Гордата Аси - Магията, която нас завладя, а актьорите изстреля на върха -Тема 94

• 37 477
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Цитат
...,СЛУЧИЛО СЕ Е НЕЩО КОЕТО ГИ Е ПРОВОКИРАЛО ,ЗА ДА СЕ РЕШАТ ДА ИМАТ ДЕТЕ

Според мен нищо не ги е провокирало, съвсем нормално е при положени е че, са семейство от почти три години, отдавна това да е станало, просто до момента Мурат се дърпаше и казваше, че е рано да имат дете и няма време, но най-най няма да се примирява вечно с оправданията му и сигурно дава зор/ това е нормалано за една жена, на 33 години/, но тези планове ми звучат като поредното нежеление от страна на Мурат - афиширани в пресата и смешни та смешни  ooooh! ooooh! ooooh!....никога не съм чувала някой да оповестява публично че ще започват да планират да имат дете в следващите две години!!!!!!!!!!!!!!!!! Първо срока е прекалено дълъг, абе изобщо да поставяш срок е малоумно, второ обикновено при такъв въпрос хората казват, да, искаме да имаме деца, когато се случи ще научите! И не се знае точно по къкъв начин го е казал Мурат, може да е шеговито заради директния въпрос  newsm78, а после Бурч свърши работата, която умее най добре, да намери журналисти за да публикуват едно и също нещо в няколко издания  ooooh!, не и е за първи път, няма и да и е за последен!

# 646
Цитат
Eто го и снощния Мурат    , лекичко почерпен

Вай, Елма, ваййй... hahaha
Представям си истерясалата Бурчинка барабар с родата при виждането на тези снимки. Това може,  между впрочем,  също да е причина за плановете за започване на детеправенето. "Връзване" му викаме ние, българите. Белким си седи в къщи трезвен, а не с подобна компания като недорасъл пубер. Joy

# 647
Цитат
Eто го и снощния Мурат    , лекичко почерпен

Вай, Елма, ваййй... hahaha
Представям си истерясалата Бурчинка барабар с родата при виждането на тези снимки. Това може,  между впрочем,  също да е причина за плановете за започване на детеправенето. "Връзване" му викаме ние, българите. Белким си седи в къщи трезвен, а не с подобна компания като недорасъл пубер. Joy

Определено така не се правят деца, в баровете  ooooh!, ..............аз отдавна съм казала, колкото и да "връзваш" един човек, рано или късно той се отвръзва.......това е нормална човешка реакция

# 648
Eто го и снощния Мурат  Joy Joy Joy, лекичко почерпен  Joy Joy.......тц, тц нещо го е ударил на живот в последно време, в Анкара сам с приятели, весел та весел, сега отново ................сигурно си мисли че, щъркелите носят децата с поръчка  ooooh! ooooh!, нали каза, цитирам дословно : в следващите две години планираме да започнем да имаме деца .........

Явно само без най най, когато е ,успява да се весели и да бъде в добро настроение newsm44   newsm68  newsm44 .Струва ми се че ,причината за тези негови среднощни веселби много скоро ще се разбере  Joy  Joy  Joy,дано не е това за което повечето си мислим  newsm12 и наистина Бурчин да е заета с Езел,не им мисля нищо лошо.

# 649
Според мен за Мурат е настъпил момента за истината - повече няма как да отлага да има дете! Две години и половина са достатъчни! Или поема отговорност и има дете или се разделя!СРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ НЯМА, най-най няма да търпи и приема повече извинения и шикалкавене,  и е права  Peace, всяка жена на нейно място би постъпила така!

# 650
Е, сигурно и родата натиска да се увековечи. Laughing

# 651
Е, сигурно и родата натиска да се увековечи. Laughing

Това е съвсем нормално .
Сетих се за една екранна двойка ХАЛИТ и БЕРГ ,които след края на сериала се събраха и ожениха,изживяха си медения месец и бебока и той не закъсня.Когато съществува истинска любов в семейството, дългосрочни планове не се правят ,просто действат и когато вече всичко е наред и бебчо е напът тогава те решават кога да съобщят на пресата ,а нашия Мурат рибата в морето той тигана сложи. 

# 652
                                                    водя ви един щастлив Мурат

# 653
 Здравейте  Hug

За новините за бебетата искам да кажа, че съм напълно съгласна с вас. Какво е това съобщаване кога възнамерявал в бъдещето  Laughing Ако искат да ни съобщят и мястото и датата  Joy

Дано някой каже за какво става дума в статията за ПС, че ми е интересно.

# 654

само това успях да намеря за сега от сагата на щастливото семейство Йълдъръм

# 655
Може и да знаете вече - има преведена 11 серия на АСИ!

Някои ще даде ли линк за сваляне на 11 оригинален епизод с бг суб, моля. smile3525.Предварително благодаря за превода. newsm51. Добре е че ви има.

# 656
  • Пловдив
Жозефина,незнам дали имаме право да сложим ние линк към серията след получилият се проблем м/у момичетата NaughtyАко е редно сигурно Ринка ще сложи линка!Приятен ден на всички  bouquet

# 657
Привет и от мен Hug
Много новини,снимки и музика -  newsm51
Пак сте подкарали Мурат Joy Оставете момчето да се весели с приятели,че и без това имаше един период,когато нямаше никакви новини и се бяхме притеснили Peace
Иначе съм напълно съгласна с написаното от Вас Peace Пак си влязохме в познатото коловозче - стари снимки и новини в новите издания на пресата ooooh!

# 658
Здравейте!  smile3525

11 епизод на Аси с бг субтитри:

http://tranz.it/load.php?id=HQ7P0UYVv3C7Hpwo773035

Браво на екипа!  smile3501

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 14:14 от rina-rina

# 659
  • Пловдив
Ринка newsm51  love001Много благодаря и на момичетата,доставили  ни тази радост newsm51 smile3525 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт