ФЕВРУАРЧЕТА 2007

• 58 792
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
това червеното отнесено към секса или към водата... хаха

rotfImbo rotfImbo

Радостче, то какво друго ми остава като не пуша и по мъже не ходя.  Grinning Щях да подновявам опити още този месец, но не се чувствах никак добре. Сега гледам с надежда към май, дано до тогава съм ок. Като цяло имам и леки притеснения, ако сега забременея с този сринат имунитет бременността няма да е лека, но дотам да стигна пък ще го мисля.
Джоя,  Grinning то да беше само гърлото, ама не е. Абе пролет пукна, аз не, значи всичко е наред.  Crazy  Mr. Green

# 181
Аууу аз да ви споделя, нали е пролет Wink
До нас отворили магазин за сладки, и продават чудни целувки. Но това не е интересно, интересното е че ги продава един страхотен "екземпляр", ама кукличка  Heart Eyes
Вчера сме ходили 3 пъти за целувки с колежката, веднъж за масленки и веднъж за курабии.
Снощи се прибрах с пълна торба сладки хем съм ги забранила в къщи.
Сега седя и се чудя какво да ходя да си купя  Twisted Evil
Мисля да му кажа, че всички ще купуваме кафе от него, ако се сдобие с кафе машина, така поне 2 пъти на ден ще го виждам  Mr. Green

# 182
joya  hahaha развесели ме!!

Radostche, много, ама много се радвам!! Лека и безпроблемна бременност ти желая!   bouquet Hug

Аврорка, да се оправяш бързо   bouquet

# 183
Джоя, това увлечение няма да се хареса на фигурата ти.  Grinning Аааа и добре, че не живеем в дивия мюсюлмански свят, ако не друго, можем да плакнем очи и да купуваме целувки.  Wink

# 184
Ей, аз прибързах да кажа, че няма бременни и веднага се появи някой  Grinning. Честито на Радостче, знам че много го искаше.
joya  Joy. И мен ме развесели поста ти. Освен да минеш на кафе, за да не се отрази на фигурата ти..

# 185
  • offshore & overseas
Миленка, не е в теб грешката, аз съм писала кодирано. hahaha

Теди, убу, де, на теб защо ти е ефикасна контрацепция в лицето на студената вода? Апропо, и с топла става, и с чайче също, с лимонче, важното е да замества основното. Twisted Evil

Аз не мисля, че има връзка м/у забременяването и качествата на бременността, но теб те чака по дифолт по-тежко изживяване, защото... абе, сещаш се, ма кой знае пък, данти вещая отсега, всичко е възможно, еле па ако се пазиш.

Ся, за да ме разберете правилно, а и да не си помислите, че съм толко проста, ш ви уведомя, че съм напълно наясно що касае общите принципи на екологичната контрацепция и по-скоро се шегувам, че я практикуваме. По принцип, за да може да се разчита на нея, майката и бебето трябва да отговарят на пет основни условия, не непременно в този ред (възстановявам по памет, а и те в известен смисъл се припокриват):

1. Майката да няма менструален цикъл (след раждането);
2. Бебето да е по-малко от 6 месеца и да е закърмено възможно най-скоро след раждането;
3. Бебето да е кърмено на поискване (и ексклузивно до шестия месец);
4. Бебето да е кърмено и нощем;
5. Бебето да не е захранено, да не се храни с бутилка, да не използва залъгалка.

Дори едно от въпросните условия да е нарушено, на метода не може да се разчита. Освен ако жената не е установила за себе си, че работи, тоест, че тя остава инфертилна докато кърми, или поне докато възстанови редовния си МЦ, каквито случаи има, аз съм един от тях. bowuu

Ем това е. Радвайте се на живота, оздравявайте и правете любов!

Джоя, ти ме уби, аз не знам, нещо съм се повредила явно, ама не се заглеждам по мъже, при това от много отдавна. Абе наистина, у ред ли съм, не съм ли? Mr. Green

# 186
а и да не си помислите, че съм толко проста

Ааа, не. С тези шифри и дълбоко кодирани мнения направо си за ЦРУ-то.  hahaha
Мяу, не си се повредила, децата са ти малки.  Grinning Hug

# 187
Мяу, не си се повредила, децата са ти малки.  Grinning Hug
Е, досега си мълчах, но сега ще споделя, че и аз забелязвам връзката - малки деца и незаглеждане по мъже. Аз чак напоследък - считай след 5 години ми станаха отново интересни.  Embarassed

# 188
хаха.. Joy-ни вълнения са разтресли форума.. и аз като Мяу съм 'повредена' и то не откакто се появи детето, а откакто срещнах мъжа ми.. в този ред на мисли не подкрепям връзката с алките деца..

# 189
Е айде сега и моите са малки, 
ама не мога да видя хубавото и да си затворя очите  Twisted Evil
Все едно да си мисля, че мъжО не се заглежда по къси полички  hahaha
Важното е само да си гледаме, засега не изпитвам други нужди  Mr. Green

ПП: на пътеката, всяка сутрин избивам греховните мисли/сладки Simple Smile

# 190
  • София
Радостче, страхотна новина!!!
Честито и от мен. Лека и безпроблемна и всичко да е наред  Hug

# 191
Качих снимки от пътешествието в Южна Америка в нета и пускам в темата за тези, които искаха да гледат. Всички снимки са надписани и повечето имат коментар. http://todes.snimka.bg/central-and-south-america/yujna-amerika.587757.23185015 Надявам се да ви харесат.  Grinning

# 192
Теди впечатлена съм.. сами ли бяхте на екскурзията.. сами ли си я организирахте.. прекрасно е всичко!

# 193
Скай, всичко сама огранизирам. Чета, избирам местата, хостелите, къде какво да гледаме, абе много труд си е и голямо ровене из нета, но си струва, защото цената на екскурзията пада с поне 50%. А при такава дълга обиколка това си е сериозно спестяване.  Grinning А Южна Америка ми е една любов споделена, голяма красота е там...

# 194
Понеже аз така правя за екскурзии в Бг и знам колко време е, направо съм изумена от това което ти си направила.. за такава дестинация аз трудно бих се навила да оргазнизирам сама.. много смело и похвално!

Общи условия

Активация на акаунт