Тук сме се събрали, фенове на Азиатски сериали!-2

• 49 559
  • 698
  •   1
Отговори
# 45
  • София
    Момичета, има ли сериали, снимани по топло време? Досега, от това,което гледах, все е зима и все е студ.И друго ми прави впечатление, уж юношески сериали, а всички много пият.

# 46
Аз от пиенето не се впечатлявам. Нали азиатците нямаха някакъв ензим, който разграждаше алкохола или нещо такова и съответно пият много слаб алкохол и лесно се напиват. Алкохола в соджу-то е само 14%.

# 47
  • София
   Догледах за Ме Ри. Сега се чудя кой да започвам, но след вчерашния маратон от 22 часа гледане, май тази нощ ще гледам да поспя  Joy! Започвам този Devil Beside You, че гледам,че е по-късичък.

# 48
"Devil Beside You" е сладко сериалче. Майк и Рейни са много готина двойка, а и Кингон е допълнителна наслада за окото  Wink . Историята е интересна, актьорите се справят страхотно, а и музиката е доста добра.

# 49
Не е много по-къс. В бокса е качена 20-серийната версия на Devil Beside You. Сериалчето е много хубаво. От тайванските сериали, този ми се класира в тройката след двата сезона на тайванската версия на Палавата целувка/It Started With a Kiss и  They Kiss Again/. Гледай го, няма да съжаляваш. А Майк наистина е страхотен. Почнах да следя всичко, в което се снима/ стига да има някакъв превод де/. Само мустачките на Рейнито ме дразнеха в началото, ама после й свикнах, че и други сериали изгледах с нея.
22 часов маратон????? Боже.....кога съм го правила за последно, това ми се случи  на БОФ- а от корейските и май на Хана Кими от японските. Блазя ти...... 

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 11:52 от dimetra56

# 50
  • София
    dimetra56,снощи легнах уж в 2, ама не мога да си наваксам, обърках си съня. Дали се спи удобно на пода или на такива твърди легла? Там сигурно нямат дискови хернии? Аз веднъж опитах да спя на паркета,че ми беше жега, ама не можах, беше ми твърдо  Embarassed. И ми стана интересно, спалните им с отопление ли са, та все викат "колко е топла" вместо "колко е удобна", като легнат. Вече няма да правя маратони, ще ги гледам на части.

# 51
Coffee Prince е сниман по топло време и си заслужава да се гледа. Simple Smile

# 52

Хем времето е топло, хем сериала е много хубав, и аз го препоръчвам

# 53

Хем времето е топло, хем сериала е много хубав, и аз го препоръчвам

Peace с две ръце.

# 54
Здравейте и от мен!От дост време не бях гледала нищо, но ето ме вече отново зарибена. Снощи приключих с "Тайната и градина".....офффффф много сладък край..Simple Smile  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сега се чудя какво да започвам newsm78, ама май ще се понаспя първо.
С голям интерес ви следя Hug Hug Hug

# 55
Тъкмо приключих Oh! My Lady и прясно прясно да вляза да споделя впечатления.
На мен много ми хареса. Имах нужда от някакъв отпускащ сериал, който да не ме товари с излишни емоции. Този беше точно такъв.
Имаше много забавни моменти и като цяло историята беше приятна. Особено дъщеря му на Мин У беше такава сладурана, че ми идеше аз да си я взема да я гледам.
Той пък ми напомняше на Мин Хо донякъде, но доста по-красив и с по-хубаво тяло GrinningVery Happy:D Ах какво тяло.
Много се смях на серията където Мин У гледаше сам детето и направи къщата мармалад GrinningVery Happy:D
Доволна съм. Не се чувствам морално обогатена, но остави приятни спомени в мен Laughing

# 56
  • DE
Съвсем забравих, че е време за нова тема, благодаря!

Аз започнах Тайната градина, но напоследък никак не ми остава време за гледане Sad дано да успея да понаваксам...

# 57
Здравейте и от мен - една луда, луда фенка на всичко, що е корейско!

Влязох в BG-Mamma за да надникна във форума и по-специално в темата за "Хиляди пъти любов" и съвсем случайно ви видях! Защо не пишете и там? Нещата трябва да се раздвижат, хората са много предубедени! Ако искаме да има и други азиатски драми по БГ-телевизиите, ние, които знаем за какво става въпрос, трябва да извършим и малко апостолска работа!

Извинявам се, ако са сред вече предложените драми, но за по-малко запознатите препоръчвам драмитe Sorry, I love you със So Ji Sub и A love to kill с Rain. Когато гледах първата, гърлото ми беше толкова схванато от мъка, че чак зъбите ме боляха. IRIS е също много добър сериал, а от по-леките: Personal Taste, You Are Beautiful, Prosecutor Princess и последната ми любов My Princess.

Бъдете здрави, вече ще влизам често Grinning

# 58
Извинявайте, леле, колко съм завеяна, сега видях, че вече има изписани 49 страници , а това е втора част на темата Laughing Ама какво правите вие, кога ще ви изчета!!! Страхотни сте, давайте все така! Но наистина пишете в темата за сериала по Диема - нека да я качим по-нагоре в списъка, че първия път като погледнах, беше на втора страница!

# 59
Аз да се похваля  Mr. Green гледам Hotaru no hikari  - японско комедийно сериалче

Много е добро,ако някой иска да се смее до сълзи е много подходящо.

Общи условия

Активация на акаунт