ФЕВРУАРЧЕТА 2007

• 57 906
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Пускат ги да , тогава пък множественото число ми се вижда странно. Цялата група едновременно ли е там ? Ако я няма госпожата , как разказва с такива подробности какво се е случило ?!  Абе , шантава работа ... Много ми се иска да ида да видя как минава наистина един ден в градината ... Дали да не съм възползвам аз от правата ми на почетен член на "родителсктото настоятелство " и да ги посетя изненадващо ...

# 121
  • offshore & overseas
А дали ще те пуснат?

Сега, в градината на Калина ги пращат групово преди сън и след закуска (следобедната), като по принцип лелката е с тях или поне около тях, но се случва и да ги изпусне или да се забави.

Първото го установих, когато трябваше да взимаме Калина в 12 часа, преди да си легнат, а второто сега, като я взимах за зъбаря към 16 часа.

Пускат ги заедно всички, които искат да си вземат водичка от гардеробчетата и да пишкат или там каквото...

# 122
Ами , трябва да ме пуснат  newsm78 .. така мисля. Ще прочета преди това наредбата по въпроса да си знам правата , когато и ако реша да го направя, де . Аз ( да чукна на дърво),  до сега не сме имали подобни случки ... или поне аз не знам . Дано да нямаме - много страшно ми звучи  ooooh!

# 123
Всичко се случва когато госпожите ги няма, излязла за нещо и бав, влязла те се хилят и като ги пита какво правят, разказват. Не осъзнават още, че е нещо странно. Как му е хрумнало това за кучетата, сигурно ги е видяло  newsm78
До тоалетна ходят сами, там е бил и случаят с момченцето със свалените гащи.
Обикновенно всичко интересно става в тоалетната  Twisted Evil
Аз също съм в родителското настоятелство, да взема да се поинтересувам какви права имам  newsm78

# 124
  • offshore & overseas
Каквито и всички останали родители, мисля. Ако откриете нещо, свиркайте.

Да, наистина до тоалетна ходят сами, но по един, максимум по двама.

# 125
Да ти кажа не е май като всички останали родители . Има мисля някакъв документ , който гоирегламентира правата . Настоятелството участва с равен вот като учителите при взимането на решения разни и мисля ,че може да организира такива посещения ... Пак казвам не съм сигурна. Ще потърся документ като ми остане малко време ....

# 126
Само да се похваля снощи най-накрая пробихме ушите на Никол. Марти от градината вече няма да и казва, ти не си момиче, защото нямаш обици  Twisted Evil
Голяма гордост е, даже издържа един садистичен акт от моя страна, ама който не слуша така е. Баща ми каза, (той я води на пробивка), всяка вечер се почиства ухото и обицата със спирт и аз с целият си акъл свалих обицата, и после едвам я сложих, измъчих детето, а то трябвало само отгоре да попивам, дано не стане някоя беля  ooooh!

# 127
  • offshore & overseas
Честити обички на Николчето, Джоя! Голяма радост са за малките дами, спор да няма. Калина едвам изтрая до 7 ноември миналата година, когато след дълго търсене на подходящ салон, аз вече почти изтрещяла (щото маймуната непрекъснато ме ръчка и естествено ми сподели мислите си, че аз нарочно не й пробивам ушите), открих Мястото с главно М и я заведох, па макар и през девет планини в десета, спрямо нашето местонахождение към момента. Мислех да дупча и на Люс, ама изпуснахме Благовещеине и се разколебах.

# 128
АМи аз на Благовещение ги замъкнах и двете във Вита, ама там беше митинг, и се отказах, снощи пак във Вита, много бързо, и както казва Никол "нито един гък не казах"  Twisted Evil
Сега е наред Марина, ама малкос е разколебах, че каквото е диване, само там ще пипа и дърпа.

# 129
"нито един гък не казах"  Twisted Evil
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз разказах ли ви за Вики . Прибира се от градина , където готвят тържество . И аз успявам да го убедя да ми каже стихчето си . и Той казва:
 "Имам две очички,
имам две крачета,
и едно носленце,
и една устичка
и една брадичка.
Сто милувки ,
Сто целувки ,
мам всеки ден ми дава
и пак жадна остава "

Аз съм просълзена от умиление.  А той :

"Ама не плачи бе мамо, аз ще ти донеса вода , щом си жадна "

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 130
  • offshore & overseas
Щом ще слагаш на Марина, ще взема и аз да се осмеля с Люсил, еле па че ние тук отсреща през булеварда имаме салон, дет дупчат. Нищо, че ще пипат, няма страшно, те им слагат топченца обикновено и няма начин да ги свалят и да ес разранят... мисля.

Хихи, какви сладури!! Калина също не каза нито един гък, само лееекинко се просълзи. Joy

# 131
Да ви кажа, забелязвам, че тези теми, които обсъждате в момента - за свалените гащи и т.н. са много актуални между майките на деца на тази възраст. Повечето са много възмутени от подобни прояви и търсят вина в рекламите и филмите, които се въртят по телевизията, в родителите на децата, в самите деца... На мен не ми се струва странно, нито пък мисля, че нещо кой знае какво се е случило. Аз лично имам спомени от детската градина, когато се правеха подобни неща, а пък времената бяха съвсем други. Децата не гледаха нито филми, нито реклами с полуголи мадами и пак им хрумваха тези щуротии. Според мен си е нормален интерес и ще отшуми след 2-3 години, или по-скоро ще мине на друг етап. Единственото, което може да се направи е да се обяснява, кое е редно и кое не, без да се драматизират случките. Поне аз така мисля.
А, за обиците - аз мисля да отложа максимално този момент. За сега Яна не е проявила желание, което е добре дошло за мен. За сега е на етап - червила, парфюми, лак.... ooooh!. Не знам как да се справя с това, защото аз не ползвам повечето от тези неща. От време на време й позволявам, де.

# 132
  • offshore & overseas
Не знам как да се справя с това, защото аз не ползвам повечето от тези неща. От време на време й позволявам, де.
И Калина е на този етап. наскоро разбрах, че всички моми в ДГ са и те така. Аз се отказах да се оправям. Просто й позволявам чат-пат да ходи с лак (лакирам я), колкото да й мине мерака. Отделно й бях купила детски гланц за устни, който тя благоволи да загуби.

# 133
Мяу е права, и аз купих един тон детски гримове, макар че според мен, надали са по-безвредни. Отделно от аптеката купувам вазелин за устни, той нали е като червило, голямо мазане пада, лаковете детските са отврат, затова на Никол съм и взела един нормален бледорозов и един прозрачен.  Но се лакираме в месеца веднъж, и докато изсъхне лака, вече го няма, то няма търпение да чака да съхне. Малкото също граби, само да ми докопа чантичката с гримовете и елате да видите какво става  ooooh! Отваря всичко, пудри, сенки, спирала, гланц, червило. Беше ми разпиляла един руж, цяла кутийка топчета, аз търча да ги събирам, тя търчи да ги лапа, голяма гледка бяхме.
За свалянето на гащите, оня ден като се възмущавах и майка ме викна насаме и ми обясни как навремето в градината, другарката Балабанова се оплаквала, как вместо да спим си сваляме гащите и си показваме дупетата Simple Smile Така че явно си има гена  hahaha

# 134
  • offshore & overseas
Ровер и Джоя ме подсетиха, че и ние правехме така едно време в ДГ, та затова и на мен ми се струва нормално и не ахкам и охкам, като чуя такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт