И ти се отчитай по често. То ние тук не пишем много редовно ама ако някой подхване тема си списваме страничка две.

Новите зъби са тръгнали доста назад, незнам дано се оправят да не стане кривозъба. Горните не се виждат признаци на нови зъби, ама единия още здраво си се държи, и така. Сега сме една картинка
.... много ми е смешна.
... Нищо то ще порасте и ще го видим ...
Ние бяхме близо 2 месеца край морето, основно около Варна. Нямаме паднали зъби, за кътници и през ум не ми е минавало да проверявам.
Сега сме в подготвителна треска. Утре ще ги водя за 3 дена в планината, за пръв път на преходи с преспиване, да видим как ще оцелее Ясен. Миналата година го качвах до Черни връх, но той си пада малко хленчо. Надявам се да нямаме проблеми. Маршрутът е в Рила - х. Мальовица, Страшното езеро, Йончево езеро. А тук жегата е адска.

Третият ден минахме много стръмен участък, трябваше да слезем по една скала, но след това пътя водеше само надолу и спирахме по-рядко. На Йончево езеро е красиво, но като цяло този маршрут не е толкова интересен. На финала Ясен припкаше и подскачаше по пътеката, а ние с Владо се бяхме скапали здраво и оплитахме крака. Не е лесно да се върви с 10 кг на гръб, а на всичкото отгоре вечерта в заслона ми дойде и цикъла. За капак си бях забравила превръзките, но сутринта в хижата се бях присетила за това и добре, че момичето в кухнята ми услужи. Още я благославям.
Ако не беше това момиче щеше да стане наистина екстремно преживяване от най-висока степен
.
Като ми остане време ще кача и малко снимки.
. Цял живот ще го помня.