С какво почиствате лицето си

• 57 698
  • 386
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Сапунчето Anti Blemish на Clinique и мицеларната вода на Nuxe с рози или тоник на Clarins с липа.Лицето ми се чувства перфектно!

# 346

Това някой полвал ли го е, става ли и за сваляне на грим?

# 347
  • София

Това някой полвал ли го е, става ли и за сваляне на грим?

Uriage Creme Lavante - surgras sans savon
Това е много хубав продукт /душ гел с подхранващо мляко/ за почистване на лице и сваляне на грим / дъщеря ми го ползва от врене на време , 21 год./ много добре подхранва и не изсушава - тя има много лека/почти спорна с лекарите Simple Smile/ форма на АД
Подходящ е и за деца

# 348
Скоро си взех този гел и мицеларна вода от серията - харесват ми много.   Водата премахва успешно  всякакъв грим Heart Eyes

# 349
Airborne, а откъде ги купуваш?  Peace

# 350
Поръчах ги от сайт, но ги има в по-големите аптеки Peace
Благодат за сухите кожи, много съм доволна.

# 351
Поръчах ги от сайт, но ги има в по-големите аптеки Peace
Благодат за сухите кожи, много съм доволна.
А водата как я намираш за почистване на очен грим? Дразни ли очите? Simple Smile

# 352
Не, не ми дразни очите. Аз съм склонна към дерматити, нося лещи, ползвам и водоустойчив грим - нямам проблеми засега, позлвам я вече седмица.

Например мицеларната вода на Биодерма/ Sensibio H2О/ много я харесвам за почистване, но ми опъва лицето и реших да сменя - с тази нямам усещане за стягане, дори мога и без крем да мина, толкова добре хидратира.

Има разфасовки и по 100 мл, за проба дали ти допада Peace

# 353
много ти благодаря  Peaceи аз съм с тази на биодерма, нои на мен ми опава кожата, коятоибез това е достатъчно суха, ще я имам предвид тази...мерси  bouquet

# 354
Зарибихте ме с тази мицеларна вода на SVR. Между другото - на мен ми е опъвала кожата с Биодерма само веднъж или два пъти за цялото време, за което я ползвам, но моята е мазна и дехидратирана, а не суха...

Иначе ако не си чистите грима с мицеларна вода, ви препоръчвам диамантената мицеларна вода на Орифлейм - след нея кожата ми се чувстваше направо подхранена (но пък щипе малко на очите).

# 355
Аз да подчертая, че съм с доста суха кожа, склонна към атопичен дерматит - да не стане недоразумение и после да ме..  #2gunfire Mr. Green

# 356
опитай това http://apteka.framar.bg/30023313/%D1%85%D0%B8%D0%B4%D1%80%D0%BE% … -80-%D0%BC%D0%BB- , ама е малко по-висока цената

# 357
За суха кожа най-добрият продукт е почистващо средство на Кларинс - двукомпонентно.

# 358

Смятам, че този продукт е доста подходящ за проблемна кожа  Peace

# 359
  • София
50лв за 80мл?!  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт