ФЕВРУАРЧЕТА 2007

• 58 798
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Тия начинания винаги са ми се виждали много готини, само дето се чудя как се издържат тези пътешественици дето не работят. И на палатка да си, пари си трябват. Въпросното семейство пише книги, може от тях...Едно време срещах много чужденци младежи, които пътуваха с години по света. Много съжалявам, че българската реалност не ми позволи и аз да го направя.

# 211
На мен пък винаги ми се пътува. Даже с дете. Само като беше малко бебе докъм 3-4 месечно не ми се мърдаше много. Наистина е трудничко и не е "почивка", но не мога да си представя да пропусна море, даже ако може и 2-3 пъти бих отишла. Е, наистина с 2 деца сигурно става много по-трудно.
На мен работата ми е такава, че пътувам почти всеки месец за по 1 седмица, но много ми липсва детето. То е единственото, което ме задържа в къщи всъщност. Иначе преди работех по 2 месеца минимум извън София и ми беше екстра.
Абсолютно съм на твоето мнение,и да наистина с две деца е сигурно доста по сложно вече и точно затова ще гледаме да се ослушаме от към второто още някоя друга година,не че кой знае колко пътува заради работата и ограничени финанси,но като пътуваме поне го правим пълноценно и не бих помислила чесно казано да пътувам без малкия

# 212
  • offshore & overseas
...пътуването за мен е необходимост, нещо като въздуха и водата за всяко живо същество....
Хихи, не знам кого цитираш, но и аз се подписвам под цитата. Wink

Благодаря за подробностите, беше ми безкрайно интересно, а защо не и полезно... някой ден. Mr. Green

Hug

Колкото до Аржетина и въобще тази дестинация, не изглежда толкова диво всъщност, аз имах предвид докосването до природата, това, че общо взето сте избягали от камъка, бетона и пр., поне в класическия сити вид.

Е, да накрая има няколко (бразилски) града, без да броим Рио, където панорамите си заслужават, но... абе, според мен ние българите не пътуваме към тази дестинация, най-вече защото е далечна и предполагам е скъпичко, поне на този етап.

Възможно е след години и до там да се намерят евтинджос билети, де, кой знае.

За Албена ги следя нещата, но не ми се ще да ходим извън сезона, а офертите в сезона никога не падат... май. Но все пак ще продължавам да следя.

Скай, възхищавам се и на твоите планове, браво, дами, само така!! Grinning

(Гледам, че тука сме се събрали поне 4 от сорта, защото и аз съм от тези, дето трябва винаги да са in motion)

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 16:49 от Мяуче

# 213
Мяу, аз затова бягам чак там, заради природата, има невероятни места. Не, че не ми е интересно да гледам дворци и катедрали в Европа, ама човек като го зове дивото иди, че обяснявай.  Grinning Иначе точно тази дестинация се оказа скъпа, но горещо препоръчвам Перу, много по-евтино, а си заслужава, много. Колкото до пътуванията, на мен ми дават свобода на духа, чувствам се волна кат Фтичка, затова водя и децата. В България, слава богу, има много за гледане. За Албена офертата, за която писах е била за началото на юли. Имало е свободни стаи и са пуснали промоция 5 дена на цена 70 лв/ден за четирима /децата до 12г/.

# 214
Ох трябва да споделя нещо с вас.. с голямо умиление гледах сватбата на Кейт и Уилям вчера, а днес попаднах на това и не спирам вече половин ча да се смея...

# 215
Ох момичета ... тая сутрин се събудих пак с някакво течение . Много е бледо с жълт оттенак , не мога да определя има ли кръв Sad . Утре съм на лекар , не знам как ще изчакам да мине времето . Сега като се замислих, днес би трябвало да ми дойде М ,ако не бях бременна ... Но все пак пия дуфастон ... Много ми е тревожно и смотано Sad

# 216
  • Варна
Пий си Дуфастона, можеш и да вземаш до 6  Нош-Па на ден, както и четвърт Магнерот. Аз бях така, ако това ще те успокои, направих си теста 4 дена преди 28 ден, беше положителен, много положителен Simple Smile и имах и зацапване повече от 10 дена испря май когато спрях да мисля за това, каквото е писано ще стане  Praynig Hug

# 217
  • София
Radostche   Hug спокойно, до колкото е възможно. И при мен имаше нещо такова, на деня направо си започна М, оревах света, че и този месец не е станало, след няколко часа спря, а теста беше положителен с много въображение  hahaha На следващия ден започнах с дуфастона и всичко беше  наред.  fingerscrossed  Hug

# 218
На мен сега всъщност трябва да е втората липсваща М . И това ми е второто зацапване . Последна М ми беше на 03.03. Трябваше да ми дойде около 1-2.04 , но ми зацапа по-рано към 27.03. Обадих се на доки - каза да увелича дуфастона и да си почивам днес. Утре ще видим какво става ...

Скай , мисля ,че идеята е взета от тук  -   това е истинска сватба

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 14:42 от Radostche

# 219
Радостче, надявам се, че всичко ще е Ок. Почивай и се опитай да се успокоиш.  Hug

Пародията е много смешна, но истинската сватба ми хареса още повече. Ако идеята е тяхна, наистина е страхотна и със сигурност всички много са се забавлявали. Наистина незабравим сватбен ден.  Grinning

# 220
  • Стара Загора
Радостче, как си?  Hug

# 221
Сиер  Hug : Бях на лекар - бебето е добре  пораснало доста . Имаше леко отлепване - даже ми го показа докторът от къде точно било кръвнало  . Изписа ми Утрогестан вагинално и каза ,че щяло да се оправи . Моля се да се закрепи  Praynig ... Дано повече да не ми зацапва, че си изкарвам акъла от тревоги ...

# 222
Radostche, всичко ще е наред  Flowers Four Leaf Clover

# 223
  • offshore & overseas
Знаех си, Радост, тия дни исках да ти пиша и да те успокоя, ама нещо не съм в час. Confused

# 224

Общи условия

Активация на акаунт