Гордата Аси - Магията, която нас завладя, а актьорите изстреля на върха -Тема 94

• 37 466
  • 737
  •   1
Отговори
# 675

ВИЖТЕ КОЙ ДОЙДЕ ДА ВИДИ ТАТИ

# 676
 Sevi_nil i Fan Благодаря ви   bouquet
 Мурат да вземе да го научи този английски вече. Някой ако реши да го вземе в Холивуд  Wink , няма да стане ако им говори на турски  Joy

# 677
Sevi_nil i Fan Благодаря ви   bouquet
 Мурат да вземе да го научи този английски вече. Някой ако реши да го вземе в Холивуд  Wink , няма да стане ако им говори на турски  Joy

Благодаря и от мен  smile3525 smile3525 smile3525
Дидиса, някъде в руския форум бях чела, че той учи английски  newsm78, но колко е достоверно незнам  newsm78,  а и досега не е демонстрирал наученото  Embarassed

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 15:44 от elma

# 678
# 679
Sevi_nil i Fan Благодаря ви   bouquet
 Мурат да вземе да го научи този английски вече. Някой ако реши да го вземе в Холивуд  Wink , няма да стане ако им говори на турски  Joy

Благодаря и от мен  smile3525 smile3525 smile3525
Дидиса, някъде в руския форум бях чела, не той учи английски  newsm78, но колко е достоверно незнам  newsm78,  а и досега не е демонстрирал наученото  Embarassed

Кога да му остане време за уроци на Мурат от снимки!
newsm78 newsm78 newsm78

# 680
# 681
# 682

# 683
Изгледах 11 епизод на АСИ
Тежка серия  smile3515 smile3516, за пореден път се убедих че, човек се показва какъв е при екстремни случаи! Реакциите, подхода и отношението към околните и към самият проблем ни показват кой колко струва буквално.........Нериман, отново нищо, тя си е една и съща, развитие никакво.............Дефне, още миналата серия и вкараха този кравешки поглед на малодушие и това си е.........Джамал ага, единствен си даде сметка колко сериозен е проблема, и последствията от него, но като истински мъж няма да позволи това допълнително да разстрои дъщеря му и внучките.............Аси, показа се като абсолютно дете! Ядосах и се, позволи гордостта, наследена от баща си, да я заслепи, не оценява сериозността на проблема, няма и как, тя не е с необходимият житейски опит, но и не приема помощ!!!!! Само и само за да дразни Демир и от горделивост, не приема помощта му, а е готова да се довери на Кенан, когото не познава, но повери съдбата на баща си в неговите ръце............странно, защото тя има обективна преценка за хората, но както казах в инцидентна ситуация като тази, никой не мисли с разума си , а се основава на емоциите си......Ихсан, пфу, какво да кажа- дразни ме! Затъва все повече и повече, но оставя гордостта да замъгли разума му! Недопустима е за мъж на тези години, баща на 4 дъщери, и носещ отговорност за толкова хора  #Crazy #Crazy #Crazy,в арестта -  колко лесно е да се предадеш, да поемеш вината, да сведеш глава/ каквото и да ти струва това/, и да прехвърлиш твоята отговорност върху дъщеря си -  Аси, сега всичко зависи от теб!, грижи се за майка си и сестрите си............

# 684
# 685
  МОМИЧЕТА СТАНАЛО Е ВРЕМЕ ЗА СЛЕДОБЕДЕН ЧАЙ ИЛИ КАФЕ,ЗАПОВЯДАЙТЕ ДА СЕ ОБОДРИТЕ

# 686
# 687
Елма,за анализа newsm10,напълно се покрива с моето мнение Hug Само ако може ще допълня,че Дефне се опита да обясни на Аси,че Демир иска да помогне,но тя като че ли започва нова вражда,ама кой да я слуша ooooh! - истинска дъщеря на Ихсан Peace
И как само си реши,че Кенан се е обадил на адвоката ooooh!

# 688
Свет, много вкусно изглежда   bouquet

Момичета има и преведен 12 епизод

Благодаря ви за тази радост момичета

newsm51 newsm51 newsm51

http://tranz.it/load.php?id=UrULUzxYbjmldpO0773184

# 689
Елма,за анализа newsm10,напълно се покрива с моето мнение Hug Само ако може ще допълня,че Дефне се опита да обясни на Аси,че Демир иска да помогне,но тя като че ли започва нова вражда,ама кой да я слуша ooooh! - истинска дъщеря на Ихсан Peace
И как само си реши,че Кенан се е обадил на адвоката ooooh!

Бонобо, според мен тя знаеше, че не е Кенан, но нали дразни Демир за всичко и затова така приказва все за него

Общи условия

Активация на акаунт