Гордата Аси - Магията, която нас завладя, а актьорите изстреля на върха -Тема 94

• 37 496
  • 737
  •   1
Отговори
# 600

И как е Thinking аз не бях обнадеждена от фрагмана и пак ще го пропусна Crossing Arms

# 601

И как е Thinking аз не бях обнадеждена от фрагмана и пак ще го пропусна Crossing Arms

По картинки добре  ooooh!, аз разчитам накрая на серията Хасрет да изчезне, ще ми хареса  newsm44 newsm44

# 602
По картинки добре  ooooh!, аз разчитам накрая на серията Хасрет да изчезне, ще ми хареса  newsm44 newsm44

Ще е най-добре да им бие шута и на двамата,ама тя така се е заинатила за този Мурат Оджа ooooh! ooooh!

# 603

Ще е най-добре да им бие шута и на двамата,ама тя така се е заинатила за този Мурат Оджа ooooh! ooooh!

Определено  Peace, за мен той прекали с тези игри  #Cussing out

# 604
Мурат си е легнал, че снощи е купонясвал до ранни зори  Joy Joy Joy

# 605
Определено  Peace, за мен той прекали с тези игри  #Cussing out

Добре се наиграват и четиримата ooooh! Аз Левент повече го харесвам от Мурат,нищо,че Вие го пращате на психиатър Whistling...в последно време не се дъжи добре с Хасрет,ама поне не пасува като оджата и знае какво иска...а Мурат или да си отвори устата и да каже всичко,или ще има да я гледа на снимка Whistling Дано сценаристите не стигнат дотам,че Мурат да стане свидетел на сватбата им ooooh! ooooh!

# 606
Мурат си е легнал, че снощи е купонясвал до ранни зори  Joy Joy Joy

И на него май не му се гледа Пленителката заради сценария Whistling или само Хасрет му следи изявите Joy Joy Joy

# 607

Не ви пожелавам подобно събуждане  Joy

п.п.Хасрет избяга  newsm44 newsm44 newsm44, ха сега да го видим Мурат

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 01:09 от elma

# 608

Добро утро Hug
Хубав ден на всички  Hug

# 609

Компания  Joy Joy

# 610
# 611
# 612