Гордата Аси - Магията, която нас завладя, а актьорите изстреля на върха -Тема 94

• 37 456
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Свет, много вкусно изглежда   bouquet
Момичета има и преведен 12 епизод
 Благодаря ви за тази радост момичета

newsm51 newsm51 newsm51
http://tranz.it/load.php?id=UrULUzxYbjmldpO0773184

Супеер Hug newsm51 newsm51 newsm51

Свет, smile3525

# 691
Елма,за анализа newsm10,напълно се покрива с моето мнение Hug Само ако може ще допълня,че Дефне се опита да обясни на Аси,че Демир иска да помогне,но тя като че ли започва нова вражда,ама кой да я слуша ooooh! - истинска дъщеря на Ихсан Peace
И как само си реши,че Кенан се е обадил на адвоката ooooh!
Бонобо, според мен тя знаеше, че не е Кенан, но нали дразни Демир за всичко и затова така приказва все за него

Според мен не знаеше,а просто предположи Thinking в този момент тя изобщо не разсъждава трезво и през ум не и минава,че след като всеки път му казваше,че няма нужда да си предлага помощта,той въпреки това би помогнал...тя все още не го опознала и е видяла само гневния Демир,който се опитва да разруши сем. им Peace

# 692
Елма,за анализа newsm10,напълно се покрива с моето мнение Hug Само ако може ще допълня,че Дефне се опита да обясни на Аси,че Демир иска да помогне,но тя като че ли започва нова вражда,ама кой да я слуша ooooh! - истинска дъщеря на Ихсан Peace
И как само си реши,че Кенан се е обадил на адвоката ooooh!
Бонобо, според мен тя знаеше, че не е Кенан, но нали дразни Демир за всичко и затова така приказва все за него

Според мен не знаеше,а просто предположи Thinking в този момент тя изобщо не разсъждава трезво и през ум не и минава,че след като всеки път му казваше,че няма нужда да си предлага помощта,той въпреки това би помогнал...тя все още не го опознала и е видяла само гневния Демир,който се опитва да разруши сем. им Peace

Права си  Peace, тя изобщо не познава Демир, и не мисли трезво в този момент  Peace, имах предвид че, го дразни съвсем по детински, за спорта както се казва, само за да види как му се разваля настроението

# 693

Ех, какъв чаровник е този Мурат  newsm03, дразня му се на небивалиците, които говори.......май ще почна само да го гледам, без да го слушам  Joy Joy Joy

# 694
# 695
# 696
# 697
# 698
                                             Това е за екипа ,който прави превода на Аси.

СЪЖАЛЯВАМ ,ЧЕ САМО ВИРТУАЛНО МОГА ВИ ПОЧЕРПЯ.НАЗДРАВЕ И ДОБЪР АПЕТИТ

# 699
# 700
# 701
Елма, за снимките и колажите  smile3525
Последната снимка на Туба много ми хареса!

Скоро не сме слушали СТИНГ  Asi & Demir - Desert Rose

# 702
Малко разнообразие в последните страници на темата -

Тежи ви умората Усмихнете се и слушаите

# 703

# 704

Общи условия

Активация на акаунт