С какво почиствате лицето си

• 57 666
  • 386
  •   1
Отговори
# 60
Някой с наблюдения върху мицералния лосион на Виши?
http://www.vichyconsult.bg/normaderm/pochistvane/
Аз го ползвам в момента тяхна мицеларна вода, но тази - голяма опаковка от 400мл.
http://www.multipharm.eu/userfiles/productlargeimages/product_454.jpg
Свалям грим от очите - нося лещи и добре ми понася  Peace, както и този розовия на Биодерма!

bouquet

# 61
За мицеларния лосион на Виши, ако не е късно, да предупредя, че не ми сваля водоустойчив грим, млякото им в 3 в 1 също. Вариант са ми единствено двуфазните за очи(от тах Нивеа не харесвам само), лицето измивам с гел, какъвто имам,сменям ги често, после мицеларна на Биодерма.

# 62
  • в 1001-та нощ
напоследък се ориентирам към почистване с ензими - понеже вижам темата има ход - не само към почистване на грим, но и към почистване изобщо

поръчах и чакам тази маска - с ензими от папая  Peace http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Papaya-Enzyme-Facial-Mask-3-oz-85-g/15234?at=0

а лекар менасочи към ензимен крем, който с еприлага при рани - произведен е за животни, но се ползва и от хора - Панавейксал

чак не мога да повярвам ка ми светна лицето от него - озарение, избистряне на тена .... имах едни неравности по челото, които напълно се заличиха и лицето ми е порцеланово  Blush

кремът е мазен, но се измива самос вода и после кожат ае перфектна Peace

# 63

а лекар менасочи към ензимен крем, който с еприлага при рани - произведен е за животни, но се ползва и от хора - Панавейксал

a.l.e.n.a  може ли малко повече инфо за този крем?
Подходящ ли е и за комбинирана кожа и от къде го купуваш и цена ако може?

# 64
Да попитам тези, които си правят маски с хума, от аптека ли я купуват или си взимат готова, и каква марка е ?

# 65

a.l.e.n.a  може ли малко повече инфо за този крем?
Подходящ ли е и за комбинирана кожа и от къде го купуваш и цена ако може?
Не съм Алена, но крема е  за белези, много го хвалят, следи от акне и тн. Струва около 20лв. 150мл., от ветеринарните аптеки.

# 66
напоследък се ориентирам към почистване с ензими - понеже вижам темата има ход - не само към почистване на грим, но и към почистване изобщо

поръчах и чакам тази маска - с ензими от папая  Peace http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Papaya-Enzyme-Facial-Mask-3-oz-85-g/15234?at=0

Аз ползвам тази маска - страхотна е  Peace Иначе напоследък се пристрастих към ето този кремообразен гел http://www.iherb.com/Earth-Science-A-D-E-Creamy-Cleanser-Dry-Sen … 240-ml/15192?at=0 - сваля грим безупречно без да изсушава кожата.
Харесвам също и измиващия гел на Photocode.

# 67
  • в 1001-та нощ
благодаря много, това е чудесна новина  Peace

сега от сайта ползвам и околоочния серум с вит.С и серума с хиалуронова киселина (мъжът ми полудява в полож. смисъл от неговия аромат  Hug ) и ефектът е фантастичен, чак не мога да повярвам, вкл. и няколкото козметички - при които ходя  Peace

ще се възползвам и от почистващото средство, за което сподели, към момента ползвам един гел за чувствителни очи на деклеор и млякото толериан на ла рош посе, но тъкмо, каtо свършат - ще съм се сдобила с новия продукт  Peace   bouquet

за Панавейксал  Peace точно така - доста момичета го пробваха - на различна възраст и с различи кожи и все има прекрасен ефект  Hug

има го в 3 разфасовки - 2 тубички с различно количество и кутийка - голямата кутия по аптеките (ветеринарните) е 28.65 лв, а от дистрибутора - 20 лв, дистрибуторът е в Борово  Peace

как практикувам аз - влизам да взема душ - измивам косата с шампоан, излизам от душ кабината, подсушавам я, нaнасям маска - на косата и я прибирам с щипка;

вземам малко количество от крема - много малко е достатъчно и разнасям на лицето, усещам леко запарване и щипкане, без зачервяване, след това нанасям по тялото – от глезените към талията, на корема с движение по часовниковата стрелка и така – по посока на движение на лимфата Peace

ползва се за лекуване на открити рани, екземи, хемороиди (имам предвид, че се изписва от лекари на хора), също при хематоми, разширени вени (противовъзпалително действие – ензимите) …. аз имам повърхностни вени и тествам на тях

също при белези и стрии

още ми е рано да споделя за тялото, но на лицето виждам поразителен ефект Hug

след нанасяне – се измива с вода, не е нужен сапун, макар кремът да изглежда маззен, кожата леко скърца, но много нежно – по-скоро на чисто, няма го омазаният ефект на бебешко олио  newsm78

# 68
Алена,а как го съхранявате този крем Панавейксал?В хладилник ли?Аз имам малка опаковка от 20гр и на нея пише след първоначалното отваряне срокът на годност е 28дни,а чета тука,че доста ползват разфасовки от 150гр.И нейният срок на годност ли е 28 дни?

# 69
  • София
Да попитам тези, които си правят маски с хума, от аптека ли я купуват или си взимат готова, и каква марка е ?
От аптека си я взимам
За тази със сигурност мога да ти кажа че е хубава,само от нея си взимам и досега по-добра маска от хумата не съм открила

За измиване сега ползвам на Ивостин пяничката за комбинирана към мазна кожа със зелен чай и много ми харесва,много е нежна и не изсушава кожата

# 70
  • София
... и ефектът е фантастичен, чак не мога да повярвам, вкл. и няколкото козметички - при които ходя  Peace
Не мога да се въздържа, но това тук хич не ми се връзва. Thinking
Хем, е много добър продукта, хем се ходи при козметички. И то няколко.
Ако нещо е много добро, то за мен няма нужда от чужда намеса след това.....
Много противоречиво изказване. newsm78

Аз като един върл противник на козметичките, се изказах и аз. Wink
Не, истината е, че ако се ползват хубави неща, обикновено няма нужда от друга интервенция и чужди пръсти по лицето ми...

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 15:50 от kopche

# 71
  • София
В момента ползвам това и съм доволна
За да си доволна от този гел, то на първо място, значи, че не ползваш молив за очи и/или спирала.
Защото, при цялата ми любов и уважение към марката, точно от този продукт на Авен съм най-разочарована. Crossing Arms
Изобщо не може да почисти околоочен грим. Naughty Черни кръгове около очите оставя, обаче от черният молив -и то със сигурност.
За мен, идеалният продукт за почистване е този, който не се налага да допълвам с друга почистваща грижа. Naughty
Смятам, че детският им гел се справя много по-добре с почистването, от колкото този на снимката. Wink

# 72
Аз съм крайно недоволна от този гел на Авен - не измива абсолютно нищо. Смятам, че най-добре с измиването се справят Клиник.

Колкото до споделения от Алена крем - мен лично ме притеснява това, че е и за животни; повтаря се историята с тривитаминола; но ако на косата някак ми изглежда по-компромисно да се сложи (въпреки че не съм го правила), то на лицето не бих посмяла.

Козметичките, както и фризьорките винаги са събуждали скептицизма ми.
Но пък ходенето по салони има психоефект при някои жени, който не е за подценяване.

# 73
a.l.e.n.a
Може ли да напишеш точното наименование на Панавейксал на латиница и фирмата производител?

Благодаря!

# 74
В момента ползвам това и съм доволна
За да си доволна от този гел, то на първо място, значи, че не ползваш молив за очи и/или спирала.
Защото, при цялата ми любов и уважение към марката, точно от този продукт на Авен съм най-разочарована. Crossing Arms
Изобщо не може да почисти околоочен грим. Naughty Черни кръгове около очите оставя, обаче от черният молив -и то със сигурност.
За мен, идеалният продукт за почистване е този, който не се налага да допълвам с друга почистваща грижа. Naughty
Смятам, че детският им гел се справя много по-добре с почистването, от колкото този на снимката. Wink
Съгласна съм,че не маха грима на очите,аз го почиствам предварително с тоалетно мляко или мицеларна вода,явно всеки си има различни критерии за почистващ продукт,за мен не е задължително да се справя с очите.А за детският сигурно е хубав,ще попитам за него в аптеката!

Общи условия

Активация на акаунт