Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 83-та тема

• 160 095
  • 730
  •   1
Отговори
# 660

Ех, ilrai78 ........ Илиянче, къде ме върна с тия меденки и боза.........Не удържах и хукнах да ги пека. А се бях заканила, че днес няма да пипна нищо. И мен ме пращаха за боза, ама с дамаджанка, пак и треперех да не я счупя! Grinning  bouquet

Ааа, mari_eta, не, не, не! Тоя козунак го поглеждам с широко затворени очи и бягам! Ох, тая тема става много опасна!  bouquet  chef

# 661
  • сред люляците
Еййй, Лабрексче, как ме зарадва  Hug
Ама много си бърза  bouquet Ах какви са ти хубави ...

# 662
  • ГОре на черешата...
Лабрекс, хуууубаво го погледни, че токущо се завърна най-големият консуматор и отидЕ hahaha Whistling Mr. Green...

# 663
Еййй, Лабрексче, как ме зарадва  Hug
Ама много си бърза  bouquet Ах какви са ти хубави ...

Илиянка, благодаря! Ама нали твоите така ме грабнаха, че .....  bouquet

mari_eta, то човек трябва с мантри да влиза в темата от рода на :"Няма да гледам, няма да гледам, няма да гледаммм!", "Не ми харесва, не ми харесва, не ми харесвааа..", "Няма да правя, няма да правя, няма пъъъккк...."
Да му е сладко на големия ти консуматор! Heart Eyes Peace Аз ще си повтарям мантрите...... Joy  bouquet

# 664
  • Варна
Не съм разглеждала днес но сега ще се върна и кой знай какви вкусотии сте направили.
Бетина много е вкусно всичко,а и ти не можеш ли да ме осиновиш?
Плам,Маги разкошно,вземам си от рибката и реването
Илрай,Лабрех страшни фурии сте...едни медени неща сте сложили да се облизваме само
Луча чудно сиренце
Мари ета-казват ми го но благодарение на всички вас ,че ви има и сте толкова мили и усложливи в името на вкусните неща които правите,а с този козунак направо ме утрепа-супер е!
За днес салатка,пържолки,рогчетата на Бордовски,баницата с мая на Илрай  newsm51,много вкусна и посния сладкиш на Лабрех   newsm51с банани и ягодово сладко.

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 16:09 от megansg

# 665
Меганс, вкусно и разнообразно както винаги!
Маги71, днес правих твоя солен кекс   bouquet

Момичета, благодаря на всички за похвалните думи! Hug

От мен нещичко   Wink

Snap Peas with Red Pepper, Cambozola & Pine nuts by Kemi H, on Flickr

Телешко карпачо

Beef Carpaccio by Kemi H, on Flickr

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 12:28 от esy

# 666
# 667
ОПИТВАМ СЕ БЕЗУСПЕШНО ДА КАЧА И АЗ МОИТЕ ТВОРЕНИЯ, НО НЕ СТАВА И НОВА СИ Е  #Cussing out

# 668
# 669

ПЪЛНЕН КАРФИОЛ

ТОРТИЧКА ОТ БУТЕРТЕСТО

ТОВА Е ПЪЛНЕНО ПИЛЕ С ПАЛАЧИНКИ
  СПАНАЧЕНО РУЛЦЕ
  СЛАДКИШЧЕ С МАЙОНЕЗА
СЪРДЕЧНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА LABREX   ЗА ТОВА, ЧЕ МИ ПОМОГНА С КАЧВАНЕТО НА СНИМКИТЕ   bouquet

# 670

МНОГО СЪМ ГОРДА С ПЪЛНЕНОТО ПИЛЕ С ПАЛАЧИНКИ.СЛЕД ДВУЧАСОВО ОБЕЗКОСТЯВАНЕ, ПОЛУЧИХ ЕТО ТОВА

# 671
Отново толкова вкуснотии Crazy
mari_eta , СТРАХОТЕН козунак  Peace тия дни ще пробвам да го направя, ако стане поне наполовината като твоя, ще съм направо герой  Grinning
megansg , както винаги у вас много вкусно и все се чудя  - кога го правиш това богато меню всеки ден .
esy , това с чушките много апетитно изглежда, а за снимките ти нямам думи - много ми харесват.
От мен едни катми и тутманик

# 672

СПАНАЧЕНО РУЛЦЕ И ОТ МЕН

# 673

НЕВЕРОЯТНА ТОРТА ОТ БУТЕР ТЕСТО СТАНА

# 674

ПЪЛНЕН КАРФИОЛ
ЗА ИНФОРМАЦИЯ-НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН Е ДОСТА ПО-ВКУСЕН

Общи условия

Активация на акаунт