Гордата Аси - Магията, която нас завладя, а актьорите изстреля на върха -Тема 94

• 37 485
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Мурат разказва как се е правил на фен на Ейдриан Броуди на летището в Истанбул

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 15:41 от elma

# 631
      Тая Бурчин така ли не се усеща ,че Мурат я будалка.Той ако искаше досега сто пъти да го е направил,без много да го приказва и известява пресата и обществото. newsm78  newsm78

Свет, миналата година в медиите за тях мина под надслов : Много сме женени и много се обичаме!, тази година, коментирахме че, ще сменят репертоара и това вече е факт, сега е наред : Планове за деца

# 632
# 633
        Може би Бурка ще го използва за спасителен пояс ,за спасяване на брака.Много жени прибягват до този ход за да задържат любимия мъж,но понякога и това не помага.Надявам се да не се окажа права , а това да е плод на моите фантазии.  newsm12  newsm12  newsm12

# 634
        Може би Бурка ще го използва за спасителен пояс ,за спасяване на брака.Много жени прибягват до този ход за да задържат любимия мъж,но понякога и това не помага.Надявам се да не се окажа права , а това да е плод на моите фантазии.  newsm12  newsm12  newsm12

Те си знаят най добре взаимоотношенията, но едно дете не може да спаси един брак!

# 635

Те си знаят най добре взаимоотношенията, но едно дете не може да спаси един брак!
точно това имах предвит ,че като ги гледам нещо не могат да ме убедят ,че са щастливи и влюбени еди в друг.Може и аз да не разбирам от влюбено и щастливо семейство. Joy  newsm78

# 636
# 637
# 638
Може и да знаете вече - има преведена 11 серия на АСИ!

# 639
 според мен една много подходяща песен за Мурат и Туба,може би сте я слушали, ,ако е така ,моля за извинение,на мен много ми хареса.

# 640
Asi&Demir - Uzaktan Geldim

# 641
Стеф много благодаря  Hug  bouquet

А това е за екипа който прави превода на нашия любим сериал АСИ.

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 11:00 от Свет_ВАРНА

# 642
Цитат
Навсякъде едно и също - споменават за плановете на звездното семейство да имат деца
Хихихи, планове значи - ще рече срокове, сигурно и пола са планували... Ай стига бе! Това ако е културен елит - да занимава хората със следбрачните си планове ..., направо са комедия.
Не знам дали да споделя една еретична мисъл, която се е завъртяла в главата ми откакто се появиха тия планове, но ми се струва, че това, дето бият барабана на мегдана, не е случайно. Или Бурчинката се е разтревожила за бълнуващия Мурат (кви ли ги говори насън  Laughing) покрай раздялата на Туба със Сами. Или ... Туба има някой сериозен мъж до нея и Мурат се е примирил.
Глупаво е, знам, но ... не мога да си обясня още по-глупавите им интервюта в медиите. "Голямата актриса" Бурчин досега да беше изгледала едно дете. "Езел" спокойно щеше да мине и без нея. А и рода голяма, щеше да се справи. Не вярвам да очаква Мурат да си седи в къщи и да ... кърми. hahaha

# 643
Eто го и снощния Мурат  Joy Joy Joy, лекичко почерпен  Joy Joy.......тц, тц нещо го е ударил на живот в последно време, в Анкара сам с приятели, весел та весел, сега отново ................сигурно си мисли че, щъркелите носят децата с поръчка  ooooh! ooooh!, нали каза, цитирам дословно : в следващите две години планираме да започнем да имаме деца .........

# 644
Цитат
Навсякъде едно и също - споменават за плановете на звездното семейство да имат деца
Хихихи, планове значи - ще рече срокове, сигурно и пола са планували... Ай стига бе! Това ако е културен елит - да занимава хората със следбрачните си планове ..., направо са комедия.
Не знам дали да споделя една еретична мисъл, която се е завъртяла в главата ми откакто се появиха тия планове, но ми се струва, че това, дето бият барабана на мегдана, не е случайно. Или Бурчинката се е разтревожила за бълнуващия Мурат (кви ли ги говори насън  Laughing) покрай раздялата на Туба със Сами. Или ... Туба има някой сериозен мъж до нея и Мурат се е примирил.
Глупаво е, знам, но ... не мога да си обясня още по-глупавите им интервюта в медиите. "Голямата актриса" Бурчин досега да беше изгледала едно дете. "Езел" спокойно щеше да мине и без нея. А и рода голяма, щеше да се справи. Не вярвам да очаква Мурат да си седи в къщи и да ... кърми. hahaha
   КАТЯ НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА С ТЕБ ,СЛУЧИЛО СЕ Е НЕЩО КОЕТО ГИ Е ПРОВОКИРАЛО ,ЗА ДА СЕ РЕШАТ ДА ИМАТ ДЕТЕ ,и аз мисля че не е необходимо да се бие барабана предварително ,а най -малкото да се говори за бъдещото дете като проект,много е грозно,защото да имаш дете е най -хубавото нещо на света. #Crazy  #Crazy  newsm78  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт