Притеснения, следене и постоянни мисли станало ли е бебето или не...само натоварват.
Забавлявай се Радостче

. Говоря си с най-близките ми приятелки .. Аз съм си такава - казвам си всичко и вярвам в позитивното мислене
Виктор го съобщих на всички на 2 чертички - чак сега си давам сметка колко глупаво съм постъпила - ама то радост ли бе да я опишеш. И сега си казвам ,че започваме с бебеправенето ( само на майка не съм ,че тя много охка и ахка ) надявам се скоро да мога да й съобщя хубава новина.
, Честно да ти призная си представях второто бебче да е към края на година - но божа работа
. В тоя смисъл този месец ни е последния шанс май май да се роди през тази година , така че имам нужда от позивитвните ви мисли момичета и много ви благодаря за подкрепата . Хайде кажете по колко време бебеправехте за номер 1 и за номер 2 ? 
) . нито има време за почивки - и двамата с мъжа ми работим като луди - той включително и събота
.
Инак аз бих те посъветвала да си дадеш срок различен от края на цикъла ти, например 6 месеца - някакъв по-дълъг период.
мног ви благодаря още един път
- Шегувам се разбира се
. с всички съм съгласна и че знае кога да дойде и че не трябва да се мисли и че е хубаво да се смени леглото
- ще опитам да спазя колкото може повече .
)