С какво почиствате лицето си

• 57 680
  • 386
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Задължително обаче измивам след това с пяната на SebaMed. Моята кожа е склонна към акне и тази пяна ми оправи лицето. Ползвам я вече 3 години всяка вечер, понякога и сутрин. Много е добра.
Пяната е страхотна  Peace
Но добре правиш че за грима не разчиташ само на нея,в това отношение изобщо не почиства,прекалено е мека.

# 316
Вчера ходи да разгледам какво има по магазините  Mr. Green и доста си омазах ръцете - пробвах фдт, сенки, ружове  Simple Smile и накрая видях това шишенце

та се позачистих с него и останах възхитена.  Grinning
Много лесно ми почисти грима от ръцете, а след това кожата ми стана многоооо мека.  Heart Eyes
Мисля да си го купя и да го пробвам

# 317
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От почистващите средства на Есте Лодер съм ползвала почти всички продукти - изключително икономични и добри формули.Купувайте смело.
Антибактериалната пяна на СебаМед е на първа страница в списъка ми 'покупки от България'.

С какво почиствам ли?
*Сутрин - Кларисоник четка + пяна/гел.Наредила съм в банята 5-6 продукта и редувам.Ексфолианта на Виши от Нормадерм серията,Крем Радианс на Ланком,Крем-мус комфорт на Ланком(мнооого любим продукт),почистващия гел за пъпки и кожни раздразнения на Burt's bees ,гелчето на Кларинс от daily energizer серията,сапуна на Милва с невен...
*Следобяд - отново същата процедура,ако нямам време - освежавам с лосион.
*Вечер  най-често с тоалетно мляко.От години използвам натурални млека.
*Грим отстранявам с олиото на Лумене.
*Всеки ден почистваща маска.

# 318
  • в 1001-та нощ
Да  Peace и аз по-напред писах, че от всичко на ЕЛ, което имам - съм мнооого доволна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Алена, тази ли е на виши http://www.enzo.bg/kozmetika/vichy/vichy-eau-thermale-termalna-v … -thermale-150-ml/   bouquet
 Ох тази е термална Simple Smile)) http://www.enzo.bg/kozmetika/vichy/vichy-normaderm-micelarna-poc … -solution-400-ml/ тази предполагам Simple Smile

Алена, спомням си че ти хвалеше преди някакво почистващо от айхерб, помня че тогава го заглеждах,но не мога да го намеря...спомняш ли си кое е? Simple Smile

второто - в коничното шише, с помпичката  Peace 20 и няколко лева е в БГ, примерно 27 лв - не помня точно  Peace

за iherb - доста неща съм вземала и скрабове и тоник ...от скрабовете съм взимала на Хималая органичния (в бг не се предлага), един с алое и един друг с какаово масло, сега съм взела и един ензимен, ако се сетиш така за кое става въпрос  Peace

# 319
Не беше измиващо със сигурност, беше си за чистене на грим и подня че споделяше, че изобщо не ти люти на очите  Simple Smile ще потърся пак, че изобщо друго не мога да се сетя...благодаря ти  bouquet

# 320
От около година почиствам с мицеларния разтвор на Ла Рош.

# 321
  • в 1001-та нощ
Не беше измиващо със сигурност, беше си за чистене на грим и подня че споделяше, че изобщо не ти люти на очите  Simple Smile ще потърся пак, че изобщо друго не мога да се сетя...благодаря ти  bouquet

честно казано - не мисля, че съм имала такъв продукт, за очи съм ползвала дегримьорите на Ланком (любим) и на Ести Лаудер, след това мицеларната на Биодерма и на Виши, правих и един домашен разтвир - мицеларна вида + масло жожоба - за водоустойчив грим, както съм добавяла и малко бебешки шампоан

всичко от iherb ми е било за лице  newsm78 освен, ако в момента не се сещам, което не е изключено  Mr. Green

# 322
може пъки аз да се бъркам нещо понеже не беше скоро  Grinningнищо сега поръчах мицеларната на Биодерм, пуснах и някакъв лосион на Калос, макар че хич не ги знам какво са тея, но беше много добра цената и реших че трябва да има и друго към поръчката  Laughing

# 323
  • София
Пяната на Филорга, след нея Почистващата вода на Дарфин

# 324
Ето моята последна находка:

http://maquilab.blogspot.com/2012/11/logona-lava-erde-waschcreme-patchouli.html

Наистина е странен продукт, но определено ми харесва Simple Smile

# 325

Прочетох с интерес статията в блога  bouquet Звучи интригуващо! Ако няма да се приеме като реклама, може ли да споделиш от къде (за София) си го купила Simple Smile

# 326

Прочетох с интерес статията в блога  bouquet Звучи интригуващо! Ако няма да се приеме като реклама, може ли да споделиш от къде (за София) си го купила Simple Smile

Аз си го взех от Продавалник - от разпродажба при затваряне на някакъв магазин. Иначе по био магазините би трябвало да ги има, все пак е еко продукт... За съжаление, сега не мога да се сетя в СФ къде има (може би Зоя само ми изниква)...

# 327
На мен ми дойде мицеларната на Биодерма и определено останах много доволна, много добре ми смъква грима и не ми дразни очите най-важното, за сметка на този лосион на Калос, който сложих в кошницаата просто щото беше евтин да го пробвам, ама ми мазнее на учите и ми ги замъглява. Благодаря ви за мицеларната   bouquet

# 328
Hellinger , благодаря  bouquet Ще го потърся.

# 329
  • Street of Dreams
Супер недоволна от новата пяна на Nivea. Като я добреш до лицето си, пяната просто изчезва, стопява се. Връщам се на  Nivea Aqua Sensation в банята. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт