Тук сме се събрали, фенове на Азиатски сериали!-2

• 49 584
  • 698
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Тайна, мога да ти препоръчам един филм с "твоя Любимец" (ако не си го гледала вече де) - Hwang Jin Yi, исторически е и е много красив. Но малко муден идва на моменти.  Peace
  Все още не съм, ще го потърся, благодаря!Тъкмо щях да питам за други филми с него..

# 76
  • София
Има ли тук някаква информация как се отваря нова тема? Искам да отворя такава за к-поп или изобщо за азиатски поп. Някой може ли да ми помогне? Извинявайте, ако въпросът ми е елементарен, но съм новачка в писането по форуми!
Не съм сигурна дали нямаше изисквания за поне 100 мнения във форума, за да можеш да пускаш нова тема, защото напоследък имаше супер много теми пързалки в ДиС от новорегистрирани потребители с 0 мнения и май промениха нещата, не съм сигурна, но може би затова не можеш да пуснеш

Само за Семейни отношения , почивки и на пазар се изискват определен брой мнения. Като отвориш форума, горе вдясно няма ли бутон нова тема?

Ето подфорума за музика: http://www.bg-mamma.com/index.php?board=94.0

# 77
Тайна, мога да ти препоръчам един филм с "твоя Любимец" (ако не си го гледала вече де) - Hwang Jin Yi, исторически е и е много красив. Но малко муден идва на моменти.  Peace
  Все още не съм, ще го потърся, благодаря!Тъкмо щях да питам за други филми с него..
И в Hong Gil Dong участава - ако ти се гледа нещо историческо.

# 78
  • София
   Нещо ми е рано за историческите май, защото загледах Goong, хем малко дават със техните си национални дрехи от време оно, но не издържах и изгледах направо  финала!

# 79
[Тъкмо щях да питам за други филми с него..
Най-лесно можеш да намериш филми с него в Google. Копираш му името и ти излиза страницата му в Drama Wiki. Там му е цялата филмография. Аз така си намирам филми с любими актьори японски или корейски).

# 80
  • София
Най-лесно можеш да намериш филми с него в Google. Копираш му името и ти излиза страницата му в Drama Wiki. Там му е цялата филмография. Аз така си намирам филми с любими актьори японски или корейски).

Тази, нали?

http://wiki.d-addicts.com/Jang_Geun_Suk

# 81

Тази, нали?

http://wiki.d-addicts.com/Jang_Geun_Suk
newsm10

# 82
Как понасят мъжете ви (ако имате такива  Simple Smile) манията ви по азиатските филми. Моят нон стоп се ебава с мен, а пък аз все се мъча да го убедя какви предимства имат пред многото други сериали, а и като започва да ми сравнява с латино или турски направо откачам, много се нервирам #Cussing out. Опитах се да го зарибя и него с Четирите бога, но беше неуспешно  Crazy

Ха, това за мъжете го изпитах на гърба си, ама си го върнах тъпкано. Моя мъж също се подиграваше, обаче го хванах в лъжа и измама, ха, ха, щото беше само на думи. Сега ще обясня защо. Миналата година ми се случи да ме няма в къщи за около 7-8 дни. Сериала за Четирите  бога още ми стоеше на компа. Когато се върнах, гледам аз, моя мъж обикаля около моя компютър, подпитва дали ще стана, кога ще си легна, няма ли да излизам с приятелки и т.н. Накрая, след като видя, че няма да стана, си призна какво иска. Набарал сериала докато ме е нямало, но му останали три серии за да го свърши и горкия човек изгаряше от нетърпение. Ама как да си каже, като ми се е подигравал. Та тогава ми се наложи да му кажа от къде да тегли и да се оправя сам, добре, че и той си има друг компютър. Това е в общи линии, каза, че е изгледал още два исторически сериала, които му хванали окото.

# 83
  • София
   Гледам в нета,рекламират май филм с моя любимец, с едно бебче,но не мога да разбера дали е даван и как се казва.

http://www.youtube.com/watch?v=ZGLsU3hMUsk&NR=1&feature=fvwp

# 84
А, всъщност, това е първия корейски филм, който съм гледала. Има го в Замунда. Ще се разровя за името му.

# 85
Baby and Me (2008)
В DramaWiki, по-надолу има Movies, там са всичките му филми.

# 86
  • София
Baby and Me (2008)
В DramaWiki, по-надолу има Movies, там са всичките му филми.

Мерси за името  Hug Hug Hug, сега трябва да се разровя по видеосайтовете, защото нямам памет да тегля  Confused!

# 87
Baby and me ,но с английски субс

# 88
  • София
   Много ти благодаря  Hug, но аз само руски и сръбски разбирам  Embarassed!

# 89
Много е кофти така да нямаш памет  Sad , защото повечето филми и сериали он-лайн са на английски.
 Hug

Аз изгледах Home sweet home и Bad housewife, а в момента гледам Yaksha/Demon.

Общи условия

Активация на акаунт