Тук сме се събрали, фенове на Азиатски сериали!-2

• 49 571
  • 698
  •   1
Отговори
# 60
Аз да се похваля  Mr. Green гледам Hotaru no hikari  - японско комедийно сериалче

Много е добро,ако някой иска да се смее до сълзи е много подходящо.

Надниквам за последно преди да си легна и видях това. Само да те зарадвам - през 2010 год. излезе вторият сезон, който е 11 серии. Аз го почнах на руски, но разбрах, че са се заели с бг превода и спрях след 1- та серия. Много е сладко сериалчето, такава разхвърляна мадама, досега не бях срещала. Улучила си в десятката с него.

И meli_to - права си, трябва да пишем и там. Просто като си представя няколкото серии след 40 /оригинална/ започва да ми се плаче от мъка и затова досега се въздържам. Но от утре ще намеря време, лошото е, че не знам сериите по телевизията на коя от оригиналните отговарят, ама ще гледам да се ориентирам.
А сериалите дето си изредила, всичките са ми на топ 10. Лелеее, ама аз много съм гледала, някой ще ме помисли за манячка по корейските драми, което между впрочем си е вярно.

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 23:03 от dimetra56

# 61
dimetra56, наистина ме зарадва Hug
Такъв смях скоро не съм се смяла,а с тежи жени  Laughing хлебарка,змия ...се побърквам или след целувката "Може да съм бременна"  Laughing Laughing
Вярно,че е много разхвърляна,все се надявам шефа да я вкара в пътя.

# 62
dimetra56, ами и аз много съм гледала, сигурно отиват към 100-тина вече! Маниачка съм да, но не само за драми/филми. Много ми се иска да отворя и една тема за к-поп, но не знам как се прави, помолих за помощ приятели от ФБ. Всъщност любовта ми към Корея осмисли живота ми и го направи по-интересен.

# 63
  • София

Моят любимец!

# 64
  • София

И любимата ми негова песен!

# 65
  • София
   И другата!

# 66
  • DE
Да, страхотен е, Тайна, много талантливо момче, има невероятен тембър, разтапям се като го чуя Heart Eyes!

# 67
Devil Beside You е много приятен сериал! Благодаря Ви ,че  го споделихте!

# 68
Има ли тук някаква информация как се отваря нова тема? Искам да отворя такава за к-поп или изобщо за азиатски поп. Някой може ли да ми помогне? Извинявайте, ако въпросът ми е елементарен, но съм новачка в писането по форуми!

# 69
Има ли тук някаква информация как се отваря нова тема? Искам да отворя такава за к-поп или изобщо за азиатски поп. Някой може ли да ми помогне? Извинявайте, ако въпросът ми е елементарен, но съм новачка в писането по форуми!
Първо си избери раздела, в който ще правиш темата - например Кино и телевизия или както е при нас подраздел Романтични сериали, нямам представа дали има раздел за музика, преглеждаш и ти решаваш къде е най подходящо. След това като си отишла в раздела, горе в дясно над темите срещу тебе има бутонче "нова тема". Това е. От там нататък действаш. Доколкото знам в бг мама има и тема с обяснения кое как се прави, ама сега ме мързи да я търся.

# 70
  • Ботевград
Не съм сигурна дали нямаше изисквания за поне 100 мнения във форума, за да можеш да пускаш нова тема, защото напоследък имаше супер много теми пързалки в ДиС от новорегистрирани потребители с 0 мнения и май промениха нещата, не съм сигурна, но може би затова не можеш да пуснеш

# 71
dimetra56, ZLATNA, много благодаря! Ееех, ще трябва да почакам! Започнах да пиша от вчера Simple Smile

# 72
dimetra56, ZLATNA, много благодаря! Ееех, ще трябва да почакам! Започнах да пиша от вчера Simple Smile

Мен ме пуска да отварям тема, а нямам много  мнения. Можеш да се пробваш, ако не те пусне, здраве да е.....,мен просто ме е хванал мързела за такива неща , иначе щях да я пусна.
Има раздел Музика и концерти, проверих го целия и не открих тема за никаква азиатска музика. Ако на някой друг му се иска, може да го направи. Може би спира само ново регистрираните.
Сори за спама, ама тука май не сме много придирчиви, можем да си пишем за всичко.

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 14:19 от dimetra56

# 73
  • София
Как понасят мъжете ви (ако имате такива  Simple Smile) манията ви по азиатските филми. Моят нон стоп се ебава с мен, а пък аз все се мъча да го убедя какви предимства имат пред многото други сериали, а и като започва да ми сравнява с латино или турски направо откачам, много се нервирам #Cussing out. Опитах се да го зарибя и него с Четирите бога, но беше неуспешно  Crazy

# 74
Тайна, мога да ти препоръчам един филм с "твоя Любимец" (ако не си го гледала вече де) - Hwang Jin Yi, исторически е и е много красив. Но малко муден идва на моменти.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт