С какво почиствате лицето си

• 57 670
  • 386
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, искам да попитам - вие, след като почистите лицето, преди да слагате нощен крем използвате ли тонер?
Знам, че навсякъде препоръчват - балансирал и ала-бала, но аз имам чувството, че след тонера ми е една такава... нечиста кожата newsm78 (То фирмите естествено, че ще го препоръчват, нали трябчва търговията да върви.)
И не виждам никакви преимущества от този продукт, само ми се пълнят ежатерките с незнамсикакви шишенца и тубички... #Crazy #Crazy #Crazy

# 376
Мислех, че тонер се слага в ксерокса...

# 377

Това някой полвал ли го е, става ли и за сваляне на грим?

Uriage Creme Lavante - surgras sans savon
Това е много хубав продукт /душ гел с подхранващо мляко/ за почистване на лице и сваляне на грим / дъщеря ми го ползва от врене на време , 21 год./ много добре подхранва и не изсушава - тя има много лека/почти спорна с лекарите Simple Smile/ форма на АД
Подходящ е и за деца

Наистина страхотен продукт! Една колежка ми сподели, че го ползва за премахване на грим ( а аз вкъщи имах една мостра и се чудих за какво да я използвам newsm78).Само от 1 тръкване и нямах нито спирала, нито фон дьо тен по лицето си. Heart Eyes Много е нежен. Със суха кожа съм.

# 378
Мислех, че тонер се слага в ксерокса...

Joy а аз в принтера

# 379
Ох.. след дълго четене на коментари и обогатяване на козметичната си чантичка.. не успях да се реша коя мицеларна вода да си взема ( имам петънца.. добре че на малката не се падна моята кожа  Confused ) .. та избора е м/у Авен и Биодерма? Целувки  Heart Eyes

# 380
Ох.. след дълго четене на коментари и обогатяване на козметичната си чантичка.. не успях да се реша коя мицеларна вода да си взема ( имам петънца.. добре че на малката не се падна моята кожа  Confused ) .. та избора е м/у Авен и Биодерма? Целувки  Heart Eyes

Биодерма Peace - който й вариант да избереш (класическата, AR срещу склонна към зачервяване кожа или тази за акнеична кожа), няма да сбъркаш. Авенската остава гаден мазен филм след употреба Twisted Evil

# 381
Аз съм пробвала мицеларните на 5-6 марки и ми бяха еднакви. Само зелената на Биодерма ми щипеше очите. Сега съм с Авен, защото бях хванала промоцията 2х400мл за 29,90, почвам втората бутилка, първата ми стигна за над половин година Peace. Не ми оставя никакъв филм.

# 382
Взех си Жая да я оставя при мъжо като ходя, че беше най-евтината като вариант - е, няма такава гадост! Маха очен гримс триста зора, след което рева...  #Cussing out

# 383
Милата.. мога да си представя какво ти е било, след като изпробвах почистващия тоник на Лореал ( зеления )  Laughing

# 384
Аз не мога да повярвам, че дразни така. Буквално се разревах на няколко пъти... То почти няма продукт, който изобщо да не ми дразни (мицеларната на Биодерма и Авен Клеананс - водата засега са ми фаворити), но чак пък толкова. По принцип предпочитам и очния грим да махам с почистващия гел за лице, но за път и при късни прибирания прибягвам към мицеларен лосион и не искам да ми дразни Simple Smile

# 385
Аз очния с мокри кърпички само, че всичко щипе..  Shocked а иначе кожата ми е свръх чувствителна и при грешния продукт се изривам направо  ooooh! ужасно е...затова толкова гледам да подбирвам..  Laughing

# 386
Ползвам  мицеларна  вода на Биодерма  , и    лосиона за лице на Авен   Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт