С какво почиствате лицето си

• 57 721
  • 386
  •   1
Отговори
# 255
  • в 1001-та нощ
да няма частички, нали?

мога да препоръчам два такива  Peace с много добро действие  Peace

# 256
Да, a.l.e.n.a, да няма частички. Ще съм благодарна, ако ме посъветваш  bouquet

# 257
  • в 1001-та нощ
тази маска на алба ботаника http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Facial-Mask-Papaya-Enzyme-3-oz-85-g/15234 е чудесна и много икономична, ползвала съм доста опаковки; съдържанието е прозрачно зеленикав (приятен цвят) гел, нанася се на измито лице и постоява малко, не засъхва на лицето

другият продукт е този - http://www.iherb.com/Derma-E-Cleansing-Enzyme-Mask-4-oz-113-g/13029 - пак е ензимна маска, съдържанието е кремообразно с цвят на хума и наложена на лицето засъхва, след това се отмива

различни са, като развитие във времето на кожата и двете съм ползвал ас голямо удоволствие, от втората, като че ли има повече стягане и опъване на кожата

има и един продукт, който се продава в бг, за животни е, но се ползваш широко и от хора за много неща - той е богат на ензими крем - пана вейксал залбе - ползва се по същия начин, не засъхва

# 258
Аз пък открих 2 продукта, които невероятно много харесах, изразходих вече няколко опаковки от тях и смятам да продължа, защото идеално паснаха на моята коса:
1. Balm Balm 100% Organic Hibiscus Face Mask
http://www.feelunique.com/p/Balm-Balm-Organic-Hibiscus-Face-Mask-40g
Това е почистваща маска, за мой късмет не е и много скъпа, а върши определено по-добра работа от продукти, за които съм давала повече пари. Съдържа ориз, които ексфолира чудесно, частиците са много фини и ефикасни. Като престои на лицето, изпълнява ролята на маска, а след като се измие кожата е мека, гладка, подхранена. Просто съм възхитена, отдавна маска не ми е харесвала така.

2. Decleor Aroma White C+ Brightening Cleansing Foam
http://www.feelunique.com/p/Decleor-Aroma-White-C-Brightening-Cl … ansing-Foam-150ml
Много  нежен измивен крем - икономичен е, при досега с влажната кожа, става на мус, на кремообразна пяна, която е много щадяща за кожата, не изсушава, става за околоочен контур. И маха грима перфектно, кожата е много добре почистена.

Направо съм влюбена в тези продукти.

# 259
От доста време почиствам лицето си с Liquid Facial Soap - Mild на Clinique. Не ми пресушава кожата, но в същото време я почиства много добре.  Heart Eyes
След това си обтривам лицето с Mild Clarifying Lotion в който съм капнала няколко капки от масло от чаено дърво.  Grinning Маслото от чаено дърво има антибактериално действие и ми се отразява много добре на кожата.  Heart Eyes
Веднъж или най-много два пъти в седмицата си правя пилинг. За целта използвам 7 Day Scrub Cream на Clinique или Super Aque Oxygen Micro Essence Peeling на Missha.
Продуктите за премахване на грима ги сменям често. В момента за очите ползвам Nivea, а за лицето на La Roche-Posay.
Последното ми откритие е четката на Shiseido  Heart Eyes Страхотна е!  Grinning Много е нежна, мекичка и прави страхотен масаж. След нея кожата ми става страхотно мека и гладка.  Heart Eyes

# 260
Използвам от доста време 3-те стъпки на Клиник. Много съм доволна. Peace

# 261
a.l.e.n.a , благодаря!  bouquet

# 262
  • При децата ми
Почиствам лицето си само с мед. Кожата след него мека и гладка, като кадифе. Heart Eyes

# 263
Почиствам лицето си само с мед. Кожата след него мека и гладка, като кадифе. Heart Eyes
и как става това?

# 264
Между другото и аз опитах начин за почистване с мед (вакумно, незнам дали за това става въпрос). Нанасяш малко мед (течен,не захаросан) примерно на носа и започваш да натискаш с пръсти (най-добре става с долната част на дланта) и отлепяш рязко. Това продължава и на други участъци по лицето няколко минути (поне 10), кожата се зачервява леко. Целта е чрез вакума да се почистят по-дълбоко пори и евентуално черни точки. Правила съм вече около 10 пъти това и ефекта е видимо положителен, особено черните точки (набъбват и след 3-4 процедури започват да намаляват), които с нищо до сега не съм успявала да намаля (маската с аспирин и мед само ми изсушава кожата).

# 265
  • При децата ми
и как става това?

Аз го почиствам така: с една лъжица вземам мед /течен/ и с обратното на лъжицата мажа по лицето. След 15-20 мин. изплаквам с хладка вода. Това е. При мен има ефект. Simple Smile

Freya, не знаех за този метод на почистване.

# 266
Аз за пилинг използвам само кафе от доста време и съм мн доволна.

# 267
Здравейте,

искам да споделя и моя опит с продуктите на различни фирми. Тъй като имам суха, чувствителна и склонна към дерматит кожа, много трудно си харесвам някой.  За тоалетно мляко имам едно от бълг. производител Garance, продават ги по аптеките (бели опаковки) с различен цвят на капачките. Аз ползвам това със пшеничен зародиш и не бих го сменила.  Peace Не пари на очите, почиства добре и овлажнява за 1,7лв си го купувам. За ексфолиант съм най-доволна от BIODERMA Hydrabio. В момента ползвам този на Garnier Triple active, който също не е лош. А един дерматолог ми беше препоръчал Lipicar Surgas на La Roche, ама по-скоро ми харесва за душ-гел, не са лице.
Надявам се да съм била полезна. Simple Smile 

# 268
какво мислите за това:

Изглежда интересно, японска гъба за лице  Peace

# 269
  • София
какво мислите за това:

Изглежда интересно, японска гъба за лице  Peace

А от къде се купува ?  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт