Тук сме се събрали, фенове на Азиатски сериали!-2

• 49 670
  • 698
  •   1
Отговори
# 225
Ireland - Руски субтитри - http://subs.com.ru/page.php?id=10895

Ако има желаещи. А в мегата са с вградени английски. Честно да си кажа, аз бях малко като гръмната от този сериал, ако нямаш философско мислене за живота, по-добре не гледай/лично мнение/. Но на мен много ми хареса. Трябва да го повторя някога, когато имам достатъчно време. А пък за артистите, просто нямам думи.

За Oh! My Lady!   - кефих му се отвсякъде на това сериалче. Особено накрая в последните две серии, дето горкия направи какво ли не за да бъде с мацката. Някои ги приемат като двете по- тежки серии, а на мен ми беше забавно. Обичам един мъж да се променя в положителна посока. Леко и ненатоварващо сериалче.

ББ: Забелязвате ли, че откак пуснаха корейски сериал по бг тв, и тази темичка се раздвижи. Вярно, засега пишеме по- малко хора, но като е на първа страница, все пак се вижда и се надявам и други да се заинтересуват. [/white]

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 15:20 от dimetra56

# 226
Много много благодаря за линка. Тази седмица мисля да го гледам като си свърша предният сериал.   bouquet

# 227
  • София
    Колко много филми сте изредили, плаче ми се,че ги няма всичките онлайн. dimetra56 , дали знаеш името на актьора от "Дяволът край мен"? "Стил" нещо не ми върви, ще се преориентирам към друг.

# 228
   Колко много филми сте изредили, плаче ми се,че ги няма всичките онлайн. dimetra56 , дали знаеш името на актьора от "Дяволът край мен"? "Стил" нещо не ми върви, ще се преориентирам към друг.
Mike He (Майк Хъ) Ето ти за информация:
http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=774

П.П. За съжаление в Бг малко сериали са качени онлайн. Иначе в руското Муви , Дорамата, рутубето и ред други всичко се качва онлайн, но можеш да ги гледаш само на руски. Стил го изгледах миналата година някъде лятото, но и на мен ми вървеше трудно, особено последните 3-4 серии. Не знам защо, по принцип не е лош, но както се казва- разни хора, разни идеали.

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 15:16 от dimetra56

# 229
  • София
    Много ти благодаря, голям чаровник, много е хубав!

И моят любимец помага на Япония!

# 230
  • София
My Name is Kim Sam Soon , започвам този, някой гледал ли го е? Интересен ли е?

# 231
2в1  лепвам и бъдещите F4+мацката  от така очакваната нова  филипинска версия на БОФ. Само дето никаде не дават дата за стартиране на сериала. Беше обявен за началото на 2011 г., дано го пуснат, че има някакви слухове, че може и да не стартира скоро. Аз го чакам с нетърпение.
Brat Boys Beyond (Филиппини, 2011 год, предстоящ)  -  F4

# 232
My Name is Kim Sam Soon , започвам този, някой гледал ли го е? Интересен ли е?

Да. Доста отдавна го гледах, но доколкото си спомням не е лошо сериалчето. Разпускащо е Grinning

# 233
Тайна, Ким Сам Сун си е класика newsm10. За каквото и да се сетиш и да си пожелаеш да видиш в една романтична комедия, тук ще го намериш. Страхотна мацка с всичките си страностти и несъвършенства. Неизменото превъплащение на главният от арогантен темерут - в страхотен мъж. Готина бивша, водеща след себе си и готин ухажор. И специално за дамите  newsm48 не стига само очарованието на Hyun Bin , ами са ни добавили и Daniel Henney. И всичко това оплетено в една комично-драматична-романтична-любовна история (и нетипичните за корейски сериал, но типични за Бини "истински"целувки  newsm47 )

dimetra56  bouquet

# 234
My Name is Kim Sam Soon и на мен ми е един от любимите  Peace
Сещам се за това - към края на сериала Сам Сун вижда на плакат на една спирка следните думи:
"Dance like no one's watching.   
Sing like no one's listening.
Work like you don't need the money.
Love like you've never been hurt before.
Live like there's no tomorrow."
  Даже в wikipedia са го описали момента http://en.wikipedia.org/wiki/My_Lovely_Sam_Soon

# 235
  • София
  Прави ми впечатление, че в доста от сериалите има кофти намеци за възрастта и килограмите!Толкова ли е важно това там?

# 236
Относно килограмите и аз съм се чудила, как така на някоя мацка дето тежи 40 кила с мокри дрехи казват, че била дебела. То вярно, че азиатците са по-дребни от нас, но въпреки това, тази налагана мода на супер слаби жени и мъже със задължителните шоколадови плочки на корема, заприличва на не особено здравословна мания.
А възраста при тях има малко по-различно значение от колкото при нас. Там е свързана с културата им и начина им на общуване. Трябва да знаеш някой на колко е години, за да знаеш как да се обръщаш към него. По-младия или по-низшестоящ като чин в работата или училището трябва винаги да показват уважението си към по-възрастните/висшестоящите. Доколкото съм чела дори и един ден разлика във възрастта понякога има значение. Разбирам донякъде това възпитание на уважение и почит, но не мога да приема, че си длъжен да търпиш всякакви унижения, в някои случаи съвсем неоправдани, само заради това, че си по-млад или по-надолу в йерархията. Те и затова имат толкова много титли и обръщения, които нямат аналог при нас. Ако си забелязала почти не се обръщат по име един към друг. Винаги има някаква титла, освен при някои случаи на неформална реч между приятели, които са на една възраст.

# 237
  • София
  Да, да, и това забелязах, може да е шеф на един човек само и вече го величаят с директор, или мениджър или председател или президент! Много държат на титлите!

# 238
Изгледах го Oh! My Lady! Забавлявах се с него,хареса ми.Сега съм на Японската версия на БОФ,но определено мога да кажа,че Корейската е много по добра. PeaceПри Японската ,много бързо се развиват действията,чак не можеш да ги хванеш от време на време и актьорската игра не ми харесва. Thinking

# 239
Изгледах го Oh! My Lady! Забавлявах се с него,хареса ми.Сега съм на Японската версия на БОФ,но определено мога да кажа,че Корейската е много по добра. PeaceПри Японската ,много бързо се развиват действията,чак не можеш да ги хванеш от време на време и актьорската игра не ми харесва. Thinking
А аз съм точно обратното. Гледала съм японската,сега гледам корейската и не съм много очарована.
Явно е въпрос на вкус Simple Smile и какво си гледал първо.
Пък и го има онзи момент кои сериали ти харесват повече - корейските или японските, може да е с малко но едните ти харесват повече. Както с китайските и тайладските.
Поне с мен е така Wink

Общи условия

Активация на акаунт