му с Туба.Щом не знае,че някои неща от личния живот не се коментират навсякъде и пред всеки,то сега да си търпи последиците.    hahaha  bowuu
От това което прочетох от превода на хърватите ми става ясно и защо непрекъснато ни навира стихотворението за най най и прословутата им сватба .  baby_neutral  Joy Joy

# 70
Много интересна статия  Peace, май ще се наложи с общи усилия да я преведем и после да коментираме  newsm78

# 71
Много интересна статия  Peace, май ще се наложи с общи усилия да я преведем и после да коментираме  newsm78

Натам сме тръгнали,всеки слага по няколко изречения Joy Ама и хърватите хич не си поплюват Joy

# 72

Натам сме тръгнали,всеки слага по няколко изречения Joy Ама и хърватите хич не си поплюват Joy

Така и трябва  Peace

# 73
Така и трябва  Peace

Аман от луди сектанти Joy Joy Joy

# 74
Така и трябва  Peace

Аман от луди сектанти Joy Joy Joy

Бонобо, ние няколко луди, ОК, приемам  Peace обаче как ще обясниш и хилядите от Румъния, Русия, арабските страни, самата Турция / при количеството сериали, които имат  #Crazy/, сега и Хърватия .....................Е, просто няма как всички да сме се заблудили в това, което ни показаха  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт