Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 83-та тема

• 160 099
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Гювечета със свинско

Кекс с орехи и какао

Спокоен уикенд и много усмивки,кулинарки!    Heart Eyes

# 631
Привет момичета    bouquet

Както винаги - тук е вкусно и уютно  Hug

Marieta – запазила съм си готината ти рецепта за Chocolate crazy cake   Crazy много е съблазнително това чудо!!
Гуинет – Бонето ти е неустоимо!!! Фантастичен е тоя десерт  Heart Eyes благодаря, че ме подсети за него!!
ЗИЧЕ – нямаш милост ти с тия питки и чудесии - не се спря  Hug
megansg – и ти с тия прекрасни бутерки  Crazy можеш да съблазниш и светец… То не бяха с кашкавал  Heart Eyes то не бяха с ягодки - а после аз ще се търкалям по Великден като   261uu
plamsy – и твоите бутерки така  #Crazy много обичам – а не бива…
Илианче – гъбите ти са супееееееееееееер – искам и аз  Mr. Green
Аелис – а твоите изкушения край нямат – божествена е тая  Месеница без мляко  Heart Eyes
Marieta – лучникът ти ми взе ума – божествен!! Отдавна не съм правила, а вкъщи много се почита  newsm10
Benita – чудно изглежда зайчето ти!!
За тутманика на Еликсирчето – нищо няма да кажа  smile3514 – това вече е престъпно подстрекателство  smile3508 и с толкова много сиренцеее...
magi71 – чуден солен кекс!!!
labrex –свинско гювеч или  Mr. Green бързо сладкишче  Laughing всичко което показваш е адски вкусно и изкусително  Heart Eyes
Mitonela – подсети ме, че и аз мога да си спретна домашно сиренце  newsm10 страхотно ти се е получило…
matze – много добре изглежда тази бейби патица  Crazy
Benita – много идейно това ЧАТАЛ ТАТЛЪСЪ – прилича ми на една маяна вита баница от детството ми  Heart Eyes ще се пробва…
ditsan – супер ти се е получил и на теб тутманикът – със спанак ли е???
е пеп-4o – то бива мъфинки с Нутела, бива пърленки с кашкавал и още нещо  Mr. Green ама и пици – не е честно – като в оная реклама - искам всичкооо  newsm03

А аз да си покажа другарчето на една по-предишна салатка, че все не ми оставаше време да го кача: Пиле с мед, козе сирене и бадеми

и току що излязло от фурната Simple Smile

Приятна работна събота и кратка почивка в неделя на всички  newsm51

П.П.  Исамо да се допълня, че като видях краси.мира какви гювечета ми е бутнала пред очите Crazy и занемях!!! Краси - прекрасно изглежда манджичката вътре!! - но  Mr. Green мога ли да те попитам от къде са самите съдчета - много искам такива!!! Благодаря предварително...

# 632
  • сред люляците
Angellove , много искам от това пиле. От снощи ми се яде нещо с козе сирене... Мммм!
краси, много, много вкусно при теб! Ще споделиш ли рецептата за гювечета?
Пепи, убивам за такива пърленки #2gunfire

Аз много простичко, но здравословно  Flutter Rolling Eyes - Супа с картофи и спанак.

# 633
Angellove, съдчетата са от един магазин "1 лв" в кв. "Смирненски " в Пловдив.
Ама бяха останали само тези двечките...    Cry

Момичетата уж казаха ,че пак ще има...ама доста ми е далеч магазина,няма как да ходя всеки ден да проверявам...
Иначе аз съм си маниачка на всякакви такива джунджурийки.....вече шкафовете ми се пръскат по шевовете.   Mr. Green
А твоята пилешка вкусотийка още сутринта я видях в блога ти....!   Peace

Илианка,то на гювечетата съдчетата са по-атрактивното...   Laughing
Отдолу свинско на хапки,после картофи на кубчета,моркови на кубчета,лук-нарязан,подправки на вкус,по 1-2 с л зехтин на купичка и вода до средата на продуктите.И се пече...
Обикновено чуквам по едно яйце отгоре накрая,ама сина нещо не го тачи и го пропуснах.

# 634
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug
Благодаря ви за хубавите думи към моето скромно меню...
КРАСИ какви хубави неща си ни показала  HugСъдовете ти са страхотни!
ПЕПЧО как ти дойде на ум за тостера браво ще пробвам и аз  Hug
Lina dm  страхотно меню. Peace
 verabel  скарата ти чак тука я усетих  Hug
marabu  вълшебни питки си сътворила  Hug Hug
 Pety  картофените ти кюфтенца са като картинка хубави  Hug
silvit хубаво рибно меню  Hug

ЛАБРЕКС от твоите сладкишчета ще започна да се търкалям вече ... Rolling Eyes
Вчера правих този с изварата само че нещо ми стана сух иначе много вкусен и лек ...Дали е от изварата ,че беше от кисело мляко  а не кашкавалена  newsm78 newsm78

ето го

ИЗВАРЕН СЛАДКИШ

П.П. Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора. Crazy

Angellove  незнам аз имам ли милост ама ти ни тушира вече с прекрасните си  рецепти.  Yum
  :liplick:ilrai78 обичам такава супа Hug
КРАСИ магазина на newsm78 newsm78 тази улица която излиза на Хирургиите newsm78 ..за него ли става въпрос newsm78

# 635
ЗИЧЕ,не знам как се казва улицата.
Да ,като идваш от "Смирненски" излиза на Хирургиите...по нея завива автобус 37 от Пещерско.
Магазина е точно на един ъгъл ,малко след автобусната спирка.

# 636
ЗИЧЕ,не знам как се казва улицата.
Да ,като идваш от "Смирненски" излиза на Хирургиите...по нея завива автобус 37 от Пещерско.
Магазина е точно на един ъгъл ,малко след автобусната спирка.

Краси - благодаря ти  Hug за бързия отговор!!! Ще пратя мама Mr. Green да провери първо из Тракия не е ли изостанало нещо подобно из тоя тип магазинчета, че тук не съм виждала  Blush - и ако няма там -  Embarassed ще я помоля да скокне някой път и до този магазин, за който говорите със Зиче  Mr. Green

bouquet

# 637
  • Пловдив
Краси благодаря ....и аз за него се сетих  Peace Hug

# 638
Много, много хубави неща сте сготвили!
ЗИЧЕ, идвам на изварен сладкиш при теб, и гювече от краси.мира , и въобще...по нещо от всички.

Аз скромно минавам с телешко с ориз на фурна

# 639
Поздрав за всички велики кулинарки тук  bouquet
Lina dm   така ми се прияде миш-маш Crazy ,пеп-4o пиците ти са супер Peace , краси.мира   разкошен кекс,дали е възможно за споделиш рецептата Heart Eyes ,Angellove фантастично ,а и какви цветове Crazy ,ilrai78   не само здравословно,ами и много вкусно Peace ,ЗИЧЕ  гледайки сладкишът ти,започнах да слюноотделям,добре,че си имам нещо сладко,че да не ми стане лошо Heart Eyes,Adelinche   любима пролетна гозба Flutter

У нас само пилешка супа и супер лесния,но вкусен сладкиш с мармалад

# 640
# 641

краси.мира, искам и аз такива гювечета! Сигурна съм, че вътре е вкусотия, но и те са много атрактивни! Peace  bouquet
Angellove, немога да устоявам на салатките ти, каквото покажеш, все съм  Crazy Heart Eyes! Не, че откажа пиленцето. Grinning  bouquet
ЗИЧЕ, като го гледам, само преглъщам! Crazy Heart Eyes Идея си нямам как ти е станал сух. С изварените сладкиши не ми се е случвало, не знам възможно ли е да се препече такова чудо? newsm78
Adelinche, чудесно е телешкото, както го обичам.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   bouquet
ilrai78 и beniii с тия супички Heart Eyes, сега супа ли да ходя да варя!  bouquet

Аз правих рогчетата на Пина, а машинката спретна едно меко хлебче. Grinning

# 642
Здравейте, първо искам да поздравя всички чудесни кулинарки, които пишат и споделят опит в темата, всичко изглежда ( не се съмнявам, че и на вкус е така) страхотно.Ако трябва да напиша възхищението си за всики по отделно....доста ще има да пиша   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Grinning Ето нещо и от мен

''Измишльотина''

''На бързо''

# 643
  • Karlovo
labrex и аз се нареждам за рецептата на бързото сладкишче  Simple Smile .Момичета невероятни кулинарки сте ,аз не пиша ,но редовно си крада идеи за манджите в къщи .

# 644
Шоколадов крем с бишкоти

Общи условия

Активация на акаунт